occasion 24.05.06, 17:11 nie znam Cię, ale po przeczytaniu paru Twoich wątków doszłam do wniosku, że jesteś wyjątkowy...wyjątkowo stuknięty-pozytywnie zakręcony!!!materac, makrela, to takie zwyczajne, a jednak magiczne;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rasowa_samica Re: Potworski 24.05.06, 17:36 szkoda że tak rzadko tak kolorowi ludzie sie ujawniają Odpowiedz Link Zgłoś
occasion Re: Potworski 24.05.06, 17:37 a może jest ich niewielu, hę?:) ale cieszy oko taki Potworski...:) Odpowiedz Link Zgłoś
rasowa_samica Re: Potworski 24.05.06, 17:42 jestem optymistką i mam nadzieje że jest ich trochę więcej :)) Odpowiedz Link Zgłoś
occasion Re: Potworski 24.05.06, 17:43 powiedz, jak ich zwabić, by ukazali się światu?:) Odpowiedz Link Zgłoś
occasion Re: Potworski 24.05.06, 19:14 och, od razu zakochałam....przecież napisałam, że go nie znam!! mam juz kogo kochać, a Potworski po prostu mnie bawi:) Odpowiedz Link Zgłoś
zanilk Re: Potworski 24.05.06, 19:17 No cóż, pana Potworskiego (czasem i potworską panią) da się poczytać, w przeciwieństwie do obiegających to forum wypowiedzi i topiców. Odpowiedz Link Zgłoś
rasowa_samica Re: Potworski 25.05.06, 12:07 occasion napisała: > powiedz, jak ich zwabić, by ukazali się światu?:) obawiam się że nie da się ich zwabić trzeba byc otwartym i czekać aż się pokażą ;) Odpowiedz Link Zgłoś
allabamma Re: Potworski 25.05.06, 13:32 Na mnie nie dziala. A od makreli wole chrupiace zabki. Odpowiedz Link Zgłoś
frutinka Re: Potworski 25.05.06, 16:39 A mnie juz nie bawi. To jest fajne przez moment, ale na łuższą metę nudzi. Ja już omijam jego posty, bo bez wchodzenia wiem, że będa durne. Gdyby tak przplatał je jakimis normalnymi wypowiedziami - byłoby znacznie ciekawiej. A tak - z góry wiadomo co sie kryje w jego postach. Nuuuuudaaaa Odpowiedz Link Zgłoś