waranka 25.06.06, 16:29 no prosze sa rankdi na innej poczcie ,na innym koncie ...chce to zobaczyc...to jest ciekawe,bo tym razem mialabym niezbity dowod...byloby prosciej ,nie powiedzialby ,ze miesza mi sie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krwawabestia Re: teraz mi juz potrzebny hacker 25.06.06, 16:33 na portalach randkowych nie tylko sie szuka miłosci mozxna tez szukac rozrywki czy przyjazni Odpowiedz Link Zgłoś
waranka Re: teraz mi juz potrzebny hacker 25.06.06, 17:00 mysle ,ze jednak to nie o przyjazn chodzi i rozrywke,zwlaszcza ze tym razem to rosjanki:)on zalogowal sie na portalu rosyjskim i generalnie...szuka ,ale wiesz jesli on ukrywa to przede mna to mam pytac co to wszytsko znaczy?szcerze nie...zalozyl sobie sekretne konto:):)a zreszta masz racje.a wcholere z nim,juz pare razy to przechodzilam ..on taki jest ,ale mnie to nie odpowiada...jessu alez to glupie wszytsko..fantastycznie mnie odsuwa od siebie..byly sexkamerki na onecie byly czaty byly korespondencje,najzabawniejsze jak umawiac chcial sie zpannami ,zeby pomagac szukac im pracy..a sam byl na moim utrzymaniu...on mnie nie kocha i juz wiec co tam ma w tym swoim koncie randkowym to jego sparawa no nie ciagnie go do mnie juz...przechodzilam wszytsko...teraz to chrzanie ,mnie bedzie wygodnie...az wkoncu odejde..jak to mowia zona to zona a seks to seks...sksu tez nie ma...bo nie ma zainteresowania mna...chyba odpuszczam...chyba odpuszczam...jedyna dobra rzecz...dosc lez ,dosc uzalania sie nad soba,jestem po prostu zalosna.dziewczynki nic sie nie zrobi nic nie zadziala jak facet nie jest zainteresowany..a dla niego nic nie jest wazne co mnie dotyczy,moglabym odejsc on znalazlby soebie za moment nastepna ,rozpaczy czy zalu by nie bylo...na nic starania o zwiazek..jednostronne sobie mozna wsadzic w nos. Odpowiedz Link Zgłoś
dziewice Re: teraz mi juz potrzebny hacker 25.06.06, 18:09 czytajac to wlasnie slycham "Moja mila z Pedetu" :-) ale chyba juz nie ma. cos co jest Ci potrzebne to keylogger :-), zalogujesz to co pisze na klawiaturze i tyle :-) strasznie zagmatwane jest to co napisalas. waranka napisała: > mysle ,ze jednak to nie o przyjazn chodzi i rozrywke,zwlaszcza ze tym razem to > rosjanki:)on zalogowal sie na portalu rosyjskim i generalnie...szuka ,ale wiesz > > jesli on ukrywa to przede mna to mam pytac co to wszytsko znaczy?szcerze > nie...zalozyl sobie sekretne konto:):)a zreszta masz racje.a wcholere z nim,juz > > pare razy to przechodzilam ..on taki jest ,ale mnie to nie odpowiada...jessu > alez to glupie wszytsko..fantastycznie mnie odsuwa od siebie..byly sexkamerki > na onecie byly czaty byly korespondencje,najzabawniejsze jak umawiac chcial sie > > zpannami ,zeby pomagac szukac im pracy..a sam byl na moim utrzymaniu...on mnie > nie kocha i juz wiec co tam ma w tym swoim koncie randkowym to jego sparawa no > nie ciagnie go do mnie juz...przechodzilam wszytsko...teraz to chrzanie ,mnie > bedzie wygodnie...az wkoncu odejde..jak to mowia zona to zona a seks to > seks...sksu tez nie ma...bo nie ma zainteresowania mna...chyba > odpuszczam...chyba odpuszczam...jedyna dobra rzecz...dosc lez ,dosc uzalania > sie nad soba,jestem po prostu zalosna.dziewczynki nic sie nie zrobi nic nie > zadziala jak facet nie jest zainteresowany..a dla niego nic nie jest wazne co > mnie dotyczy,moglabym odejsc on znalazlby soebie za moment nastepna ,rozpaczy > czy zalu by nie bylo...na nic starania o zwiazek..jednostronne sobie mozna > wsadzic w nos. Odpowiedz Link Zgłoś
waranka Re: teraz mi juz potrzebny hacker 25.06.06, 18:15 no wlasnie zagmatwane to to potok mysli wlasnych..a co to keylogger i jak sie go stosuje?:):)i skad go wziac? Odpowiedz Link Zgłoś
dziewice Re: teraz mi juz potrzebny hacker 25.06.06, 18:35 nie odpowiadam za to jak wywalisz sobie komuter w kosmos. waranka napisała: > juz se znalazlam .. Odpowiedz Link Zgłoś
waranka Re: teraz mi juz potrzebny hacker 25.06.06, 21:21 nie obawiaj sie ...:):)chrzanie sledzenie..skoro musi cos robic ,to bez sledzenia wiem ,ze jest mu do niczego ze mna...nie wiem czy gorace maile bardzo by mi pomogly...a zapale sobie wkoncu sie otrzasne i juz...do dupy to wszytsko..po jaka cholere czlowiek tkwi co nie jest fajne..tzn on uwaza ,ze nam jest fajnie ,ale ja widze ,ze nie jets mu...nie slucha mnie ,siada do komputera pije piwo i idzie spac,a jak sie pzrytulam to sie odgania...normalnie super... Odpowiedz Link Zgłoś
krwawabestia Re: teraz mi juz potrzebny hacker 25.06.06, 21:59 ku..aa mac dziewice gdzie meska solidarnosc!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
waranka Re: teraz mi juz potrzebny hacker 26.06.06, 13:46 meska solidarnosc?:):):)wiesz co...jestem na tyle fajna ,ze chcetnie zeryzgnowalbys z meskiej solidarnosci na rzecz kawy kawy w moim towarzystwie...:):):):)a poza tym keylogger to nie rozwiazanie...i co z tego ,ze bede wiedziec , i tak swoje wiem... Odpowiedz Link Zgłoś
skorpionica11 Re: teraz mi juz potrzebny hacker 26.06.06, 13:51 po co ty sie meczysz kobnij go w 4 litery szkoda twoich nerwów Odpowiedz Link Zgłoś
waranka Re: teraz mi juz potrzebny hacker 26.06.06, 14:40 wiesz dokladnie jak ja ,ze to jest nie takie latwe ,bo zaraz bedzie milo i po decyzji odejscia nici ,bo znowu jest nadzieja..i wiele kobiet ktore sa tak dzielne na forum i od razu kopia w cztery w rzeczywisctosci domowej to potulne kociaki..ja dzis wstalam zrobilam mu sniadanie i kawe...poszlam go zbudzic..cichym -wstan zrobilam ci sniadanie-...zawsze go milo budzilam,on wszedl do kuchni i powiedzial cieplo,a jakies mile dzien dobry nie ma dzis...? ..przyzwyczail sie ,wiec powiedzialam "dzien dobry kochanie", i soebie tak lezalam na sofie i patrzylam jak ubiera sie do pracy.." zapytal czy jestem jakas smutna- nie odpowiedzialam ,a wesola ?usmiechnelam sie- tez nie:) I nie musze miec keyloggera ,bo wczoarj powiedzialam mu o tym ,ze jego poczta miala pzrekierowanie,i ze to inny mail...nisko trzymal glowe ,nieruchomo...wiedzialam ,ze trafilam..po chwili powiedzial...no nie wiem..., a ja na to kochanie skoro mowisz,ze nie umawiasz sie z nikim to pewnie sie nie umawiasz,a swoja droga te portale randkowe ,to maja niezlych hackerow....bo ja tez wchodzialam na te strony i nikt mi nie przyslal nic, a tobie napisali dziekujemy za zainteresowanie...i wiesz....jakie to dziwne...jak weszlam na te randkowe strony to chcialam sie tam wpisac a tam wyskoczyl ten inny mail....no popatrz a mamy takie dobre zabezpeiczenie komputera......no i jak sie zegnal ze mna przed wyjsciem dzis...strasznie mocno mnie przytulil...nie wiem czy na pozegnanie czy bylo mu glupio..oczywiscie wczoraj gralam jakiegos debila naiwnego...w czasie tej mojej tyrady o portalu randkowym ,bo jak wpisal nowy mail adres to przeciez zostalo to w historii w pustym polu i se wyskoczylo...a jak tam weszlam? on mni powiedzial ,ze jak chce to zebym weszla sobie z jego poczty na te strony:):):):)tam wyraznie te maile od panienek byly adresowane do niego...i co mam go sparwdzac wiecej..nie ...smutne to..smutne...w takiej sytuacji zostaje tylko godnosc nie sparwdzac,nie szpegowac...zostawic...jezeli mnie nie chce to nic nie zrobie...brak lojalnosci jest dla mnie dowodem niedojrzalosci, a nie natury ,ktora kaze rozsiewac geny....:):):):)uwazam ,ze drugiej osobie nie robi sie swinstw..mozna nie kochac,mozna nie chciec ,ale trzeba byc ucziwym,a jeszce gdy druga strona kocha ...nie wolno robic krzywdy...wiec dlatego hackera nie potrzebuje...jakos wzroslo moje poczucie wlasnej wartosci...bo nikogo nie da sie zmusisc...a jemu ja ani moja milosc,przywziaznie,robienie obiadow nie jest potrzebne...wiecie jak smakuje kawalek suchego chleba z mlekiem jesli jest sie z czlowiekiem ktorego sie kocha?" jak w piosence-jesli z toba to oczy wyplakac,przez manowce sie snuc i przezwiatr jesli z toba to w droge bez butow i plaszcza....dlatego nie chce hacera ,nie chce nic. Wlansie zadzwonil ,i powiedzial ze mnie kocha.a ja mysle ,ze jest mu glupio. Odpowiedz Link Zgłoś
mmajja Re: teraz mi juz potrzebny hacker 26.06.06, 15:14 Przeczytalam ten Twoj post ze lzami w oczach. Strasznie Ci wspolczuje, przykro mi razem z Toba. Chcialam Ci powiedziec, ze Cie podziwiam, ze zamiast gmerac w jego rzeczach zdobywasz sie na dbalosc o wlasna godnosci mozliwosc patrzenia w lustro. Nalezy Ci sie wielki szacunek. Mam nadzieje, ze ten Twoj facet sie opamieta, doceni cieplo, obiadki i czulosc oraz to ze trafila mu sie Bardzo Madra Kobieta. Trzymaj sie. Maja Odpowiedz Link Zgłoś
dziewice Re: teraz mi juz potrzebny hacker 29.06.06, 00:32 jako profesjonalista nie moge umawiac sie z Klientkami :-) waranka napisała: > meska solidarnosc?:):):)wiesz co...jestem na tyle fajna ,ze chcetnie > zeryzgnowalbys z meskiej solidarnosci na rzecz kawy kawy w moim > towarzystwie...:):):):)a poza tym keylogger to nie rozwiazanie...i co z > tego ,ze bede wiedziec , i tak swoje wiem... Odpowiedz Link Zgłoś
dziewice Re: teraz mi juz potrzebny hacker 29.06.06, 00:32 a co ja jakis gej jestem? ze mam sie z jakims popaprancem za fiuta trzymac? krwawabestia napisał: > ku..aa mac dziewice gdzie meska solidarnosc!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś