bobby.peru6 29.06.06, 14:04 co oznacza gdy kobieta po randce mowi mi"abysmy zostali przyjaciolmi"? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krwawabestia Re: gdy kobieta mowi" abysmy zostali przyjaciol 29.06.06, 14:05 tzn ze uwaza cie za duupka ale sympatycznego Odpowiedz Link Zgłoś
skorpionica11 boze co za durne pytanie trzeba byc dzieckiem 29.06.06, 14:06 aby niezkumac o co chodzi :))) Odpowiedz Link Zgłoś
bobby.peru6 Re: boze co za durne pytanie trzeba byc dzieckiem 29.06.06, 14:22 no bo nie wiem , moze to miec dwojakie znaczenie albo "przyjaciolmi" czyli sex albo przyjaciolmi czyli tylko to??wiec Odpowiedz Link Zgłoś
bri Re: boze co za durne pytanie trzeba byc dzieckiem 29.06.06, 14:25 Musisz się zapytać Autorki tego stwierdzenia, co miała myśli. Obawiam się, że nei ma jakiegoś uniwersalnego słownika międzypłciowego. Odpowiedz Link Zgłoś
lajton Re: gdy kobieta mowi" abysmy zostali przyjaciol 29.06.06, 14:27 chyba wlasnie to, co powiedziala:) Odpowiedz Link Zgłoś
occasion mówi, że masz za małego, 29.06.06, 14:32 że nie zmieniłes koszuli i od Ciebie jedzie....i że Twoje towarzystwo jest w stanie znieść tylko po wypiciu ośmiu piw...;) Odpowiedz Link Zgłoś
lilarose Re: gdy kobieta mowi" abysmy zostali przyjaciol 29.06.06, 14:34 ja bym obstawiała, że lubi cię, ale tylko jako kolegę i chce mieć z tobą relacje czystko koleżeńskie, bez seksu, przelotnego czy związku. Odpowiedz Link Zgłoś
karolina.weronika Re: gdy kobieta mowi" abysmy zostali przyjaciol 29.06.06, 17:53 najprawdopodobniej chce żeby wszystko było w odpowiedniej kolejności :) Odpowiedz Link Zgłoś
dr.verte Re: gdy kobieta mowi" abysmy zostali przyjaciol 29.06.06, 18:00 bobby.peru6 napisał: > co oznacza gdy kobieta po randce mowi mi"abysmy zostali przyjaciolmi"? Nie wiem co oznacza ale masz niezłego nicka.Dzikość Serca to nadal mój ulubiony film a postać Bobb'yego Peru to życiowa rola Williama Dafoe :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
teaspoon1 Re: gdy kobieta mowi" abysmy zostali przyjaciol 29.06.06, 19:50 że jej nie pociągasz seksualnie... Odpowiedz Link Zgłoś
tiuia Re: gdy kobieta mowi" abysmy zostali przyjaciol 29.06.06, 20:10 Tiaa... To ja dodam, ze na pierwszej randce z moim niemężem też mu powiedziałam, że chcę żebyśmy zostali przyjaciółmi. I nawet byłam o tym święcie przekonana. Tylko on byl jakiś uparty strasznie. No i tak się jakoś stało, że w październiku przyjdzie na świat nasz pierwszy potomek;) Odpowiedz Link Zgłoś
krwawabestia Re: gdy kobieta mowi" abysmy zostali przyjaciol 29.06.06, 20:12 olej ja i znajdz dziewczyne ktora cie pokocha nie probuj nic na siłe bo potem tylko bol Odpowiedz Link Zgłoś
nina_m Re: gdy kobieta mowi" abysmy zostali przyjaciol 29.06.06, 23:49 żeby kogoś pokochac najpierw trzeba sie z nim zaprzyjaźnić- takie moje zdanie, najpierw zostań przyjacielem a później moze cos z tego wyjdzie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
dziewice Re: gdy kobieta mowi" abysmy zostali przyjaciol 30.06.06, 00:10 zasada nr. 1, lepiej nie zastanawiac sie nad tym co mowia Kobiety. bobby.peru6 napisał: > co oznacza gdy kobieta po randce mowi mi"abysmy zostali przyjaciolmi"? Odpowiedz Link Zgłoś