beatrix01 16.04.06, 21:45 istna rewia mody na naszych ulicach dzisiaj.....wszyscy tacy wystrojeni az milo patrzec.... fajnie wiedziec ze Polacy JEDNAK o sibie dbaja i zalezy im na tym,jak inni patrza na nich Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
potworski Dziękuję 16.04.06, 22:02 W imieniu wszystkich Polaków. Aż mnie duma rozpiera. I wszyscy razem: Nie rzucim ziemi, skąd nasz ród, Nie damy pogrzeć mowy! Polski my naród, polski lud, Królewski szczep piastowy! Odpowiedz Link Zgłoś
kleopatraa Re: Dziękuję 16.04.06, 22:09 hahahaha.... no, dobre. Ale pewne zacofanie tu widze, bo badz co badz o siebie trzeba dbac, ale mi to wali czy ktos kto idzie za mna/przede mna jest wystrojony czy ubrany ,,po swojemu". No huhuhu, jeszcze trzeba mi sie ubierac pod publiczke, poza tym jak kto ubrany to tylko emerytki sledza z okna swojego domu. Odpowiedz Link Zgłoś
kleopatraa Re: Dziękuję 16.04.06, 22:10 a, i to strojenie sie specjalnie do kosciola, zeby sie pokazac, tez jest ,,git", oj moherku Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix01 Re: Dziękuję 16.04.06, 22:18 a mi to bylo tak glupio bylo w sobote na sweceniu pokarmow bo wszyscy tacy wystrojeni i wyfryzowani a ja w sztruksach ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
cala_w_kwiatkach Re: Dziękuję 16.04.06, 22:19 szkoda ze Polacy solidaryzuja sie w pieknym ubiorze tylko od wielkiego swieta Odpowiedz Link Zgłoś
kamikadze82 Re: rewia mody 17.04.06, 09:47 A ja tak dodam od siebie: A MNIE DEDZĄ ze tak sie wyrazę te wszystkie uszykowane lale a kazda w takiej samej kiecce z falbankami i takich samych bucikach zamszowych na kaczuszce,w sztruksowym zakasańcu i w apaszce...Bynajmniej u mnei w miescie...Kupuja to co w sklepach bo modne tej wiosny a to ze pol lasek z nmojego miasta tez w tym samm chodzi to inna psrawa..ale ja bym nie mogla Odpowiedz Link Zgłoś