nr.zakochana 22.06.06, 13:13 Wczoraj był ostatni przed wakacjami odcinek M-jak Miłość........... Buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu............ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nikita696 <sciana> 22.06.06, 13:17 mam nadzieje, że przeżyjesz do września, taka trauma.... Odpowiedz Link Zgłoś
nr.zakochana Re: <sciana> 22.06.06, 13:18 Ach..............Buuuuuuuuuu............... chlip........ chlip.................... Jak mam sobie z tym poradzić!!!???????? No jak!!!!!!!!? Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka5661 Re: <sciana> 22.06.06, 13:51 może oglądanie powtórek pomoże Ci przetrwać ;-D również łączę się w żalu Pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
katrinax Re: <sciana> 22.06.06, 13:54 no własnie pewnie beda powtorki :) ale beda jajca we wrzesniu z ta Grażynak - dawną miłości Marka hihihi :) Odpowiedz Link Zgłoś
nr.zakochana Re: <sciana> 22.06.06, 14:12 Wszyscy mi mówią, nie płacz, taka miłośc która odchodzi nie jest ciebie warta! Ale ja nie mogę łae powstrzymać i ukryc rozpaczy! Mówią mi, że dwa razy nie wchodzi się do tej samej rzeki..... Juz raz próbowałam z tą Miłością... to nie było juz tak samo jak kiedys.... ale starałam się, bo przecież to Miłość! ... Teraz.... nie potrafię... nie chcę... to zbyt boli!! Dlaczego znowu Miłosc odeszła????? Dlaczego!!?? Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka5661 Re: <sciana> 22.06.06, 14:14 możesz zdradzać ją z innym ;) serialem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
katrinax Re: <sciana> 22.06.06, 14:16 oczywiscie ale nie wiem czy wiesz ze wiekszaosc seriali zaprzestaje emisje na okres letni :( Odpowiedz Link Zgłoś