Gość: Xanatos Re: Jest tam jakaś przyjazna dusza? IP: *.acn.pl 17.01.03, 23:33 Hey you, Out there in the cold, Getting lonely, getting old, Can you feel me? Hey you, Standing in the aisle, With itchy feet and fading smile, Can you feel me? Hey you, Don't help them to bury the light. Don't give in without a fight. Hey you, Out there on your own, Sitting naked by the phone, Would you touch me? Hey you, With your ear against the wall, Waiting for someone to call out, Would you touch me? Hey you, Would you help me to carry the stone? Open your heart, I'm coming home. Odpowiedz Link Zgłoś
vortex Re: Jest tam jakaś przyjazna dusza? 17.01.03, 23:33 jest ale idzie sie umyć głowę aby mieć podcięte końcówki, jak skończy to będzie suszyć włosy przed snem i sie odezwie :P Odpowiedz Link Zgłoś
vika411 Re: Jest tam jakaś przyjazna dusza? 17.01.03, 23:39 Nooooooo ....i pyta sie grzecznie :CZEGOOOOO?! No,niech gada czego chce bo dobra dusza nie umie po angielsku i nie rozumie:-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xanatos Re: Jest tam jakaś przyjazna dusza? IP: *.acn.pl 17.01.03, 23:40 vika411 napisała: > Nooooooo ....i pyta sie grzecznie :CZEGOOOOO?! > No,niech gada czego chce bo dobra dusza nie umie po angielsku i nie rozumie:- ( Czego dusza chce? Waszych dusz chce... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xanatos Re: a ta może być ? IP: *.acn.pl 17.01.03, 23:36 aankaa napisała: > (z sercem na dłoni) Co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xanatos Re: a ta może być ? IP: *.acn.pl 17.01.03, 23:36 Gość portalu: Xanatos napisał(a): > aankaa napisała: > > > (z sercem na dłoni) > > > Co? Źle przczytałem :P jak najbardziej :) Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa a co, chcesz osinowym kołkiem 17.01.03, 23:47 czy czosnkiem zaatakować (ja dziś w pokojowym nastroju) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xanatos Re: a co, chcesz osinowym kołkiem IP: *.acn.pl 17.01.03, 23:48 aankaa napisała: > czy czosnkiem zaatakować > > (ja dziś w pokojowym nastroju) Ja teżżżżż hrabino :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: X Re: nawet nie pokojowym... IP: *.acn.pl 17.01.03, 23:57 aankaa napisała: > a z alkowy nadaję :) Laptop? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xanatos Re: nawet nie pokojowym... IP: *.acn.pl 17.01.03, 23:59 aankaa napisała: > długi kabel ... Ty też? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xanatos Re: KABEL IP: *.acn.pl 18.01.03, 00:05 aankaa napisała: > komputrowy !!!!!! Aaaa zapomniałem :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xanatos Re: pisałeś za dużo IP: *.acn.pl 18.01.03, 00:10 aankaa napisała: > że już tylko jedno w łepetynie ? Wybacz jestem tylko facetem :)) Nic na to nie poradzę. Tylko chirurg może to zmienić... i to cholernie dobry chirurg :))) Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa powtarzasz się Mój/Nasz Drogi 18.01.03, 00:12 a do tego nie trzeba super chirurga, zwykły konował da radę (czego Tobie i sobie nie życzę) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xanatos Re: powtarzasz się Mój/Nasz Drogi IP: *.acn.pl 18.01.03, 00:13 aankaa napisała: > a do tego nie trzeba super chirurga, zwykły konował da radę > (czego Tobie i sobie nie życzę) Bo to prawdy oczywiste i niezmienne hrabino :) Zwykły konował hmm wątpię... :) Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa myślisz, że AŻ takich 18.01.03, 00:18 narzędzi nie ma ? (oczywiście, teoretyzujemy) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xanatos Re: myślisz, że AŻ takich IP: *.acn.pl 18.01.03, 00:20 aankaa napisała: > narzędzi nie ma ? > > > > (oczywiście, teoretyzujemy) Teraz się powtórzę. Aaniu nie zawstydzaj mnie bo jestem tylko facetem :))) Odpowiedz Link Zgłoś
vika411 Re: powtarzasz się Mój/Nasz Drogi 18.01.03, 00:21 Gość portalu: Xanatos napisał(a): > aankaa napisała: > > > a do tego nie trzeba super chirurga, zwykły konował da radę > > (czego Tobie i sobie nie życzę) > > > > Bo to prawdy oczywiste i niezmienne hrabino :) Zwykły konował hmm wątpię... :) Jedna moja znajoma pani weterynarz trzebi barany i byki swoimi drobnymi raczetami tak sprytnie,ze zbudowala z tego juz wille z basenem i nawet ma goryla,ktore tego pilnuje.-)Polecam,wrazie czego:-))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xanatos Re: powtarzasz się Mój/Nasz Drogi IP: *.acn.pl 18.01.03, 00:22 vika411 napisała: > Gość portalu: Xanatos napisał(a): > > > aankaa napisała: > > > > > a do tego nie trzeba super chirurga, zwykły konował da radę > > > (czego Tobie i sobie nie życzę) > > > > > > > > Bo to prawdy oczywiste i niezmienne hrabino :) Zwykły konował hmm wątpię.. > . :) > Jedna moja znajoma pani weterynarz trzebi barany i byki swoimi drobnymi > raczetami tak sprytnie,ze zbudowala z tego juz wille z basenem i nawet ma > goryla,ktore tego pilnuje.-)Polecam,wrazie czego:-))))))) Morderczyni... ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa to chyba nie o tej operacji 18.01.03, 00:25 mówimy/piszemy/myślimy (ale neurochirurga też gdzieś wyszperam) Odpowiedz Link Zgłoś
vortex Re: to chyba nie o tej operacji 18.01.03, 00:28 o przepraszam pomyliłem forum.... aaa nieee... już myślałem że to chat :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xanatos Re: to chyba nie o tej operacji IP: *.acn.pl 18.01.03, 00:29 vortex napisał: > o przepraszam pomyliłem forum.... > aaa nieee... już myślałem że to chat :P :P :)) Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa Re: to chyba nie o tej operacji 18.01.03, 00:31 witamy kolejnego instrumentariusza Odpowiedz Link Zgłoś
vortex Re: to chyba nie o tej operacji 18.01.03, 00:34 instrumentariusza? Hmm mam iść po jakiś instrument? :P Jakoś, choroba, zapomniałem. A mateczka mówiła żebym przy sobie chociaż fujarkę nosił :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xanatos Re: to chyba nie o tej operacji IP: *.acn.pl 18.01.03, 00:35 vortex napisał: > instrumentariusza? Hmm mam iść po jakiś instrument? :P Jakoś, choroba, > zapomniałem. A mateczka mówiła żebym przy sobie chociaż fujarkę nosił :) Widocznie nie umiesz na niej grać, więc zapominasz... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
vortex Re: to chyba nie o tej operacji 18.01.03, 00:38 Gość portalu: Xanatos napisał(a): > vortex napisał: > > > instrumentariusza? Hmm mam iść po jakiś instrument? :P Jakoś, choroba, > > zapomniałem. A mateczka mówiła żebym przy sobie chociaż fujarkę nosił :) > > > > Widocznie nie umiesz na niej grać, więc zapominasz... :))) Jakoś D i E mi wychodzi ale nigdy G :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xanatos Re: to chyba nie o tej operacji IP: *.acn.pl 18.01.03, 00:40 vortex napisał: > Gość portalu: Xanatos napisał(a): > > > vortex napisał: > > > > > instrumentariusza? Hmm mam iść po jakiś instrument? :P Jakoś, choroba > , > > > zapomniałem. A mateczka mówiła żebym przy sobie chociaż fujarkę nosił > :) > > > > > > > > Widocznie nie umiesz na niej grać, więc zapominasz... :))) > > Jakoś D i E mi wychodzi ale nigdy G :P I Ty nie umiesz pisać? jesteś abstrakcyjny, więc umiesz pisać. Odpowiedz Link Zgłoś
vortex Re: to chyba nie o tej operacji 18.01.03, 00:44 Gość portalu: Xanatos napisał(a): > vortex napisał: > > > Gość portalu: Xanatos napisał(a): > > > > > vortex napisał: > > > > > > > instrumentariusza? Hmm mam iść po jakiś instrument? :P Jakoś, ch > oroba > > , > > > > zapomniałem. A mateczka mówiła żebym przy sobie chociaż fujarkę > nosił > > :) > > > > > > > > > > > > Widocznie nie umiesz na niej grać, więc zapominasz... :))) > > > > Jakoś D i E mi wychodzi ale nigdy G :P > > > > I Ty nie umiesz pisać? jesteś abstrakcyjny, więc umiesz pisać. :P dzięki, chociaż wolałbym jakby wychodziło mi coś więcej poza krótkimi tekscikami :) i żeby nie zalezało to wszystko od nastroju :) Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa Drogi Panie 18.01.03, 00:40 Gość portalu: Xanatos napisał(a): > Widocznie nie umiesz na niej grać, więc zapominasz... :))) my tu o poważnych rzeczach, a Panu zajączki w głowie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xanatos Re: Drogi Panie IP: *.acn.pl 18.01.03, 00:41 aankaa napisała: > Gość portalu: Xanatos napisał(a): > > > Widocznie nie umiesz na niej grać, więc zapominasz... :))) > > my tu o poważnych rzeczach, a Panu zajączki w głowie :) :))) No jakoś tak. Czasem muszę być przyziemny by wzbić się jak ptak gdy jest moja księżniczka... :) Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa Drogi Panie 18.01.03, 00:45 Gość portalu: Xanatos napisał(a): > :))) No jakoś tak. Czasem muszę być przyziemny by wzbić się jak ptak gdy jest > moja księżniczka... :) nie wypada (w ciągu zaledwie 20-tu godzin) mylić niewiast, fe !! (jedyne, co może Cię tłumaczyć, to stały kontakt emilowy i lekkie zamieszanie w odpowiedziach) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xanatos Re: Drogi Panie IP: *.acn.pl 18.01.03, 00:48 aankaa napisała: > Gość portalu: Xanatos napisał(a): > > > :))) No jakoś tak. Czasem muszę być przyziemny by wzbić się jak ptak gdy j > est > > moja księżniczka... :) > > nie wypada (w ciągu zaledwie 20-tu godzin) mylić niewiast, fe !! > (jedyne, co może Cię tłumaczyć, to stały kontakt emilowy i lekkie zamieszanie w > > odpowiedziach) ??? Nie kumam... :)) Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa Re: Drogi Panie 18.01.03, 01:00 Gość portalu: Xanatos napisał(a): > Czasem muszę być przyziemny by wzbić się jak ptak gdy jest moja księżniczka... :) > ??? Nie kumam... :)) Przecież Suri śpi od jakiegoś czasu (a mi od "hrabin" wymyślałeś) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xanatos Re: Drogi Panie IP: *.acn.pl 18.01.03, 01:06 aankaa napisała: > Gość portalu: Xanatos napisał(a): > > > Czasem muszę być przyziemny by wzbić się jak ptak gdy jest moja > księżniczka... :) > > > ??? Nie kumam... :)) > > Przecież Suri śpi od jakiegoś czasu > (a mi od "hrabin" wymyślałeś) Przecież jesteś nią... Suri to moja księżniczka :)) Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa Re: Drogi Panie 18.01.03, 01:16 Gość portalu: Xanatos napisał(a): > Przecież jesteś nią... Suri to moja księżniczka :)) to akurat wiem, ale skąd Ona w dzisiejszym wątku ? ja czegoś nie kumam ? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xanatos Re: Drogi Panie IP: *.acn.pl 18.01.03, 01:22 aankaa napisała: > Gość portalu: Xanatos napisał(a): > > > Przecież jesteś nią... Suri to moja księżniczka :)) > > to akurat wiem, ale skąd Ona w dzisiejszym wątku ? > ja czegoś nie kumam ? :) Ona jest wszędzie :)) Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa no to jestem w domu 18.01.03, 01:24 Gość portalu: Xanatos napisał(a): > Ona jest wszędzie :)) trzeba było tak od razu Odpowiedz Link Zgłoś
vika411 Re: Drogi Panie 18.01.03, 00:45 Gość portalu: Xanatos napisał(a): > aankaa napisała: > > > Gość portalu: Xanatos napisał(a): > > > > > Widocznie nie umiesz na niej grać, więc zapominasz... :))) > > > > my tu o poważnych rzeczach, a Panu zajączki w głowie :) > > > :))) No jakoś tak. Czasem muszę być przyziemny by wzbić się jak ptak gdy jest > moja księżniczka... :) No to widze,ze tu sie dziwnie romantycznie porobilo.Ide zadzwonic do mojego ksiecia.Co bedzie spal jak inni romansuja!:-)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xanatos Re: Drogi Panie IP: *.acn.pl 18.01.03, 00:47 vika411 napisała: > Gość portalu: Xanatos napisał(a): > > > aankaa napisała: > > > > > Gość portalu: Xanatos napisał(a): > > > > > > > Widocznie nie umiesz na niej grać, więc zapominasz... :))) > > > > > > my tu o poważnych rzeczach, a Panu zajączki w głowie :) > > > > > > :))) No jakoś tak. Czasem muszę być przyziemny by wzbić się jak ptak gdy j > est > > moja księżniczka... :) > No to widze,ze tu sie dziwnie romantycznie porobilo.Ide zadzwonic do mojego > ksiecia.Co bedzie spal jak inni romansuja!:-)))))))) Eeeej gdzie odchodzisz? :) Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa Re: Drogi Panie 18.01.03, 00:49 vika411 napisała: > No to widze,ze tu sie dziwnie romantycznie porobilo.Ide zadzwonic do mojego > ksiecia.Co bedzie spal jak inni romansuja!:-)))))))) budź go szybko, niech siada do klawiatury i romansuje z nami zawszeć to w "kupie" raźniej Odpowiedz Link Zgłoś