18.10.01, 22:03
A co Panie myslicie o zwyklych tatuazach? Jakie wam sie podobaja, gdzie wygladaja najladniej?
Czy sa sexy? ;-)
Pozdrawiam Oyama
Obserwuj wątek
    • Gość: M Re: Tatuaze IP: *.osi.gda.pl 19.10.01, 10:20
      Tatuaze to totalna magia i magnes ... na ramionach, na klatce piersiowej,
      wszedzie tam gdzie bez problemu mozna je podziwiac. W przypadku mezczyzn nie
      musza wcale byc drobne... Indianskie, celtyckie i orientalne motywy,
      abstrakcyjne ornamenty, sztuka pelna geba. Do tego jesli tatuaz zdobi zadbane i
      wysportowane cialo to juz szczyt marzen ... Nie do "przejedzenia" sa kotwice
      wykonane technika "zyletka + atrament" :)
      Mialam kolege w klubie sportowym, ktory mial oblednie wytatuowane prawe ramie.
      Nigdy nie moglam doczekac sie momentu konca treningu, kiedy zdejmowal bluze
      judogi. Nie wiem co mnie meczylo bardziej - dlugi i forsowny trening czy
      hamowanie sie zeby nie podejsc i nie dotknac go. Tak, tatuaze sa zdecydowanie
      sexy. Poudzaja wyobraznie w najbardziej nieoczekiwany sposob, podsuwaja takie
      obrazy, ktorych jest sie ciezko pozbyc z umyslu. Chyba od razu rzuca sie w
      oczy, ze je lubie, prawda?
      Pozdrowienia M.
      • Gość: Baby Re: Tatuaze-do M. IP: 212.244.106.* 19.10.01, 10:59
        Zgadzam się z Toba całkowicie.
        Tatuaże są szalenie sexy. Nie muszę chyba dodawać że mój mężczyzna ma cudownie
        piekny tatuaż na ramieniu.Sama również mam tatuaż.
        To poprostu cos co wyróznia , co jest tylko Twoje , szczególnie kiedy jest to
        niepowtarzalny,specjalnie projektowany wzór ,a tak było ze mną .
        • Gość: M Re: Tatuaze-do M. IP: *.osi.gda.pl 19.10.01, 15:01
          Gość portalu: Baby napisał(a):

> Zgadzam się z Toba całkowicie.
          > Tatuaże są szalenie sexy. Nie muszę chyba dodawać że mój mężczyzna ma cudownie
          > piekny tatuaż na ramieniu.Sama również mam tatuaż.
          > To poprostu cos co wyróznia , co jest tylko Twoje , szczególnie kiedy jest to
          > niepowtarzalny,specjalnie projektowany wzór ,a tak było ze mną .

Tak, zdecydowanie są sexy ... kompletnie nie potrafię pojąć na czym to polega. No
          i oczywiście z całą pewnością wyróżniają. Pod warunkiem właśnie, że jest to
          jednorazowe/niepowtarzalne i że połowa klientów tego samego studia tatuażu nie
          jest dumnym posiadaczem tego samego wzoru... Sama też chciałam zrobić sobie
          tatuaż, ale jakoś życiowo i zawodowo wyszło inaczej. Mam na dnie szuflady piękny
          wzór zaprojektowany dla mnie przez mojego znajomego - jest tak niesamowity jak
          obrazy Borisa Vallejo. Zrobię to, kiedyś w końcu zbiorę się i znajdę jakieś dobre
          studio...
          Pozdrowienia M.

• Gość: Michael Re: Tatuaze IP: 157.25.121.* 19.10.01, 11:01
      Ja już wytatułowałem sobie całe przedramie (oj drogo to mnie kosztowało).
      Jednym się podoba innym nie. Moja matka na ten przykład prawie, że padła na
      zawał. Niektóre moje znajome patrzyły na to z dystansem, jeszcze innym się
      podobało.
    • Gość: mea Re: Tatuaze IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 19.10.01, 12:41
      Ja też mam tatuaż i wcale się tego nie wstydzę. Do tatuażu namówił mnie mój syn.
      A mój smoczek chiński na łopatce ma się całkiem dobrze, może dlatego, że bardzo
      go lubie.
      Michael powiedz mamie, że dzisiaj tatuaż nie powinien kojarzyć się z więzieniem
      pzdr
      • Gość: Helena Re: Tatuaze IP: *.waw.cdp.pl 19.10.01, 13:03
        Ja mam dwa a trzeci w drodze - ogromnie je lubie, i jak kiedys ranek zaczynalam
        od podziwiania swojego tatuazu nad dupcia w monstrualnym lustrze, tak teraz juz
        tego nie robie... moje tatuaze poprostu jakos wrosly we mnie :-)))) Teraz
        Helena bez tatuazu nie bylaby soba. Moja mama smiesznie zareagowala... Bylam w
        odwiedzinach w domu, wypilam butelke winka i zebralo mi sie na odwage :-))) I
        mowie: Minia, musze cos cos powiedziec... wiesz mam tatuaz. Ona na to: wiem, ze
        masz i to masz dwa :-))) Mala (moja siostra 18 letnia, ktorej pokazalam z
        zaznaczeniem: Nie mow mamie :-)))) wypaplala juz dawno temu. Po czym
        poogladala, podotykala i powiedziala, ze fajne i moze sama sie zbierze na
        odwage :-)))))
        • Gość: pizmak Re: Tatuaze IP: 62.233.138.* 19.10.01, 13:46
          Tatuaze Ok, tylko jak sie bedziecie wygladali w nich jako 70-letni staruszkowie
          i staruszki. Najbardziej seksowny tatuaz to tatuaz z grupa krwi na nadgarstku
          albo ramieniu. Tylko taki jest dla mnie do zaakceptowania. Gozrej jak reke
          urwie w jakims wypadku....
          • Gość: Michael Re: Tatuaze IP: 157.25.121.* 19.10.01, 13:57
            Gość portalu: pizmak napisał(a):

> Tatuaze Ok, tylko jak sie bedziecie wygladali w nich jako 70-letni staruszkowie
            >
            > i staruszki. Najbardziej seksowny tatuaz to tatuaz z grupa krwi na nadgarstku
            > albo ramieniu. Tylko taki jest dla mnie do zaakceptowania. Gozrej jak reke
            > urwie w jakims wypadku....

Jak będę miał 70 lat to się już nie będę zastanawiał jak wyglądam i innych też
            pewnie będzie to niewiele obchodziło.
            • Gość: pizmak Re: Tatuaze IP: 62.233.138.* 19.10.01, 14:36
              Michael, ale juz jako 50-letni mezczyzna z tatuazem bedziesz wygladal srednio.
              Moze nawet pretensjonalnie. Ale co mi tam do Twojej skory. Moj facet jest
              czysciutenki i takiego najbardziej lubie.
              • Gość: Michael Re: Tatuaze IP: 157.25.121.* 19.10.01, 14:42
                Gość portalu: pizmak napisał(a):

> Michael, ale juz jako 50-letni mezczyzna z tatuazem bedziesz wygladal srednio.
                > Moze nawet pretensjonalnie. Ale co mi tam do Twojej skory. Moj facet jest
                > czysciutenki i takiego najbardziej lubie.

Może kiedyś przez przypadek, dziwny zbieg okoliczności, czy nazwijmy to
                zrządzeniem losu coś będziesz miała do mojej skóry... ale serio ojciec mojego
                kumpla ma 5 dych i jego tatuaże na rękach wyglądają dobrze.
    • olenka&b Re: Tatuaze 19.10.01, 14:10
      mam tatuaz i to taki sam jak moj mezczyzna. musze przyznac, ze bylo to bardzo
      podniecajace i ekcytujace przezycie. kazdemy to polecam ale zaznaczam iz lepiej
      robic tatuaz dla siebie, czyli w miejscu , ktore jest latwe do ukrycia
      (niestety nie kazdemu np.pracodawcy, moze spodobac sie malunek na kostce,
      ktorego wlascicielka nosi mini i pantofelki ;-))
      aaaaaa i jeszcze cos, to jest jak narkotyk , tatuaz robilismy sobie przed
      wakacjami a juz mamy nowe pomysly

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka