Dodaj do ulubionych

jeszcze raz

25.06.06, 13:06
boze nie wiem co sie dzieje. powinam dzisiaj dostac okres a go nie mam
jeszcze. byl stosunek przerywany a partner mial prezerwatywe. czy mozliwe
jest ze ze stresu mi on sie przesunie? moj gin powiedzial ze taka metoda tez
zawodzi i jak nie bede stosowala tabletek antykon. to wpadniemy kiedys :(
Obserwuj wątek
    • vanilla5 Re: jeszcze raz 25.06.06, 13:09
      Myślę, że to ze stresu. Poczekaj jeszcze chwilę i nie denerwuj się tak bardzo.
    • kotbehemot6 Re: jeszcze raz 25.06.06, 13:11
      stres może spowodować przesunięcie okresu. Nie ma 100% metody antykoncepcji, a tabletki anty mają największą skuteczność.Można stosować pigułki w połączeniu z prezerwatywą. a 100 % gwarancję daje picie lemoniady i zimny prysznic-zamiist :))
    • wysoka9 Re: jeszcze raz 25.06.06, 13:13
      no tak ale myslicie ze moglo dojsc do zaplodnienia?
      • kotbehemot6 Re: jeszcze raz 25.06.06, 13:17
        mało prawdopodobne, ale mnie przy tym nie było, nie wiem czy jakiś jeden plemnik nie miał okazji "wtargnięcia".Myślę że powinnaś spokojnie poczekać, a jak bardzo się boisz to kup sobie test ciążowy, i będziesz wiedziała.
        • wysoka9 Re: jeszcze raz 25.06.06, 13:21
          robilam test 6 dni po, wyszedl negatywnie, czyli ze nie jestem ale czy testom
          mozna wierzyć? jutro znowu zrobie a potem pojde na beta HCG on wykrywa w 100 %
          procentach.Boze tak sie boję!
          • kotbehemot6 Re: jeszcze raz 25.06.06, 13:26
            wyluzuj trochę,poczkaj, idż na spacer..majątek wydasz na te testy daj sobie jeszcze trzy dni albo i tydzień, przez ten czas staraj sie nie myśleć o okresie, i dopiero jak po tym czasie sie nie pojawi zrób test. Myślę że powinnaś zdecydować się na inną metodę antykoncepcji, jak każdy stosunek masz okupować totalnym stresem to nie ma to sensu
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka