Gość: suri IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 20.01.03, 10:49 bo nie bylo jej na sniadaniu... <zaniepokojona suri> Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Xanatos Re: gdzie krolowa matka:)? IP: proxy / 213.17.170.* 20.01.03, 10:54 Gość portalu: suri napisał(a): > bo nie bylo jej na sniadaniu... > > <zaniepokojona suri> Straż ją poszuka :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suri paj??? IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 20.01.03, 13:10 Gość portalu: suri napisał(a): > bo nie bylo jej na sniadaniu... > > <zaniepokojona suri> Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Jak to królowa-matka.... 20.01.03, 13:34 ..zapracowana od rana jestem. Witaj pszczółko Suri i trutniu Xanatosie:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xanatos Re: Jak to królowa-matka.... IP: proxy / 213.17.170.* 20.01.03, 13:36 pajdeczka napisał: > ..zapracowana od rana jestem. > Witaj pszczółko Suri i trutniu Xanatosie:))) Przyszła, mamusia :)) Przez tę Twoją córeczkę o mało zawału nie dostałem... :)) Mówi, że "nie ma znaczenia". Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: Jak to królowa-matka.... 20.01.03, 13:40 Gość portalu: Xanatos napisał(a): > > > Przyszła, mamusia :)) Przez tę Twoją córeczkę o mało zawału nie dostałem... :)) > > Mówi, że "nie ma znaczenia". Cholerka, przestańcie z tą mamusią, bo jak się ludziska zorientują to przylgnie do mnie. A mnie w wyglądu do Waszych mamuś daleko:)))) Co "nie ma znaczeni", bom nie bardzo w temacie Waszego tete a tete? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xanatos Re: Jak to królowa-matka.... IP: proxy / 213.17.170.* 20.01.03, 13:42 pajdeczka napisał: > Gość portalu: Xanatos napisał(a): > > > > > > Przyszła, mamusia :)) Przez tę Twoją córeczkę o mało zawału nie > dostałem... :)) > > > > Mówi, że "nie ma znaczenia". > > Cholerka, przestańcie z tą mamusią, bo jak się ludziska zorientują to > przylgnie do mnie. A mnie w wyglądu do Waszych mamuś daleko:)))) > Co "nie ma znaczeni", bom nie bardzo w temacie Waszego tete a tete? Sam nie wiem co nie ma znaczenia, ale już się boję :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suri Re: Jak to królowa-matka.... IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 20.01.03, 13:44 Gość portalu: Xanatos napisał(a): > pajdeczka napisał: > > > Gość portalu: Xanatos napisał(a): > > > > > > > > > Przyszła, mamusia :)) Przez tę Twoją córeczkę o mało zawału nie > > dostałem... :)) > > > > > > Mówi, że "nie ma znaczenia". > > > > Cholerka, przestańcie z tą mamusią, bo jak się ludziska zorientują to > > przylgnie do mnie. A mnie w wyglądu do Waszych mamuś daleko:)))) > > Co "nie ma znaczeni", bom nie bardzo w temacie Waszego tete a tete? > > > Sam nie wiem co nie ma znaczenia, ale już się boję :))) i o to chodzi, odrobina psychoterroru, bo tak slodko juz bylo, ze az mdlo:))) witaj paj!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xanatos Re: Jak to królowa-matka.... IP: proxy / 213.17.170.* 20.01.03, 13:48 > i o to chodzi, odrobina psychoterroru, bo tak slodko juz bylo, ze az mdlo:))) > > witaj paj!!! Sadystka!!! :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suri Re: Jak to królowa-matka.... IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 20.01.03, 13:55 Gość portalu: Xanatos napisał(a): > > > i o to chodzi, odrobina psychoterroru, bo tak slodko juz bylo, ze az mdlo: > ))) > > > > witaj paj!!! > > > Sadystka!!! :)) taki moj urok:))) ale nikt sie ze mna nie nudzi :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xanatos Re: Jak to królowa-matka.... IP: proxy / 213.17.170.* 20.01.03, 13:57 Gość portalu: suri napisał(a): > Gość portalu: Xanatos napisał(a): > > > > > > i o to chodzi, odrobina psychoterroru, bo tak slodko juz bylo, ze az > mdlo: > > ))) > > > > > > witaj paj!!! > > > > > > Sadystka!!! :)) > taki moj urok:))) > ale nikt sie ze mna nie nudzi :))) Czyli toksycznie :) Fajnie :)) Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: Jak to królowa-matka.... 20.01.03, 13:50 Gość portalu: suri napisał(a): > > > > > > > Sam nie wiem co nie ma znaczenia, ale już się boję :))) > > > i o to chodzi, odrobina psychoterroru, bo tak slodko juz bylo, ze az mdlo:))) > > witaj paj!!! Ta jest! I oto pszczółko chodzi,. Metoda kija i marchewki. Niech im się nie wydaje , że tak łatwo nas zdobyć. A Xana to czaruś. Uważaj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xanatos Re: Jak to królowa-matka.... IP: proxy / 213.17.170.* 20.01.03, 13:56 pajdeczka napisał: > Gość portalu: suri napisał(a): > > > > > > > > > > Sam nie wiem co nie ma znaczenia, ale już się boję :))) > > > > > > i o to chodzi, odrobina psychoterroru, bo tak slodko juz bylo, ze az mdlo: > ))) > > > > witaj paj!!! > > Ta jest! I oto pszczółko chodzi,. Metoda kija i marchewki. Niech im się nie > wydaje , że tak łatwo nas zdobyć. A Xana to czaruś. Uważaj. Protestuję. Wyrosłem już z tego :)) Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: Jak to królowa-matka.... 20.01.03, 13:58 Gość portalu: Xanatos napisał(a): > > > >> > Protestuję. Wyrosłem już z tego :)) Ale mnie na moment oczarowałeś. Na szczęście ze mnie stara lisica. A Suri się dopiero uczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xanatos Re: Jak to królowa-matka.... IP: proxy / 213.17.170.* 20.01.03, 14:01 pajdeczka napisał: > Gość portalu: Xanatos napisał(a): > > > > > > >> > > Protestuję. Wyrosłem już z tego :)) > > Ale mnie na moment oczarowałeś. Na szczęście ze mnie stara lisica. A Suri się > dopiero uczy. Taki juz mój wrodzony urok :)) Nic na to nie poradzę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suri Re: Jak to królowa-matka.... IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 20.01.03, 14:03 pajdeczka napisał: > Gość portalu: suri napisał(a): > > > > > > > > > > Sam nie wiem co nie ma znaczenia, ale już się boję :))) > > > > > > i o to chodzi, odrobina psychoterroru, bo tak slodko juz bylo, ze az mdlo: > ))) > > > > witaj paj!!! > > Ta jest! I oto pszczółko chodzi,. Metoda kija i marchewki. Niech im się nie > wydaje , że tak łatwo nas zdobyć. A Xana to czaruś. Uważaj. wyssane z mlekiem matki:)) instynkt samozachowawczy mam rozwiniety do granic mozliwosci :)) jak zwierzatko:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xanatos Re: Jak to królowa-matka.... IP: proxy / 213.17.170.* 20.01.03, 13:46 pajdeczka napisał: > Gość portalu: Xanatos napisał(a): > > > > > > Przyszła, mamusia :)) Przez tę Twoją córeczkę o mało zawału nie > dostałem... :)) > > > > Mówi, że "nie ma znaczenia". > > Cholerka, przestańcie z tą mamusią, bo jak się ludziska zorientują to > przylgnie do mnie. A mnie w wyglądu do Waszych mamuś daleko:)))) > Co "nie ma znaczeni", bom nie bardzo w temacie Waszego tete a tete? Pajdeczko, ale ja byłem grzeczny, a Ona taka dla mnie, chlpi :) Spojrzyj tutaj: www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=16&w=4315663&a=4315663&v=2&strona=0 Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: Jak to królowa-matka.... 20.01.03, 13:57 Gość portalu: Xanatos napisał(a): > > > > > > Pajdeczko, ale ja byłem grzeczny, a Ona taka dla mnie, chlpi :) Spojrzyj tutaj: Xanatos, mam wrażenie, że Ty się raczej boisz kobiet, albo jesteś bardzo nieśmiały. A co ma Fikuska do Ciebie i Suri? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xanatos Re: Jak to królowa-matka.... IP: proxy / 213.17.170.* 20.01.03, 13:59 pajdeczka napisał: > Gość portalu: Xanatos napisał(a): > > > > > > > > > > Pajdeczko, ale ja byłem grzeczny, a Ona taka dla mnie, chlpi :) Spojrzyj > tutaj: > > Xanatos, mam wrażenie, że Ty się raczej boisz kobiet, albo jesteś bardzo > nieśmiały. > A co ma Fikuska do Ciebie i Suri? Udowodnie Ci, że nie jestem. Ale to za parę dni :))) Nieśmiałość to nie moje rejony. Naszczęście. Może kiedyś, ale nie teraz. Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: Jak to królowa-matka.... 20.01.03, 14:02 Gość portalu: Xanatos napisał(a): >Udowodnie Ci, że nie jestem. Ale to za parę dni :))) Nieśmiałość to nie moje > rejony. Naszczęście. Może kiedyś, ale nie teraz. Nie jestem kobietą, która żąda dowodów na wszystko, ale ciekawi mnie, jak tego masz zamiar dokonać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xanatos Re: Jak to królowa-matka.... IP: proxy / 213.17.170.* 20.01.03, 14:04 pajdeczka napisał: > Gość portalu: Xanatos napisał(a): > > >Udowodnie Ci, że nie jestem. Ale to za parę dni :))) Nieśmiałość to nie moj > e > > rejony. Naszczęście. Może kiedyś, ale nie teraz. > > Nie jestem kobietą, która żąda dowodów na wszystko, ale ciekawi mnie, jak tego > masz zamiar dokonać? A gdy to się stanie, dzieło będzie ukończone i nikt nie będzie mógł mu zaprzeczyć :))) To słowa z "Seven", ale tutaj też się nadają :)))) Odpowiedz Link Zgłoś