Dodaj do ulubionych

kobieyty są jednak istotami na niższym poziomie

04.07.06, 08:36
chiały by by meskie społeczeństwo traktowało je jak równe.
ale i tak tylko im w głowie. Jak przyjdzie czas i dostaną parcie na dziecko to
juz dupa. Kury domowe sie z nich robią i tyle. dziecko , jego gówna i
pieluchy to ulubione tamaty.
forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=35293&w=44607243
forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=35293&w=44611186
niby równouprawnienia by chiały ale ....
zakłamanie i tyle.
idealna kariera zawodowa dla kobiety to kariera biurwy.
Nie ma sie co dziwić że świat jest zdominowany prze meżczyzn. Poprostu nie
jesteśmy tak ograniczeni.

Obserwuj wątek
    • swawolny.diabel Jeszcze jedo 04.07.06, 08:40
      ten wątek nie jest zadnym atakiem na kobiety. Stwierdzam fakty.
      nie chce czytać postów rozjuszonych bab.
      jesem ciekaw czy inni faceci tez maja take spostrzeżenia.
      • hellena8 Re: Jeszcze jedo 04.07.06, 08:48
        Nie jestem rozjuszoną babą, ale uważam, że niepotrzebnie uogólniasz - nie
        wszystkie kobiety są takie, chociaz nie przecze, że się zdarza. Pozdrawiam.
        • squirrel9 Re: Jeszcze jedo 04.07.06, 11:17
          Tp znaczy jakie? Martwiące się bo mąż starcił pracę? Znudzone trochę opieką nad
          dzieckiem?
          Znudzonych pracą i tym co robią, zatroskanych bo dzicko chore, bo mało kasy
          facetów mam na codzień na peczki. Pracuję wśród samych facetów i wiem,ze nie
          różnią się niczym od kobiet, no, może o ciuchach nie nawijają
          • swawolny.diabel Re: Jeszcze jedo 04.07.06, 18:08
            Tp znaczy jakie? Martwiące się bo mąż starcił pracę? Znudzone trochę opieką nad
            >
            > dzieckiem?
            > Znudzonych pracą i tym co robią, zatroskanych bo dzicko chore, bo mało kasy

do tego stopnia zatroskane że świata poza tym nie potrafia dostrzec
        • swawolny.diabel Re: Jeszcze jedo 04.07.06, 17:56
          wiem że nie wszystki ale bardzo bardzo wiele.
      • aiczka Re: Jeszcze jedo 04.07.06, 10:26
        > jesem ciekaw czy inni faceci tez maja take spostrzeżenia.
        To chyba wybrałeś niewłaściwe forum. Co prawda, jest tu kilku facetów, ale
        przypuszczam, że na męskich forach jest ich trochę więcej.
        • tygrysio_misio Re: Jeszcze jedo 04.07.06, 16:08
          mylisz sie drastycznie
    • ella251 Re: kobieyty są jednak istotami na niższym poziom 04.07.06, 09:54
      generalizujesz,istnieją bowiem różne kobiety. te,które mają wielkie
      ambicje,rozwijają się w różnych dziedzinach i pną po drabince kariery,takie
      które działają alternatywnie-pracują i zajmują się domem oraz takie które
      odczuwają potrzebę poświęcenia się rodzine i w tym czują się najbardziej
      spełnione.Nie możesz ich za to ganić.W gruncie rzeczy to że świat jest
      dominowany przez mężczyzn to czysta metafora.Bo za każdym z tych mężczyzn stoi
      jakaś kobieta-matka,żona,partnerka. Bez nas nie poradzilibyście sobie. Pomimo
      tej zewnętrznej otoczki-niezależnych,inteligentnych na pozór silnych samców w
      środku pozostajecie małymi chłopcami,ktorymi trzeba się zaopiekować. Każdy
      facet ma inny system wartości i każdy ma zróżnicowane podejście do kobiety.
      Jeden wybierze sobie "matkę Polkę",drugi partnerkę,która będzie go wspierać
      duchowo i finansowo inny wybierze kochankę która ma w sobie tyle
      samozaparcia,że będzie spełniać się zawodowo,a Ty możesz pozostać wolnym
      elektronem,który ma niesprecyzowane podejście do życia,rodziny.. PS.ciesz się
      że istnieją kobiety które interesuje "dziecko,jego gówna,pieluchy.." bo jest
      niewielu mężczyzn którzy umieliby zająć się potomkiem właśnie tak jak one.
      • searena Re: kobieyty są jednak istotami na niższym poziom 04.07.06, 10:19
        Ella, nic dodać nic ująć. Cały urok tego świata tkwi w różnorodności a kobiety
        biją ją facetów na głowę. Post autora jest chamski, uogólnienia świadczą o
        ograniczeniu w myśleniu i sam sobie wystawia laurkę "faceta na niższym
        poziomie". I tyle :)
        • angela888 Re: kobieyty są jednak istotami na niższym poziom 04.07.06, 20:58
          nie najezdzaj na kobiety skoro faceci wcale nie sa lepsi tylko by siedzieli
          przed telewizja z nogami na stole i piwskiem przed soba smierdzace lenie i tyle
          hihi:P
      • swawolny.diabel Re: kobieyty są jednak istotami na niższym poziom 04.07.06, 18:11
        wiem że generalizuje wiem że istniją różne kobiety zdarzaja sie i takie które
        > mają wielkie
        > ambicje,rozwijają się w różnych dziedzinach i pną po drabince kariery,takie
        > które działają alternatywnie-pracują i zajmują

a ile ich jest to przeciez widać.
        • mahadeva Re: kobieyty są jednak istotami na niższym poziom 04.07.06, 21:52
          ale dluzej zyja, bo sie nie zaharowuja na smierc :)
        • mahadeva Re: kobieyty są jednak istotami na niższym poziom 04.07.06, 21:53
          poza tym moj byly byl glupi i sobie marnie radzil, a twierdzil, ze jest
          hiperinteligentny bez powodu
      • swawolny.diabel Re: kobieyty są jednak istotami na niższym poziom 04.07.06, 18:21
        > Nie możesz ich za to ganić.W gruncie rzeczy to że świat jest
        > dominowany przez mężczyzn to czysta metafora.Bo za każdym z tych mężczyzn
        stoi
        > jakaś kobieta-matka,żona,partnerka. Bez nas nie poradzilibyście sobie. Pomimo
        > tej zewnętrznej otoczki-niezależnych,inteligentnych na pozór silnych samców w
        > środku pozostajecie małymi chłopcami,ktorymi trzeba się zaopiekować. Każdy
        > facet ma inny system wartości i każdy ma zróżnicowane podejście do kobiety.
        > Jeden wybierze sobie "matkę Polkę",drugi partnerkę,która będzie go wspierać
        > duchowo i finansowo inny wybierze kochankę która ma w sobie tyle
        > samozaparcia,że będzie spełniać się zawodowo,a Ty możesz pozostać wolnym
        > elektronem,który ma niesprecyzowane podejście do życia,rodziny.. PS.ciesz się
        > że istnieją kobiety które interesuje "dziecko,jego gówna,pieluchy.." bo jest
        > niewielu mężczyzn którzy umieliby zająć się potomkiem właśnie tak jak one.

nikogo nie ganie. stwierdzam fakty.
        Nie jesem pewnien czy to za facetami stoja kobiety czy moze za kobietami
        faceci.
        > Bez nas nie poradzilibyście sobie
        były czasy gdy kobiety nie miały zadnego wplywu na życie a mimo to męskie
        społeczeństwa jakoś prosperowały.
        I pomimo tego ze jesteśmy małymi chłopcami zbudowali cywilizacje. pewnie
        dlatego że potrafili sie oderwać od pieluch gootowania i gówien potomka,
        spojrzec ponad to
    • mathias_sammer Re: kobieyty są jednak istotami na niższym poziom 04.07.06, 10:26
      Hihihi, tak sie prezentuja zwlaszcza na niektorych forach, stad i wnioski
      takie. Gdyby kobiety nie zaslanialy sie meskimi gaciami:) dla wyrazenia
      pogladow, nie stawialy czola faktom, byly niezalezne, ambitne, przedsiebiorcze
      to mowiono by o nich inaczej:)

M.S.
      • bitch.with.a.brain Re: kobieyty są jednak istotami na niższym poziom 04.07.06, 11:28
        tak,kiedy sa ambitne, niezalezne przedsiebiorcze nazywa je sie wrednymi sukami
        • mahadeva Re: kobieyty są jednak istotami na niższym poziom 04.07.06, 21:57
          ja slyszalam, ze egoistkami... a duzo przedsiebiorczych to przy okazji wredne
          suki :) a ich przedsiebiorczosc polega na wyrachowaniu bez polotu
      • kowianeczka Re: kobieyty są jednak istotami na niższym poziom 04.07.06, 11:30
        Mathias, wypilam wlasnie kawke czytajac forum i Twoje wpisy (tez). Musze
        przyznac, ze jesli masz dobry humor, miales z rana zadawalajace wyproznienie, a
        zycie w "ciekawych czasach" przynioslo Ci garsc pszenicy do dziobania- to
        powiem- mozesz byc naprawdy zabawny. Zreszta w Twoje poczucie humoru "po mozgu"
        nigdy nie watpilam, zapomnialam tylko, ze masz i wyluskac nie bylo z czego.

Milej zabawy i oddaje slowa tam, gdzie podkreslisc trzeba- obiektywnie!

k.

Aby pokochać jakąś rzecz, wystarczy sobie powiedzieć,
        że można ją utracić.
        Gilbert Keith Chesterton (1874 - 1936)
      • swawolny.diabel Re: kobieyty są jednak istotami na niższym poziom 04.07.06, 18:27
        mathias_sammer napisał:

> Hihihi, tak sie prezentuja zwlaszcza na niektorych forach, stad i wnioski
        > takie. Gdyby kobiety nie zaslanialy sie meskimi gaciami:) dla wyrazenia
        > pogladow, nie stawialy czola faktom, byly niezalezne, ambitne,
        przedsiebiorcze
        > to mowiono by o nich inaczej:)

nie tylko na forach ale i w życiu.
        a mnie bardziej wkurza gdy kobieta w pewnej chwili zaczyna sie zasłaniać
        spódnicą :)
        Póki wszystko jest ok to rznie taka emancypantke , a jak pojawiaja sie
        kłopoty to chowa sie za kiecka, niech faceci rozwiąża problem a ona po
        wszystkim znowu stanie sie kobietą wyzwolona.
    • methinks Re: kobieyty są jednak istotami na niższym poziom 04.07.06, 10:35
      Gdyby nie to, ze jakiejs (wielki szacunek) kobiecie chcialo sie zajmowac Twoim
      gownem, to nigdy nie mialbys mozliwosci wypisywac takich pie..na forach.

Rownouprawnienie to oczywisty chwyt demagogiczny, bo nie da sie zrownac praw
      kobiet i mezczyzn. Mozna jedynie do tego w pewnym stopniu sie zblizyc, ale
      rownych praw nigdy nie bedziemy mieli.
    • squirrel9 Re: kobieyty są jednak istotami na niższym poziom 04.07.06, 11:21
      Pracuję wśród samych facetów i ich "parcia" też widzę. Wśród nich też istenieje
      parcie na dziecko, są radości, smutki, obawy związane z ich osobistymi
      sprawami. Moze nie siedzą na forum i nie omawiają podobnych tematów w kółko,
      mają taką grę w sieci w której się odstrzeliwują nawzajem. Nie wiem co robią
      kobiety by się odstresowywać, może właśnie piszą na forum....
      • bubasio Re: kobieyty są jednak istotami na niższym poziom 04.07.06, 11:50
        No cóż ,widzę ze mój wątek został wyciągnięty na inne forum i na dodatek
        jestem przez autora potępiana ,że poświęcam się rodzinie i martwię się mężem.Po
        pierwsze po to jesteśmy małżeństwem żeby się martwić takimi sprawami,bo jakby
        to był jakiś znajomy to bym mu współczuła i na tym by się skończyło.A po drugie
        kiedy się pobieraliśmy,pracowałam zawodowo ,potem naturalnie jak w małżeństwie
        przyszło na świat dziecko niestety chore (Młody ma 6 lat i jest juz po 5
        operacjach i jak na razie czeka nas kolejna) i moje ambicje zawodowe ,chcąc nie
        chcąc ,musiały zejśc na drugi plan.Chcieliśmy mieć dzieci w krótkim odstepnie
        czasu , żeby je podchować i zebym mogła wrócic do pracy.Niestety życie
        weryfikuje nasze plany i założenia -tak samo jak teraz ze stratą pracy przez
        męża,kiedy wreszcie zdecydowaliśmy się na drugie.To że jestem kurą domową wcale
        mi nie przeszkadza ,bardzo to lubię :),choć przyznam się ,że jakby mi ktoś
        powiedziła 6 lat temu że tak będzie to powiedziałabym że zwariował -ja i
        siedzienie w domu :)
        A widzę że niestety bardzo generalizujesz i po jednym wątku wydajesz opinie na
        czyjś temat nie znając sytuacji.Mam nadzieję ,że Ty masz swoje życie
        zaplanowane od a do z i Ci nic i nikt tych planów nie zmieni -czego Ci szczerze
        życzę :)
        • swawolny.diabel Re: kobieyty są jednak istotami na niższym poziom 04.07.06, 18:33
          przecież ciebie nie potępiam. szanuje twoje prawo do wyboru dorgi ... twoje
          życie twój wybór i tyle to nie moja sprawa.

>A widzę że niestety bardzo generalizujesz i po jednym wątku wydajesz opinie na
          >czyjś temat nie znając sytuacji.Mam nadzieję ,że Ty masz swoje życie
          >zaplanowane od a do z i Ci nic i nikt tych planów nie zmieni -czego Ci szczerze
          >
          > życzę :)

generalizuje owszem, ale opinie jakie wydaje takze są generalne i nie dotyczą
          zadnej konkretnej osoby

• garraretka Czyżby? 04.07.06, 11:31
      swawolny.diabel napisał:

> Poprostu nie
      > jesteśmy tak ograniczeni.

O ograniczeniu mówi ktoś, kto nie zna podstawowych zasad ortografii?
      Doprawdy farsa jakaś.
      • swawolny.diabel Re: Czyżby? 04.07.06, 18:38
        garraretka napisała:

> O ograniczeniu mówi ktoś, kto nie zna podstawowych zasad ortografii?
        > Doprawdy farsa jakaś.

dyskgrafia jest popularna u ludzi inteligentnych, jezeli inteligencja jest
        ukierunkowana

• garraretka Re: Czyżby? 04.07.06, 19:19
          Bez komentarza.

EOT
    • lady284 Re: kobieyty są jednak istotami na niższym poziom 04.07.06, 11:35
      Skoro tak uważasz to zamiast słowo kobieta powiem: niejeden mądry facet
      nazwałby cię intelektualnym dnem
    • uwaga_tramwaj Re: kobieyty są jednak istotami na niższym poziom 04.07.06, 11:41
      śmieszny jesteś. celowo prowokujesz na forum kobieta pisząc w dodatku, że
      czekasz na głosy facetów. <zieeeeeeeew>
      • swawolny.diabel Re: kobieyty są jednak istotami na niższym poziom 04.07.06, 17:44
        uwaga_tramwaj napisała:

> śmieszny jesteś. celowo prowokujesz na forum kobieta pisząc w dodatku, że
        > czekasz na głosy facetów. <zieeeeeeeew>

wcale nie prowokuje.
        Na forum mężczyna jest mnóstwo kobiet, jest tam taż pascal który tolerue tylko
        wątki o tematyce forum kobieta.
    • aczemubynie Re: kobieyty są jednak istotami na niższym poziom 04.07.06, 11:44
      biedaczek:( nie wydaje ci sie ze te ograniczenia rodzą sie w Twojej głowie,moze
      żadna cie nie chce i wtedy łatwiej sobie wytłumaczyc że jestesmy istotami na
      nizszym poziomie..
      • swawolny.diabel Re: kobieyty są jednak istotami na niższym poziom 04.07.06, 18:46
        aczemubynie napisała:

> biedaczek:( nie wydaje ci sie ze te ograniczenia rodzą sie w Twojej
        głowie,moze
        > żadna cie nie chce i wtedy łatwiej sobie wytłumaczyc że jestesmy istotami na
        > nizszym poziomie..

a co to ma do rzeczy?
        co jest przyczyna a co skutkiem ?
      • mahadeva Re: kobieyty są jednak istotami na niższym poziom 04.07.06, 22:02
        nie sadze, kazdy potwor znajdzie amatorke, szczegolnie jesli ma kase :)
    • kohol Re: kobieyty są jednak istotami na niższym poziom 04.07.06, 11:49
      No proszę, a w Czechach zalegalizowano związki partnerskie. Piszesz się na to?
      • swawolny.diabel Re: kobieyty są jednak istotami na niższym poziom 04.07.06, 18:42
        kohol napisała:

> No proszę, a w Czechach zalegalizowano związki partnerskie. Piszesz się na to?

chyba pedalskie :)
        • kohol Re: kobieyty są jednak istotami na niższym poziom 05.07.06, 09:11
          No tak.
          Wiesz co, cieszę się, że jesteś - tacy jak Ty uświadamiają mi, jak fantastyczny
          jest mój facet.
    • bubasio aha ,jeszcze jedno 04.07.06, 11:56
      na drugie dziecko to akurat mąż mnie namawiał :) ,bo ja muszę przyznać ,że
      trochę się boję ,po urodzeniu syna :)
      ale co ma być to będzie i co nas nie zabije to nas wzmocni :)))
    • raduch Re: kobieyty są jednak istotami na niższym poziom 04.07.06, 12:14
      Na mój głos w "dyskusji" nie licz.
      Może wydrukuj swe przemyślenia i pokaż mamie?
    • maretina coz debil jestes 04.07.06, 12:18
      dlaczego piszesz o kims, kgo nie znasz w taki sposob? guzik wiesz o
      grubasce...sprzatanie cie razi? wolisz syf? kazdy dorosly czlowiek powinien
      umiec swoja wlasna dupe obsluzyc. zatem nie rob ze sprzatania czy gotowania
      albo z opieki and dzieckiem halasu, bo nie ma o co. lepiej by bylo, gdyby
      dzieci sie same chowaly? debil i juz.
      • guderianka Re: coz debil jestes 04.07.06, 13:13
        a kto cię wychował? kobieta sukcesu?biznes woman? ja siedzę w domu i zajmuje
        sie dziecmi,sprzatam,gotuje,-m jest zadowolony bo i dom zadbany i dzieci happy
        a żonka zadbana. dorabiam w miedzyczasie w domu do budżetu domowego.taka jestem
        i juz.
        a mgr przed nazwiskiem nie daje mi tyle splendoru co pochwały M czy tez dzieci
    • piekielnica1 Re: kobieyty są jednak istotami na niższym poziom 04.07.06, 15:34
      swawolny.diabel napisał:
      > Nie ma sie co dziwić że świat jest zdominowany prze meżczyzn. Poprostu nie
      > juz dupa. Kury domowe sie z nich robią i tyle. dziecko , jego gówna i
      > pieluchy to ulubione tamaty.

Nie rozpaczaj, jest to taki etap w życiu mężczyzny kiedy priorytetem są uciechy
      erotyczne. Na szczęście nie trwa to długo, aktywują się inne ośrodki mózgu i
      trochę się normalnieje.
    • tygrysio_misio Re: kobieyty są jednak istotami na niższym poziom 04.07.06, 16:13
      sadzac po opiniach masz racje...kobiety w pewnym wieku glupieja i juz tylko im
      w glowie sprzatanie

malo tego...domagaja sie za to szacunku i powagi..za to ze cale zycie mowily ze
      beda aktywne i nie beda kurami a jak przyszo co do czego to nimi sa

smieszne....zrobilyscie sie panie oburzone kurmi i czas to przelknac i pogodzic
      sie z tym

jesli kobieta nie potrafi gadac o niczym innym niz o pieluchac i serialach to
      czym jest?? na pewno nie tym czym chciala byc w mlodosci
      • kohol Re: kobieyty są jednak istotami na niższym poziom 04.07.06, 16:15
        tygrysio_misio napisała:

> jesli kobieta nie potrafi gadac o niczym innym niz o pieluchac i serialach to
        > czym jest?? na pewno nie tym czym chciala byc w mlodosci

Ja to chciałam być sprzedawczynią lodów :( I archeologiem...
        A tu, kurde, nic :(
      • swawolny.diabel Re: kobieyty są jednak istotami na niższym poziom 04.07.06, 18:56
        > jesli kobieta nie potrafi gadac o niczym innym niz o pieluchac i serialach to
        > czym jest?? na pewno nie tym czym chciala byc w mlodosci

i co sie dzieje z tym bogatym wnętrzem którym podobno faceci powinni być
        zainteresowani?
        a tak na marginiesie po co facet ma byc wykształcony inetligentny i
        oczytany. Chyba nie po to by rozmawiac o pieluchach
      • mahadeva Re: kobieyty są jednak istotami na niższym poziom 04.07.06, 22:05
        nie wiem, dlaczego tak sie dzieje, ale jakas sila pcha nas na zla droge ;/
    • zeberdee24 Re: kobieyty są jednak istotami na niższym poziom 04.07.06, 16:20
      Eee tam ja myślę że to czy ktoś jest ograniczony nie zależy od tego czy zajmuje
      się dziećmi w domu, czy też projektuje statki kosmiczne, każdy robi to co lubi i
      gitara. Przecież równie dobrze jakaś babka może powiedzieć że ty jesteś frajer
      bo zapychasz po 16 godzin z bandą takich samych straceńców, a ona zajmuje się
      swoim fajnym, spokojnym domem, rodziną i ma gdzieś upierdliwego szefa i wyścig
      szczurów. Rożne są punkty widzenia, a ograniczeni są tylko ci którzy myślą że
      mają monopol na rację.
      • mathias_sammer Re: kobieyty są jednak istotami na niższym poziom 04.07.06, 16:22
        O to to! A kobiety moga byc fajne i nawet wspaniale w lozku, ale musza chcec
        byc takie:)))) A ile atramentu maja wsobie, uffff znow sie rozgrzewam, a do
        domu musze isc, do starej:)))
        M.S.
        • mahadeva Re: kobieyty są jednak istotami na niższym poziom 04.07.06, 22:09
          a ja wlasnie wrocilam do domu do mojego wibratora :)
      • swawolny.diabel Re: kobieyty są jednak istotami na niższym poziom 04.07.06, 19:07
        zeberdee24 napisał:

>Eee tam ja myślę że to czy ktoś jest ograniczony nie zależy od tego czy zajmuje
        >się dziećmi w domu, czy też projektuje statki kosmiczne, każdy robi to co lubi
        >i
        > gitara. Przecież równie dobrze jakaś babka może powiedzieć że ty jesteś frajer
        > bo zapychasz po 16 godzin z bandą takich samych straceńców, a ona zajmuje się
        > swoim fajnym, spokojnym domem, rodziną i ma gdzieś upierdliwego szefa i wyścig
        > szczurów. Rożne są punkty widzenia, a ograniczeni są tylko ci którzy myślą że
        > mają monopol na rację.

oczywiście że każdy ma prawo robić to co lubi. Niektórzy musza jednak robic to
        co muszą by inni mogli robić to co lubią.
        Moze wszyscy i kobiety i meżczyźni zaczną zajmować sie pieluchami i fajnymi
        domkami, w wyścigu szczórów nikt nie bęzie brał udzaiłu i wymrzemy przed
        upływam roku.
    • grubaska20 Re: kobieyty są jednak istotami na niższym poziom 04.07.06, 16:39
      nieroztropnie wydajesz bezpodstawne opinie:)
      co o mnie wiesz?:) kim jesteś?:) jakie wypracowujesz pkb?:) jakie generujesz
      dochody?:) odradzam wycieczki osobiste
      pozdrawiam,
      życzę miłej reszty dnia i życia:)
      • agooo Re: kobieyty są jednak istotami na niższym poziom 04.07.06, 17:32
        szowinistyczne podgatunki !
      • swawolny.diabel Re: kobieyty są jednak istotami na niższym poziom 04.07.06, 19:11
        przecież nie wydaje konkretnej opinni o tobie.
        Nie mogłem i nie chiałem wklejać wiekszej liczby podobnych watków.
        Ty jesteś tylko próbka stystyczną.

Na wycieczki osobiste to pozwalasz sobi ty. Wstawiłem tylko twój watek jako
        przykład. jesteś dorosło i chhyba odpowiedzialna za to co sama piszesz
        • simply_z Re: kobieyty są jednak istotami na niższym poziom 04.07.06, 20:01
          To zmień otoczenie,pogadaj np. z kobietami -naukowcami ,może wtedy opadnie ci
          szczęka i zrozumiesz,że jestes rownie nudny jak twoi współpracownicy ...
        • grubaska20 Re: kobieyty są jednak istotami na niższym poziom 05.07.06, 17:12
          kolejny dowód na to, że nic o mnie nie wiesz..:) w którym miescu cytuję "> Na
          wycieczki osobiste to pozwalasz sobi ty."? tak więc posługując się błędnym
          przykładem, opierając na nim swoją teorię, stworzyłeś mocno wątpliwe statystyki.

zatem pozdrawiam i życze powodzenia w dalszych badaniach, początkujący
          socjologu;) heh
    • mahadeva Re: kobieyty są jednak istotami na niższym poziom 04.07.06, 21:49
      zgadzam sie, to kwestia hormonow, zrobilam straszna glupote zakochujac sie w
      moim bylym, powinnam byla w tym czasie robic kariere, zaluje, ze nie jestem
      facetem, moglabym sie bzykac bez strachu przed ciaza
      • zeberdee24 Re: kobieyty są jednak istotami na niższym poziom 05.07.06, 23:26
        A gdzie tę karierę i z kim bzykać(facet bez strachu przed ciążą to tylko z
        drugim facetem...) ???
        • mahadeva Re: kobieyty są jednak istotami na niższym poziom 05.07.06, 23:36
          to dlaczego faceci chca tak bardzo uprawiac ze mna seks (oprocz mojego bylego)?
          nie boja sie ciazy? najwyzej uciekna....
          • zeberdee24 Re: kobieyty są jednak istotami na niższym poziom 05.07.06, 23:57
            Być może jesteś ładna, a oni wierzą w kondomy. Ale co z tą karierą???.
    • krambambulia Pierwotniak 05.07.06, 16:26
      Jesteś głupszy niż myślałam.
    • agatajulka Re: kobieyty są jednak istotami na niższym poziom 05.07.06, 19:03
      KRETYN
      • wielo-kropek Re: kobieyty są jednak istotami na niższym poziom 06.07.06, 00:11
        Najmadrzejsi to byli Taliby. Oni nawet kobiet do szkol nie posylali bo
        wiedzieli ze to strata czasu. Kobieta jest przeciez do garow.
        • wielo-kropek Re: kobieyty są jednak istotami na niższym poziom 06.07.06, 00:34
          Najglupsi musza w tym wszystkim byc ci mezczyzni, ktorzy nosza kobiety na
          rekach. Ciekawe za co je nosza.
    • anyeta Re: kobieyty są jednak istotami na niższym poziom 06.07.06, 10:35
      widzę tu kilka spraw

osobiście uważam, że kobiety są na INNYM poziomie, przynajmniej czasami,czasami
      czyli tak a propos ze oni z Marsa my z Wenus
      znam ogólne oczekiwania mężczyzn i staram się im nie utrudniać życia
      wiem kiedy jest zmęczony a kiedy można pogadać
      wiem kiedy potrzebuje spokoju i staram się mu go zapewnić
      jestem trochę jak gejsza pojawiam się kiedy trzeba ;)

to moje podejście

natura zaprogramowała pewne mechanizmy od których trudno się uwolnić - od
      jednych oczywiście łatwiej od innych baaardzo trudno

stąd lubię mocne ramiona faceta który mi pomoże, bo jest silniejszy
      ale lubię też swoją delikatność i wiotkość ciała
      bo róznice pociągają

co do kwestii poziomu - uważam, że nie ma ogólnie znaczenia - kobieta czy facet
      - we wszystkich grupach są głąby, które nie mają żadnych pasji czy zainteresowań
      i rozmowa z nimi to kaput

co do pieluch i gówna
      tu się zgodzę - jest taki czas, to znaczy bywa tak, że kobieta po urodzeniu
      dziecka nie potrafi o niczym innym mówić..
      i wiem, że to może być strasznie męczące dla kogoś z boku, kto nie ma z tym nic
      wspólnego
      może kwestia uświadomienia jej wtedy przez partnera albo kogoś- dziewczyno,
      zajmij się też sobą
      łatwo się zatracić w czymś co cię zajmuje 24 godziny na dobę
      jak facet dużo pracuje to też zwykle duuuuużo o tym myśli - duuużo

wiem to z doświadczenia
      spróbuj wtedy pogadać z nim o czymkolwiek innym na świecie (polityka, sztuka,
      literatura, nawet sport..?) - niby słucha a myślami jest w firmie bo znów jakiś
      problem wyszedł i.. td.
      :))))

w mojej rodzinie 2 osoby urodziły prawie równo dzieci, kiedy się one spotykają,
      nie ma sensu gadać - rzeczywiście rozmawiają tylko ssaniu i pieluchach

więc tu przyznaję ci sporo racji, tyle że mówienie od razu o niższości poziomu
      jest gadaniem na wyrost - i to bardzo
      w przypadku większości kobiet ten stan mówienia o pieluchach jest przejściowy

jeszcze jedna kwestia
      mówisz o parciu na dziecko "i potem już dupa"
      może się tak zdarza, owszem
      kobieta zaczyna być matką polką , myśli tylko o dzieciach i nie dba o siebie
      zdarza się

ale spójrz
      wy faceci też macie swoje parcia - już nawet nie mówię- żeby w końcu założyć
      rodzinę i mieć tego syna czy córkę :), bo wielu tego chce

wiem, jak łatwo ulegacie urokom takich drobnych gadzetów jak spory dekolt
      falująca spódniczka
      opalone nogi
      śliczne oczy
      delkatne rączki
      śliczne piersi
      smukła talia

wiem, że jak się odpowiednio ubiorę, jestem inaczej traktowana
      faceci się lepią jak ośłizgłe muchy
      i jest to też żenujące - jak zwykłe parcie do kontaktu fizycznego
      zmienia was w samców nadrzewnych sapiących z pożądania

nie wspomnę o osobnikach po 40-tce do po 60-tce albo i pozniej ktorzy az palą
      się na młode ciałka

zresztą pewnie wiesz, że ta "słabość" facetów nie raz była przyczyną że losy
      świata toczyły się tak a nie inaczej
      Kleopatra, piękna Helena..
      dla pięknej kobiety facet potrafi zdurnieć
      a jeśli przy tym jest jeszcze mądra... drżyjcie niebiosa

ogólnie rzecz biorąc bilans wychodzi na zero

dyskusja o tym, kto za kim idzie - kobiety za facetami czy odwrotnie
      jest nie do spuentowania moim zdaniem
      a w każdym razie baaardzo to trudne

pozdrowienia

nie chcę się zrównywać z męskich społeczeństwem, to durnota
      jest mi dobrze tak jak teraz
      :)))
      czy ja jestem zacofana?? ;)))

• anyeta p.s chciałam dodać, że że że 06.07.06, 10:41
        miałam kolegę, który na studiach zajmował sie swoim malutkim dzieckiem
        i jak go odwiedziłam ...

to znaczy po wyjściu stwierdziłam że on mi cały czas opowiadał o kolorach kupek
        tego dziecka

tak że to nie kwestia płci :)

• kohol Re: kobieyty są jednak istotami na niższym poziom 06.07.06, 10:42
        Ale to co za różnica - Mars, Wenus? Każdy ma jakies oczekiwania. Każdy czasem
        ma ochotę pogadać, a czasem nie. Jeśli żyjesz z kimś, to go znasz. Gdybyś
        mieszkała z kobietą, też wiedziałabyś, kiedy jej głowy nie zawracać, a kiedy
        chce pogadać. Kobiety i mężczyźni nie różnią się aż tak bardzo, po prostu
        indywidualne osoby różnią się od siebie.
        A tak jak piszesz - ktokolwiek, kto zajmuje się czymś 24h/dobę, będzie o tym
        myślał i wokół tego będzie się kręciło jego życie, czy będzie to niemowlak, czy
        praca, czy model kolejki klejony w piwnicy ;)
    • krwawabestia Re: kobieyty są jednak istotami na niższym poziom 06.07.06, 10:38
      a my co jestesmy lepsi tylko nam dupy w głowie
      tak samo rzadza nami hormony jak kobietami
      • parole11 Re: kobieyty są jednak istotami na niższym poziom 06.07.06, 12:06
        Jeśli to ty swawolny diable jesteś przedstawicielem męskiego społeczeństwa to
        apeluję , nie traktuj mnie jak równą sobie.Nie życzę sobie tego.
        To , że przynosisz wstyd swoim rodzicom , to ich błąd , że cię tak wychowali o
        ile wogóle można mówić o wychowaniu w twoim przypadku.Być może to życie
        wypaczyło twoją osobowość ale jedno jest pewne , jeszcze niczego cię nie
        nauczyło , czytaj doświadczyło.
        Samice pewnego gatunku zwierząt zjadają samce zaraz po kopulacji i w twoim
        przypadku byłoby to uzasadnione o ile któraś by cię zechciała.
        Ten , kto mówi o równouprawnieniu nie rozumie podstawowych różnic między
        płciami , na które nikt (póki co) wpływu nie ma.Ja równouprawnienia nie
        chcę.Jestem kobietą i jestem z tego dumna.Umiem się szanować,znam swoją wartość.
        Skąd te dane o dominacji mężczyzn , owszem , jest was więcej w izbach
        wytrzeźwień , w więzieniach wśród gwałcicieli i zboczeńców ale chyba tym nie ma
        co się szczycić.

• kasiaczernia Re: kobieyty są jednak istotami na niższym poziom 06.07.06, 12:14
      Tak naprawdę nie znasz kobiet... i nie ładuj wszystkich do jednego worka.
      Trzeba tej dla siebie, odpowiedniej, poszukać :-)))
    • mysz_polna5 Re: kobieyty są jednak istotami na niższym poziom 06.07.06, 13:16
      swawolny.diabel napisał:

> chiały by by meskie społeczeństwo traktowało je jak równe.
      > ale i tak tylko im w głowie. Jak przyjdzie czas i dostaną parcie na dziecko to
      > juz dupa. Kury domowe sie z nich robią i tyle. dziecko , jego gówna i
      > pieluchy to ulubione tamaty.
      > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=35293&w=44607243
      > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=35293&w=44611186
      > niby równouprawnienia by chiały ale ....
      > zakłamanie i tyle.
      > idealna kariera zawodowa dla kobiety to kariera biurwy.
      > Nie ma sie co dziwić że świat jest zdominowany prze meżczyzn. Poprostu nie

*******************************************************************************

Moze i sa na nizszym poziomie, w ocenie ludzi takich jak ty. Brrr!
      Ale wg mojej oceny, ty jestes przedstawicielem bardzo niskiego poziomu, a nawet
      powiedzalabym poziomu zerowego, co udowodniles swoim w/w postem! Cha!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka