Dodaj do ulubionych

Psalmy zadry

IP: *.157.48.48.Dial1.Washington1.Level3.net 18.10.01, 19:03
Sa smieszne przyznaje. Jednak nigdy nie powstalyby gdybym nie dostarczyla
materialu artystycznego. Zatem zadro Twoja tworczosc eklektyczna nosi znamiona
plagiatu. Nie jest nim w sensie prawnym bo za malo jeszcze przetworzyles.
Sadzac z tego co czytalam o sztuce ta oryginalna jest z reguly bardziej ceniona.

Jak zawsze nadeta i megalo-skrzywiona A-26
Obserwuj wątek
    • Gość: sarastro Re: Psalmy zadry IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 19.10.01, 00:04
      Gość portalu: Anna26 napisał(a):

> Sa smieszne przyznaje. Jednak nigdy nie powstalyby gdybym nie dostarczyla
      > materialu artystycznego.

Konieczność podkreślenia własnej niepowtarzalności za wszelką cenę.

> Zatem zadro Twoja tworczosc eklektyczna nosi znamiona
      > plagiatu.

Nie wiem czy to zamierzona demagogia, czy mały rozmiar kapelusza...
      Czy słyszałaś kiedyś o takim pojęciu jak PASTISZ?

> Nie jest nim w sensie prawnym bo za malo jeszcze przetworzyles.

Żeby podejrzewać kogoś o plagiat, to najpierw trzeba stworzyć coś wartościowego.

> Sadzac z tego co czytalam o sztuce ta oryginalna jest z reguly bardziej ceniona

Nawet tu się mylisz!
      Chyba jednak kurzy móżdżek...

> Jak zawsze nadeta i megalo-skrzywiona A-26

Nie schlebiaj sobie.
      • Gość: Anna26 Re: Psalmy zadry IP: *.90.29.95.Dial1.Washington1.Level3.net 19.10.01, 00:55
        Prawa autorskie przysluguja takze malo wartosciowej tworczosci. Nie musi byc
        wyjatkowo piekna lub Noblem nagrodzona. Nawet talk szow "Na kazdy temat" jest
        chroniony przez copyright.

Nie wiedziala, ze przez nazwanie siebie nadeta i megalo-skrzywiona nadal sobie
        schlebiam. Masz problem sarastro to mnie opipeprz osobiscie przez e-mail.
        Czekam na hate mail pod chasingsnakes@yahoo.com
        • sarastro Re: Psalmy zadry 20.10.01, 00:59
          Gość portalu: Anna26 napisał(a):

> Nie wiedziala, ze przez nazwanie siebie nadeta i megalo-skrzywiona nadal sobie
          > schlebiam. Masz problem sarastro to mnie opipeprz osobiscie przez e-mail.
          > Czekam na hate mail pod chasingsnakes@yahoo.com

Na mejl, to trzeba sobie zasłużyć :-)))
          A tak na poważnie, to nie mam do Ciebie nic. Ot, skomentowałem Twoje ostatnie
          wystapienia.
          Krytykę trzeba umieć przyjąć z pokorą. Piszesz publicznie, więc narażasz się na
          publiczną ocenę. Dochodzenie na przykład czy Cenzor to Lucki, jest bezsensowne.
          To temat zastępczy. Prawdą jest, że zaczęłaś powoli ustawiać ludzi po kątach i to
          ich wnerwiło. Sama zobacz, jak wyglądało Twoje wejście w wątku o goleniu cipek.
          Temat mądrzejszy lub głupszy, ale od tego własnie jest forum, żeby sobie bez
          skrępowania pogadać. A Ty wpadłaś tam jak meteor i zaczęłaś wyśmiewać się, gnoić
          dyskutantów. Nie jesteś alfą i omegą. Owszem, zapewne masz dużo czasu siedząc w
          Stanach i czekając z obiadkiem, aż mężuś wróci. Ci nieszczęśnicy stukający z
          roboty muszą jednak od czasu do czasu oderwać się od kompa i poudawać, że robią
          coś niezbędnego i pożytecznego.
          Nie przekrzyczysz jednak wszystkich. Uspokuj się więc i zajmij swoje miejsce w
          szeregu. Pozdrawiam Cię w każdym bądź razie.
          • Gość: Anna26 Re: Psalmy zadry/ Sluchaj sarsatro IP: *.244.81.143.Dial1.Washington2.Level3.net 20.10.01, 02:48
            Jesli do mnie nic nie masz to zajmij sie czyms innym. Na przyklad goleniem
            cipki. I pokory sie ode mnie nie spodziewaj. Oczywiscie, krytyka mojej osoaby
            jest ok, ale nikt mnie nie zmusi do potulnego bicia sie w piekna mloda piers i
            wyrazania pokory. Przeciez do kurwy nedzy jestem nadeta i chamska. Trzeba byc
            super-naiwnym by spodziewac sie pokory od nadetego zensiego bufona.
            • Gość: sarastro Re: Psalmy zadry/ Sluchaj sarsatro IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 21.10.01, 00:16
              Ja wcale nie usiłuję zmusić cię do pokory, ani do bicia się w domniemanie piękną
              pierś. Zostałaś ośmieszona przez Cenzora, a raczej sama się ośmieszyłaś własnym
              zachowaniem i nawet to do ciebie nie dotarło. Smutne.

• wredna_asia Re: Psalmy zadry/ Sluchaj sarsatro 21.10.01, 16:08
                Ja mysle, ze Cenzor osmieszyl samego siebe.
                Ty sarastro wroc lepiej do samochodow, bo tam jestes popularny. Odczestuj sie
                od Anki. Nie widzisz buraku, ze bez Anki forum Kobieta ledwie zipie.
                • sarastro Re: Psalmy zadry/ Sluchaj sarsatro 22.10.01, 23:31
                  Aha! Czyli działajmy według zasady: mówmy cokolwiek, aby mówić. Nie ważne -
                  głupio, mądrze, wulgarnie czy nie, ale mówmy. Anna26 dużo mówi, więc samo to
                  czyni ją wartościową. Cóż, ja widzę to nieco inaczej...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka