Dodaj do ulubionych

teraz mi juz potrzebny hacker

25.06.06, 16:29
no prosze sa rankdi na innej poczcie ,na innym koncie ...chce to
zobaczyc...to jest ciekawe,bo tym razem mialabym niezbity dowod...byloby
prosciej ,nie powiedzialby ,ze miesza mi sie.
Obserwuj wątek
    • krwawabestia Re: teraz mi juz potrzebny hacker 25.06.06, 16:33
      na portalach randkowych nie tylko sie szuka miłosci mozxna tez szukac rozrywki
      czy przyjazni
      • waranka Re: teraz mi juz potrzebny hacker 25.06.06, 17:00
        mysle ,ze jednak to nie o przyjazn chodzi i rozrywke,zwlaszcza ze tym razem to
        rosjanki:)on zalogowal sie na portalu rosyjskim i generalnie...szuka ,ale wiesz
        jesli on ukrywa to przede mna to mam pytac co to wszytsko znaczy?szcerze
        nie...zalozyl sobie sekretne konto:):)a zreszta masz racje.a wcholere z nim,juz
        pare razy to przechodzilam ..on taki jest ,ale mnie to nie odpowiada...jessu
        alez to glupie wszytsko..fantastycznie mnie odsuwa od siebie..byly sexkamerki
        na onecie byly czaty byly korespondencje,najzabawniejsze jak umawiac chcial sie
        zpannami ,zeby pomagac szukac im pracy..a sam byl na moim utrzymaniu...on mnie
        nie kocha i juz wiec co tam ma w tym swoim koncie randkowym to jego sparawa no
        nie ciagnie go do mnie juz...przechodzilam wszytsko...teraz to chrzanie ,mnie
        bedzie wygodnie...az wkoncu odejde..jak to mowia zona to zona a seks to
        seks...sksu tez nie ma...bo nie ma zainteresowania mna...chyba
        odpuszczam...chyba odpuszczam...jedyna dobra rzecz...dosc lez ,dosc uzalania
        sie nad soba,jestem po prostu zalosna.dziewczynki nic sie nie zrobi nic nie
        zadziala jak facet nie jest zainteresowany..a dla niego nic nie jest wazne co
        mnie dotyczy,moglabym odejsc on znalazlby soebie za moment nastepna ,rozpaczy
        czy zalu by nie bylo...na nic starania o zwiazek..jednostronne sobie mozna
        wsadzic w nos.
        • dziewice Re: teraz mi juz potrzebny hacker 25.06.06, 18:09
          czytajac to wlasnie slycham "Moja mila z Pedetu" :-) ale chyba juz nie ma.

cos co jest Ci potrzebne to keylogger :-), zalogujesz to co pisze na
          klawiaturze i tyle :-)

strasznie zagmatwane jest to co napisalas.

waranka napisała:

> mysle ,ze jednak to nie o przyjazn chodzi i rozrywke,zwlaszcza ze tym razem to
          > rosjanki:)on zalogowal sie na portalu rosyjskim i generalnie...szuka ,ale wiesz
          >
          > jesli on ukrywa to przede mna to mam pytac co to wszytsko znaczy?szcerze
          > nie...zalozyl sobie sekretne konto:):)a zreszta masz racje.a wcholere z nim,juz
          >
          > pare razy to przechodzilam ..on taki jest ,ale mnie to nie odpowiada...jessu
          > alez to glupie wszytsko..fantastycznie mnie odsuwa od siebie..byly sexkamerki
          > na onecie byly czaty byly korespondencje,najzabawniejsze jak umawiac chcial sie
          >
          > zpannami ,zeby pomagac szukac im pracy..a sam byl na moim utrzymaniu...on mnie
          > nie kocha i juz wiec co tam ma w tym swoim koncie randkowym to jego sparawa no
          > nie ciagnie go do mnie juz...przechodzilam wszytsko...teraz to chrzanie ,mnie
          > bedzie wygodnie...az wkoncu odejde..jak to mowia zona to zona a seks to
          > seks...sksu tez nie ma...bo nie ma zainteresowania mna...chyba
          > odpuszczam...chyba odpuszczam...jedyna dobra rzecz...dosc lez ,dosc uzalania
          > sie nad soba,jestem po prostu zalosna.dziewczynki nic sie nie zrobi nic nie
          > zadziala jak facet nie jest zainteresowany..a dla niego nic nie jest wazne co
          > mnie dotyczy,moglabym odejsc on znalazlby soebie za moment nastepna ,rozpaczy
          > czy zalu by nie bylo...na nic starania o zwiazek..jednostronne sobie mozna
          > wsadzic w nos.
          • waranka Re: teraz mi juz potrzebny hacker 25.06.06, 18:15
            no wlasnie zagmatwane to to potok mysli wlasnych..a co to keylogger i jak sie
            go stosuje?:):)i skad go wziac?
            • waranka Re: teraz mi juz potrzebny hacker 25.06.06, 18:22
              juz se znalazlam ..
              • dziewice Re: teraz mi juz potrzebny hacker 25.06.06, 18:35
                nie odpowiadam za to jak wywalisz sobie komuter w kosmos.

waranka napisała:

> juz se znalazlam ..
                • waranka Re: teraz mi juz potrzebny hacker 25.06.06, 21:21
                  nie obawiaj sie ...:):)chrzanie sledzenie..skoro musi cos robic ,to bez
                  sledzenia wiem ,ze jest mu do niczego ze mna...nie wiem czy gorace maile bardzo
                  by mi pomogly...a zapale sobie wkoncu sie otrzasne i juz...do dupy to
                  wszytsko..po jaka cholere czlowiek tkwi co nie jest fajne..tzn on uwaza ,ze nam
                  jest fajnie ,ale ja widze ,ze nie jets mu...nie slucha mnie ,siada do komputera
                  pije piwo i idzie spac,a jak sie pzrytulam to sie odgania...normalnie super...
    • krwawabestia Re: teraz mi juz potrzebny hacker 25.06.06, 21:59
      ku..aa mac dziewice gdzie meska solidarnosc!!!!!!!!!!!!!
      • waranka Re: teraz mi juz potrzebny hacker 26.06.06, 13:46
        meska solidarnosc?:):):)wiesz co...jestem na tyle fajna ,ze chcetnie
        zeryzgnowalbys z meskiej solidarnosci na rzecz kawy kawy w moim
        towarzystwie...:):):):)a poza tym keylogger to nie rozwiazanie...i co z
        tego ,ze bede wiedziec , i tak swoje wiem...
        • skorpionica11 Re: teraz mi juz potrzebny hacker 26.06.06, 13:51
          po co ty sie meczysz kobnij go w 4 litery szkoda twoich nerwów
          • waranka Re: teraz mi juz potrzebny hacker 26.06.06, 14:40
            wiesz dokladnie jak ja ,ze to jest nie takie latwe ,bo zaraz bedzie milo i po
            decyzji odejscia nici ,bo znowu jest nadzieja..i wiele kobiet ktore sa tak
            dzielne na forum i od razu kopia w cztery w rzeczywisctosci domowej to potulne
            kociaki..ja dzis wstalam zrobilam mu sniadanie i kawe...poszlam go
            zbudzic..cichym -wstan zrobilam ci sniadanie-...zawsze go milo budzilam,on
            wszedl do kuchni i powiedzial cieplo,a jakies mile dzien dobry nie ma
            dzis...? ..przyzwyczail sie ,wiec powiedzialam "dzien dobry kochanie", i
            soebie tak lezalam na sofie i patrzylam jak ubiera sie do pracy.." zapytal czy
            jestem jakas smutna- nie odpowiedzialam ,a wesola ?usmiechnelam sie- tez nie:)

I nie musze miec keyloggera ,bo wczoarj powiedzialam mu o tym ,ze jego poczta
            miala pzrekierowanie,i ze to inny mail...nisko trzymal
            glowe ,nieruchomo...wiedzialam ,ze trafilam..po chwili powiedzial...no nie
            wiem..., a ja na to kochanie skoro mowisz,ze nie umawiasz sie z nikim to pewnie
            sie nie umawiasz,a swoja droga te portale randkowe ,to maja niezlych
            hackerow....bo ja tez wchodzialam na te strony i nikt mi nie przyslal nic, a
            tobie napisali dziekujemy za zainteresowanie...i wiesz....jakie to dziwne...jak
            weszlam na te randkowe strony to chcialam sie tam wpisac a tam wyskoczyl ten
            inny mail....no popatrz a mamy takie dobre zabezpeiczenie komputera......no i
            jak sie zegnal ze mna przed wyjsciem dzis...strasznie mocno mnie
            przytulil...nie wiem czy na pozegnanie czy bylo mu glupio..oczywiscie wczoraj
            gralam jakiegos debila naiwnego...w czasie tej mojej tyrady o portalu
            randkowym ,bo jak wpisal nowy mail adres to przeciez zostalo to w historii w
            pustym polu i se wyskoczylo...a jak tam weszlam? on mni powiedzial ,ze jak chce
            to zebym weszla sobie z jego poczty na te strony:):):):)tam wyraznie te maile
            od panienek byly adresowane do niego...i co mam go sparwdzac
            wiecej..nie ...smutne to..smutne...w takiej sytuacji zostaje tylko godnosc nie
            sparwdzac,nie szpegowac...zostawic...jezeli mnie nie chce to nic nie
            zrobie...brak lojalnosci jest dla mnie dowodem niedojrzalosci, a nie
            natury ,ktora kaze rozsiewac geny....:):):):)uwazam ,ze drugiej osobie nie robi
            sie swinstw..mozna nie kochac,mozna nie chciec ,ale trzeba byc ucziwym,a jeszce
            gdy druga strona kocha ...nie wolno robic krzywdy...wiec dlatego hackera nie
            potrzebuje...jakos wzroslo moje poczucie wlasnej wartosci...bo nikogo nie da
            sie zmusisc...a jemu ja ani moja milosc,przywziaznie,robienie obiadow nie jest
            potrzebne...wiecie jak smakuje kawalek suchego chleba z mlekiem jesli jest sie
            z czlowiekiem ktorego sie kocha?" jak w piosence-jesli z toba to oczy
            wyplakac,przez manowce sie snuc i przezwiatr jesli z toba to w droge bez butow
            i plaszcza....dlatego nie chce hacera ,nie chce nic.
            Wlansie zadzwonil ,i powiedzial ze mnie kocha.a ja mysle ,ze jest mu glupio.
            • mmajja Re: teraz mi juz potrzebny hacker 26.06.06, 15:14
              Przeczytalam ten Twoj post ze lzami w oczach. Strasznie Ci wspolczuje, przykro
              mi razem z Toba. Chcialam Ci powiedziec, ze Cie podziwiam, ze zamiast gmerac w
              jego rzeczach zdobywasz sie na dbalosc o wlasna godnosci mozliwosc patrzenia w
              lustro.
              Nalezy Ci sie wielki szacunek.
              Mam nadzieje, ze ten Twoj facet sie opamieta, doceni cieplo, obiadki i czulosc
              oraz to ze trafila mu sie Bardzo Madra Kobieta.
              Trzymaj sie.
              Maja
        • dziewice Re: teraz mi juz potrzebny hacker 29.06.06, 00:32
          jako profesjonalista nie moge umawiac sie z Klientkami :-)

waranka napisała:

> meska solidarnosc?:):):)wiesz co...jestem na tyle fajna ,ze chcetnie
          > zeryzgnowalbys z meskiej solidarnosci na rzecz kawy kawy w moim
          > towarzystwie...:):):):)a poza tym keylogger to nie rozwiazanie...i co z
          > tego ,ze bede wiedziec , i tak swoje wiem...
      • dziewice Re: teraz mi juz potrzebny hacker 29.06.06, 00:32
        a co ja jakis gej jestem? ze mam sie z jakims popaprancem za fiuta trzymac?

krwawabestia napisał:

> ku..aa mac dziewice gdzie meska solidarnosc!!!!!!!!!!!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka