patelenka13 08.04.06, 13:34 jakie kobiety wolicie?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kaktusik0 Re: chude, czy "przy kości"?? 08.04.06, 13:41 patelenka13 napisała: > jakie kobiety wolicie?? liczę na to że takie "po środku" (w zasadzie nigdzie za dużo, ale nie zasuszone szkielety), i dlatego nie katuję się dietami ;) Odpowiedz Link Zgłoś
patelenka13 Re: chude, czy "przy kości"?? 08.04.06, 13:56 kaktusik0 napisała: > liczę na to że takie "po środku" (w zasadzie nigdzie za dużo, ale nie zasuszone > szkielety), i dlatego nie katuję się dietami ;) też tak myślę:) Odpowiedz Link Zgłoś
fr-edza Re: chude, czy "przy kości"?? 08.04.06, 13:42 Ja jako kobieta,nie mogę napisać jakie kobiety wolę,ale mogę natomiast napisać jaką wolę być - zdecydowanie chudą. Odpowiedz Link Zgłoś
patelenka13 Re: chude, czy "przy kości"?? 08.04.06, 13:55 pytanie było bardziej skierowane do facetów, ale luz- każdy może na nie odpowiedzieć:) Odpowiedz Link Zgłoś
fr-edza Re: chude, czy "przy kości"?? 08.04.06, 13:58 wiem:)dlatego odpowiedziałam troszkę inaczej:) Odpowiedz Link Zgłoś
pieciupancernych Re: chude, czy "przy kości"?? 08.04.06, 16:34 Cos posrodku, ani szkielet ani grubas. Oba sa nieapetyczne. Odpowiedz Link Zgłoś
saksalainen nie o to chodzi, wazne zeby 08.04.06, 16:41 ...cycata byla ;) A powaznie: Zloty srodek. I fajnie jezeli ma "kobieca" figure (biodra, biust). Odpowiedz Link Zgłoś
baba67 Re: nie o to chodzi, wazne zeby 08.04.06, 17:07 Dobre proporcje.nawet jesli kobitka ma troche ciala to nie szkodzi, byle byla proporcjonalnie zbudowana.Szczuple to nie zawsze znaczy ladne.Przynajmniej w moim przypadku stanowczo nie znaczy (bylam juz szczupla/chuda). Kazda kobieta jest inna.Moj maz zreszta lubi troche ciala na kobitce(kiedy sie zenil bylam 3 kilo szczuplejsza niz teraz-zeby nie bylo, ze tak mowi bo musie, a ja sie zapaslam :-) Odpowiedz Link Zgłoś
cala_w_kwiatkach Re: nie o to chodzi, wazne zeby 08.04.06, 20:48 szczuplutkie z ładnym biustem i widoczna pupa, sama zwracam na takie uwage na ulicy;P Odpowiedz Link Zgłoś
pesceazzurro Re: nie o to chodzi, wazne zeby 09.04.06, 18:17 Brawo z zdrowy rozsądek, bo ładne to co sie komu podoba, a chce kobiety podobaja sie o dziwo głownie innym kobietom. Odpowiedz Link Zgłoś
karolina33331 Re: chude, czy "przy kości"?? 09.04.06, 18:23 99 % facetów woli szczupłe :) Odpowiedz Link Zgłoś
baba67 Re: chude, czy "przy kości"?? 09.04.06, 18:26 Moze i woli, ale duza czesc z nich zeni sie z normalnymi kobitami posiadajacymi troche ciala i o dziwo wiekszosc z nich jest zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
dodda7 Re: chude, czy "przy kości"?? 10.04.06, 13:52 OOOOO HOHO , nie zgodzę się z tym , jestem przy kości , i nie mogę opędzić się od facetów , co prawda mam też dość ładną buźkę , ale powiem tak , faceci nie lubią ani grubasów , ani chudych kobiet , lubią akutatne i ciut przy kości papatki Odpowiedz Link Zgłoś
spragnienie Re: chude, czy "przy kości"?? 10.04.06, 15:17 Zgrabne, proporcjonalne, z kobieca sylwetka. Odpowiedz Link Zgłoś
anik223 Re: chude, czy "przy kości"?? 10.04.06, 16:25 mi się podobają bardziej kobietki z pełnymi kształtami.uwielbam kobiety o figurze Liv Tyler. Bez nadwagi, ale okrągłe kształty:) Ostatnio natknęłam się na zdjecia aktorki Sary Rue.Wg mnie lepiej wygląda przed dietą. Gdy schudła, straciła cały urok. www.liquidgeneration.com/blog/2005/10/sara-rue-wheres-beef.html Odpowiedz Link Zgłoś