Gość: Xanatos IP: proxy / 213.17.170.* 13.01.03, 10:36 O filozofii, polityce, religii, chemii, czy matematyce. Nic mi się nie chce robić. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
xeptrek Re: To o czym dzisiaj pogadamy? 13.01.03, 10:41 a w ogóle musisz coś robić? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xanatos Re: To o czym dzisiaj pogadamy? IP: proxy / 213.17.170.* 13.01.03, 10:44 xeptrek napisał: > a w ogóle musisz coś robić? Nic nie muszę. Ale nawet bezczynność mnie męczy. Odpowiedz Link Zgłoś
xeptrek Re: To o czym dzisiaj pogadamy? 13.01.03, 11:07 no - to bieda, bracie może o dupie maryni? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xanatos Re: To o czym dzisiaj pogadamy? IP: proxy / 213.17.170.* 13.01.03, 11:10 xeptrek napisał: > no - to bieda, bracie > może o dupie maryni? Dobra. Może zacznę. Mówią że wszystkie dupy są jednakowe. Ja się jednak nie zgadzam z tym stwierdzeniem. Dupa Marni to coś specjalnego. Coś co nadaje sens życia wielu ludziom. Gdyby nie Dupa Maryni nie mieliby o czym gadać... Odpowiedz Link Zgłoś
xeptrek Re: To o czym dzisiaj pogadamy? 13.01.03, 11:25 jednakowoż Dupa Maryni - niech jej bedzie z dużej litery, niejednakowo łaskawa dla wszystkich... trzeba taką Dupę pielęgnować krasomówczo, a do tego potrzebne są zdolności niemałe więc i Ona różnie się widzi różnym i odpłaca inaczej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xanatos Re: To o czym dzisiaj pogadamy? IP: proxy / 213.17.170.* 13.01.03, 11:32 xeptrek napisał: > jednakowoż Dupa Maryni - niech jej bedzie z dużej litery, > niejednakowo łaskawa dla wszystkich... > trzeba taką Dupę pielęgnować krasomówczo, > a do tego potrzebne są zdolności niemałe > więc i Ona różnie się widzi różnym > i odpłaca inaczej Tak. Inną Dupę Maryni posiada menel, a inną profesor... Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: To o czym dzisiaj pogadamy? 13.01.03, 11:15 O pogodzie. To jest temat, który zawsze się sprawdza. Odpowiedz Link Zgłoś
xeptrek św. Pajdo 13.01.03, 11:18 no Ty sie nie wtrącaj jak dwóch X o dupach gadać bedzie:-) Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Xeptrek 13.01.03, 12:06 xeptrek napisał: > no Ty sie nie wtrącaj > jak dwóch X o dupach gadać bedzie:-) Zapomniałam, że to temat, w którym najlepiej się czujesz. Rzeczywiście, nic tu po mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xanatos Re: To o czym dzisiaj pogadamy? IP: proxy / 213.17.170.* 13.01.03, 11:18 pajdeczka napisał: > O pogodzie. To jest temat, który zawsze się sprawdza. Nuuuuudy. Jest zimno. Koniec tematu :) Powiedź coś ciekawego :) Odpowiedz Link Zgłoś
julla Re: To o czym dzisiaj pogadamy? 13.01.03, 11:21 Pogoda jest do dupy. Do dupy Maryni:-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xanatos Re: To o czym dzisiaj pogadamy? IP: proxy / 213.17.170.* 13.01.03, 11:24 julla napisała: > Pogoda jest do dupy. > Do dupy Maryni:-( Powiedźcie mi co to jest ta osławiona, przysłowiowa dupa Maryni? Odpowiedz Link Zgłoś
julla Re: To o czym dzisiaj pogadamy? 13.01.03, 11:32 Jest bliżej nieokreślona bryła przestrzenna pojawiająca się na horyzoncie w momentach zmulenia umysłowego grupy konwersujących ze sobą osób nie mających generalnie sobie nic konkretnego do powiedzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xanatos Re: To o czym dzisiaj pogadamy? IP: proxy / 213.17.170.* 13.01.03, 11:38 julla napisała: > Jest bliżej nieokreślona bryła przestrzenna pojawiająca się na horyzoncie w > momentach zmulenia umysłowego grupy konwersujących ze sobą osób nie mających > generalnie sobie nic konkretnego do powiedzenia. Dupa Maryni mieści się w mózgu wszystkich ludzi, a mówią że tylko mężczyźni myślą o dupach... U kobiet mówienie o Dupie Maryni jest obiawem homoseksualizmu, bądź co bardziej prawdopodobne biseksualizmu? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: julka Re: To o czym dzisiaj pogadamy? IP: *.gliwice.sdi.tpnet.pl 13.01.03, 11:50 Gość portalu: Xanatos napisał(a): > > Dupa Maryni mieści się w mózgu wszystkich ludzi, a mówią że tylko mężczyźni > myślą o dupach... U kobiet mówienie o Dupie Maryni jest obiawem > homoseksualizmu, bądź co bardziej prawdopodobne biseksualizmu? :))) ******* Przyznaję się bez bicia: różne dupki przewijają mi się przez mózg, głównie męskie, ale ta od Maryni również! Nie zagłębiam się zbyt głęboko w głębie mej jaźni, raczej jednak przychylam sie do "hetero"... O ile sobie dobrze przypominam Kazik Z "Kultu" wiele lat temu pierwszy raz użył określenia "dupa Maryni" mówiąc o "Piosence młodych wioślarzy", że jest właśnie o tym. Może ci to pomoże w interpretacji zjawiska owej (pardon)"Dupy" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xanatos Re: To o czym dzisiaj pogadamy? IP: proxy / 213.17.170.* 13.01.03, 11:55 Gość portalu: julka napisał(a): > Gość portalu: Xanatos napisał(a): > > > > Dupa Maryni mieści się w mózgu wszystkich ludzi, a mówią że tylko mężczyźn > i > > myślą o dupach... U kobiet mówienie o Dupie Maryni jest obiawem > > homoseksualizmu, bądź co bardziej prawdopodobne biseksualizmu? :))) > ******* > Przyznaję się bez bicia: różne dupki przewijają mi się przez mózg, głównie > męskie, ale ta od Maryni również! Nie zagłębiam się zbyt głęboko w głębie mej > jaźni, raczej jednak przychylam sie do "hetero"... > O ile sobie dobrze przypominam Kazik Z "Kultu" wiele lat temu pierwszy raz > użył określenia "dupa Maryni" mówiąc o "Piosence młodych wioślarzy", że jest > właśnie o tym. Może ci to pomoże w interpretacji zjawiska owej (pardon)"Dupy" > > Tego nie pamiętam akurat, ale pamiętam to :) Mój dom murem podzielony Podzielone murem schody Po lewej stronie łazienka Po prawej stronie kuchenka Mój dom murem podzielony Podzielone murem schody Po lewej stronie łazienka Po prawej ... Moje ciało murem podzielone Dziesięć palców na lewą stronę Drugie dziesięć na prawą stronę Głowy równa część na każdą stronę Moja ulica murem podzielona Świeci neonami prawa strona Lewa strona cała wygaszona Zza zasłony obserwuję obie strony Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: julka Re: To o czym dzisiaj pogadamy? IP: *.gliwice.sdi.tpnet.pl 13.01.03, 12:06 Gość portalu: Xanatos napisał(a): > Tego nie pamiętam akurat, ale pamiętam to :) > > Mój dom murem podzielony > Podzielone murem schody > Po lewej stronie łazienka > Po prawej stronie kuchenka > Mój dom murem podzielony > Podzielone murem schody > Po lewej stronie łazienka > Po prawej ... > > Moje ciało murem podzielone > Dziesięć palców na lewą stronę > Drugie dziesięć na prawą stronę > Głowy równa część na każdą stronę > > Moja ulica murem podzielona > Świeci neonami prawa strona > Lewa strona cała wygaszona > Zza zasłony obserwuję obie strony ********** To akuratnie nie jest o wiadomej dupie, tylko o Berlinie podzielonym murem > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xanatos Re: To o czym dzisiaj pogadamy? IP: proxy / 213.17.170.* 13.01.03, 12:17 Gość portalu: julka napisał(a): > Gość portalu: Xanatos napisał(a): > > > Tego nie pamiętam akurat, ale pamiętam to :) > > > > Mój dom murem podzielony > > Podzielone murem schody > > Po lewej stronie łazienka > > Po prawej stronie kuchenka > > Mój dom murem podzielony > > Podzielone murem schody > > Po lewej stronie łazienka > > Po prawej ... > > > > Moje ciało murem podzielone > > Dziesięć palców na lewą stronę > > Drugie dziesięć na prawą stronę > > Głowy równa część na każdą stronę > > > > Moja ulica murem podzielona > > Świeci neonami prawa strona > > Lewa strona cała wygaszona > > Zza zasłony obserwuję obie strony > ********** > > To akuratnie nie jest o wiadomej dupie, tylko o Berlinie podzielonym murem > > > :))) Odpowiedz Link Zgłoś
julla Re: To o czym dzisiaj pogadamy? 13.01.03, 11:36 "Dupa maryni"- jest to bliżej nieokreślona bryła przestrzenna pojawiająca się na horyzoncie w momentach zmulenia umysłowego grupy konwersujących ze sobą osób nie mających generalnie sobie nic konkretnego do powiedzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: julla sorry,samo sie tak zrobiło!! n/t IP: *.gliwice.sdi.tpnet.pl 13.01.03, 11:54 Odpowiedz Link Zgłoś