anna9616 26.03.06, 20:42 Co sadzicie o facecie, ktory chce dziecko, slub dopiero pozniej? Zdradzal, wybaczylam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
carrie.m Re: Najpierw dziecko, potem slub? 26.03.06, 20:45 Odpowiedz nie na temat, jednak nie ludz sie, ze facet Cie juz nigdy nie zdradzi. Odpowiedz Link Zgłoś
szefu13 Re: Najpierw dziecko, potem slub? 26.03.06, 20:55 W sumie, to rozsądne podejście. Ja wziąłem ślub i chciałem dziecka. Nie dostałęm i się rozwiodłem. Teraz chcę dziecka w ogóle bez ślubu. Generalnie ślub uważam za coś złego. Odpowiedz Link Zgłoś
asiulka81 Re: Najpierw dziecko, potem slub? 26.03.06, 21:38 szefu13 napisał: > W sumie, to rozsądne podejście. Ja wziąłem ślub i chciałem dziecka. Nie > dostałęm i się rozwiodłem. Teraz chcę dziecka w ogóle bez ślubu. Generalnie > ślub uważam za coś złego. sorki za wscibstwo ale nie dostales bo zona nie chciala czy dlatego ze nie mogliscie miec dzieci? zwykle to kobiety chca dzieci a nie faceci. dla mnie to dziwne ze tylko facet chce. Odpowiedz Link Zgłoś
widokzmarsa Re: Najpierw dziecko, potem slub? 26.03.06, 21:12 znam takiego, walnął dzieci już drugiej lasce i z żadną się nie ożenił... Odpowiedz Link Zgłoś