grasikowa 21.04.06, 18:13 pije duzo zielonej herbaty, biore naprzemian zimne i cieple prysznice, troche cwicze?? co pomoze mi jeszcze w walce kobitki?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
beretzantenka Re: co pomaga zwalczyc celulit?? 21.04.06, 18:47 Zdrowa dieta . Mysle , ze jadasz duzo cukru i maki i one sie odkladaja w tej postaci . Odpowiedz Link Zgłoś
klonn3 Re: co pomaga zwalczyc celulit?? 21.04.06, 20:26 bsssdura to kwestia zaburzeń w przepływie limfy, a nie diety pomaga w zasadzie tylko operacja - ale trzeba być psycholem, żeby się na coś takiego zdecydować 99% kobiet to ma i miało zlewka Odpowiedz Link Zgłoś
beretzantenka Re: co pomaga zwalczyc celulit?? 21.04.06, 20:29 Moja kolezanka byla gruba w nogach i po odchudzaniu caly celluitis jej zniknal i nabrala ladnej figury . Odpowiedz Link Zgłoś
klonn3 Re: co pomaga zwalczyc celulit?? 21.04.06, 20:33 to gratulacje cellulit jest może mniej widoczny - ale zła wiadomość - nie zniknął, bo to niemożliwe Odpowiedz Link Zgłoś
klonn3 Re: co pomaga zwalczyc celulit?? 21.04.06, 20:37 grasikowa, ćwicz - bo tylko to poprawia napięcie skóry, cellulit faktycznie staje się mniej widoczny woda jest zdrowa bo wypłukuje toksyny masaż też, bo poprawia krążenie ale te wszystkie kremy to jedna wielka marketingowa ściema :DDD wmówili kobietom defekt żeby znowu na bidulach zarobić Odpowiedz Link Zgłoś
beretzantenka Re: co pomaga zwalczyc celulit?? 21.04.06, 21:07 A teraz gadajcie co chcecie a racja po mojej stronie :-) Zaznaczam , ze to nie dieta ale wlasnie zdrowy sposob zywienia zwroccie uwage na grube kasze , ryz czego unikaja niektorzy odchudzajacy sie ( weglowodany ) ale potrzebne podobnie jak tluszcz z ryby . Jablka ! Zdrowo i smacznie a przy tym zawsze ladna figura niech sie wszystkie diety cud z efektami jojo schowaja pod ziemie :-) Dlaczego ja nie mam cellu ? Kiedys zdazylo mi sie przytyc od smieciowego zarcia i dziurki sie pojawily ale na krotko :-) www.obcasy.pl/cellulit/Cellulit_co_jesc._Dieta_antycellulitowa,1,195,212.html Odpowiedz Link Zgłoś
polla4 Re: co pomaga zwalczyc celulit?? 21.04.06, 21:17 Pomógł mi peeling z kawy. Właściwie mój cellulit jest już prawie niewidoczny, po około trzech miesiącach regularnego stosowania tego cuda. Odpowiedz Link Zgłoś
17m82 wytrwałość... 22.04.06, 11:04 ... mówię poważnie. jak chce się robić masaże i wcierać codziennie kremy to rzeczywiście znika. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiamilan Re: wytrwałość... 22.04.06, 11:13 fakt, trzeba wytrwałości, ja pielęgnuję to w sobie momentami zapominam wcierać kremik,eh ale tuż przed wiosną, okolice stycznia znów mnie nachodzi :) zatem, teraz nowe ampułki drEris, a Wy, kobietki co polecacie?? Odpowiedz Link Zgłoś
kaktusik0 Re: co pomaga zwalczyc celulit?? 22.04.06, 13:56 mi najbardziej pomogło odstawienie pigułek anty. Odpowiedz Link Zgłoś
grasikowa Re: co pomaga zwalczyc celulit?? 23.04.06, 11:32 a sądzicie, że picie zielonej herbaty pomaga w walce z cellulitem?? bo ostatnio pije po 4 dziennie. Odpowiedz Link Zgłoś
f_emmefatale Re: co pomaga zwalczyc celulit?? 23.04.06, 12:09 Musisz ćwiczyć-wraz z utratą wagi zacznie zanikać cellulitis,bo to nic innego jak zbita tkanka tłuszczowa tworząca grudki. Jako,że tkankaodkłada się nierównomiernie to należy ją 'rozbić'. Może spróbuj masaże drewnianą szczotką i peelingi kawowe (znajdziesz o tym wszystko na Forum Uroda). Drewniana szczotka stawia opór na ciele,więc ja na przykład używam jako 'poślizgu' balsamu ujędrniającego (nie mam cellulitu,ale chcę mieć jędrną skórę), inna metoda to masaże pod prysznicem. Skoro już robisz na przemian zimny i ciepły prysznic to rób też tak na brzuch i piersi,to będą ładniutkie :> Powodzenia i wytrwałości życzę! Odpowiedz Link Zgłoś
porabczanka Re: co pomaga zwalczyc celulit?? 23.04.06, 12:23 co do skutecznych preparatow polecam serum antycellulitowe Eveline'u. Wcieram go raz dziennie, a nie przepisowe dwa razy, ale widac roznice. A laczac przyjemne z pozytecznym- moze wycieczka rowerowa? Odpowiedz Link Zgłoś
aniawe Re: co pomaga zwalczyc celulit?? 23.04.06, 15:21 walcze od 2 miesiecy i zero efektow,mimo diety,cwiczen,kremow i masazy :-( Odpowiedz Link Zgłoś
misscraft Re: co pomaga zwalczyc celulit?? 23.04.06, 19:08 To napewno też kwestia organizmu jednym pomoże, a innym nie, albo przynajmniej nie od razu, ale może zahamować dalszy postęp, bo zarówno wzrost wagi i cellulit ma raczej tendencje wzrostową. Odpowiedz Link Zgłoś
malinowy.cycek Re: co pomaga zwalczyc celulit?? 23.04.06, 19:15 nie jestem kobita ale polecam seksik :) duuuzo seksiku :))) rzeklbym seksik dobry na wszystko Odpowiedz Link Zgłoś