IP: *.pac.pl 28.10.01, 16:57
Czy 169 cm wzrostu do duzo (jak na kobiete)? Spotkalam sie ze stwierdzeniem, ze
to BARDZO duzo...
Panowie, jak sadzicie?
Obserwuj wątek
    • Gość: 169 Re: 169 IP: *.pac.pl 28.10.01, 17:00
      I Panie, ma sie rozumiec. :-)
      • Gość: Julka Re: 169 IP: 217.8.161.* 28.10.01, 20:26
        Ja mam 168 i uważam, że to jest akurat, albo nawet ciut za mało. Wszystko zależy od faceta
        jak ma 165 to będzie mu przeszkadzać, a jak będzię wyższy to nie. Takiego problemu to dawna
        już nikt na forum nie wymyślił. Chyba jest jakiś wątkowy kryzys.
    • Gość: ON Re: 169 IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 28.10.01, 17:03
      Dodajmy do tego buciki na obcasikach, powidzmy 5-6 cm, to masz mały problem ze
      znalezieniem faceta :)))

Tych ponad 175 jest troszkę mniej

pozdrawiam

• Gość: kathtea Re: 169 IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 28.10.01, 18:39
        Gość portalu: ON napisał(a):

> Dodajmy do tego buciki na obcasikach, powidzmy 5-6 cm, to masz mały problem ze
        > znalezieniem faceta :)))
        >
        > Tych ponad 175 jest troszkę mniej
        >
        > ja osobiscie posiadam 172 i chadzam na wysokich obcasach i nie mam zadnego
        problemu!!
        A jesli tych powyzej 175 jest mniej to chyba sie pochowali wszyscy :-))))
        podrawiam
        k.
    • Gość: Mina Re: 169 IP: *.turboline.skynet.be 28.10.01, 17:33
      Moje 165 wydawalo mi sie w sam raz - do momentu, kiedy zostalo sklasyfikowane
      (przez wysokiego faceta) jako gorna granica kurdupla.
      • Gość: ON MINA IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 28.10.01, 18:29
        Kurcze, miłe Panie, ale wzrost to czwarty wymiar nigdzie nie podawany:))))
        • Gość: Mina Re: MINA IP: *.turboline.skynet.be 29.10.01, 13:20
          Drogi panie ON,
          a co se bedziemy autoreklame robic trzema pozostalymi...
          • Gość: ON Re: MINA IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 29.10.01, 16:39
            Ależ droga Pani Mina !
            Przecież te trzy pozostałe to kwintensencja Waszej urody !:))))
            • Gość: Mina Re: MINA IP: *.turboline.skynet.be 29.10.01, 16:42
              Szanowny Panie!
              Inaczej jednakowoz wyglada 90-60-90 przy 150, a inaczej zgola przy 175 - nie
              uwaza pan?
              • frisky2 Re: MINA 29.10.01, 16:53
                A dla 80-55-80 jaki wzrost by wystarczyl?
                • Gość: Mina Re: MINA IP: *.turboline.skynet.be 29.10.01, 16:59
                  Prosze bez zlosliwosci. Sama pol zycia cierpie z powodu bycia kurduplem.
                  • frisky2 Re: MINA 29.10.01, 17:04
                    Mino, skad wiesz, moze to dopiero 1/3 albo 1/4 zycia?
                    Poza tym male jest piekne, jak mawial moj kolega - ok. 170 wzrostu
                    • Gość: Mina Re: MINA IP: *.turboline.skynet.be 29.10.01, 17:15
                      Przy moim trybie zycia to bedzie juz pol... tak, mnie tez wszyscy mowia, ze
                      male jest piekne, a potem mowia do mnie "podgrzybek".
                    • Gość: Aise KURDUPLE WSZYSTKICH KRAJOW ŁĄCZCIE SIĘ! IP: 217.67.196.* 30.10.01, 16:13
                      no oczywiscie, ze male jest najpiękniejsze. Ja mam 158...
                      Nie mam kompleksów! Mozna mnie latwo nosic na rękach, mieszcze się w samolotach
                      wszystkic linii i moge sobie nosic obcasy dowolnej wysokości i nawet ustawić
                      sobie na głowie wieżę Eiffla jako kapelusz i ciągle będzie dobrze...

NIECH ZYJA KURDUPLE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
              • Gość: ON Re: MINA IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 29.10.01, 17:17
                No .., tak ma Szanowna Panienka/Pani rację.
                Ale nie poddaję się - mamy 21 wiek nieprawdaż - dietki i tym podobne bzdurki
                (brrr... - boję się lekarzy ) :)))
                • Gość: Mina Re: MINA IP: *.turboline.skynet.be 29.10.01, 17:21
                  ano mamy, ale nozek sobie dietka nie wydluzymy:)))
                  • Gość: ON Re: MINA IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 29.10.01, 17:25
                    Uff, troszkę mi ulżyło :)))

Ale są jeszcze śliczne buciki na ślicznych wysokich obcasikach, spódniczki mini
                    (najlepiej jeszcze z małym rozcięciem) no i to co nas wielu kręci (bynajmniej
                    ON-ego) cieliste pończoszki lub rajstopki !!!!!!
                    • Gość: Mina Re: MINA IP: *.turboline.skynet.be 29.10.01, 17:32
                      Buciczki na obcasiku to mi wlasnie piesuncio zjadl i boso chodze... co do
                      reszty to protestuje przeciwko traktowaniu kobity jak lali - o!
                      • Gość: ON Re: MINA IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 29.10.01, 17:35
                        Jeżeli Barbi, to uwielbiam !:)))))))
                        A buciki - od czgo masz jego, araczej jego portfel ...:)
                        • Gość: Mina Re: MINA IP: *.turboline.skynet.be 29.10.01, 17:39
                          Portfel to ja mam wlasny drogi panie, ale boso nie pojde chyba do sklepu w
                          pizdzice, he???
                          • Gość: ON Re: MINA IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 29.10.01, 17:47
                            No to juz mnie totalnie nastraszyłaś i przeraziłaś - uciekam (chwilowo), żeby
                            ochłonąć :))))))))
                            • Gość: Mina Re: MINA IP: *.turboline.skynet.be 29.10.01, 17:53
                              w koncu helouin sie zbliza, no nie?
                              • frisky2 Re: MINA 29.10.01, 17:56
                                Strachliwy ten ON jest
                              • Gość: on Re: MINA IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 29.10.01, 17:56
                                No dobra, ale umówmy sie, że leje jak sk ..., cholera już się uczę ..:)))
                                jest ulewa i zimnica
                                • Gość: Mina Re: MINA IP: *.turboline.skynet.be 29.10.01, 17:58
                                  Pizdzi jak za cara. e, ja myslalam, ze ty po buty dla mnie skoczyles... a tu
                                  nic!
                                  • frisky2 Re: MINA 29.10.01, 18:01
                                    Jak za ktorego cara? A moze raczej jak za carycy?
                                    • Gość: Mina Re: MINA IP: *.turboline.skynet.be 29.10.01, 18:04
                                      jak za Piotra I. Ide juz stad, bo mi w nogi zimno. pa!
                                  • Gość: ON Re: MINA IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 29.10.01, 18:11
                                    A fe, ale brzydko, nie będzie bucików (na obcasikach) do kompletu z
                                    rajstopkami - zgadnij jakimi ?:)))
                                    • Gość: Mina Re: MINA IP: *.turboline.skynet.be 29.10.01, 18:19
                                      dobra, dawaj te buty. rajstopy oddaj od razu psu (jesli go masz)
                                      • Gość: ON Re: MINA IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 29.10.01, 18:30
                                        Bo naprawdę ucieknę :)):((
                                        Pieska nie mam.
                                        To prezent wiązany, albo wszystko, albo nic.
                                        A w miejsce rajstopek proponuję pończoszki .., no tak, takie które nie
                                        spadają :))))

• Gość: Mina Re: MINA IP: *.turboline.skynet.be 29.10.01, 18:36
                                          takie zylakotworcze ponczoszki? jak obetniesz ten gumowy plastik to moj pies
                                          nie pogardzi. moze byc. dawaj.
                                          • Gość: ON Re: MINA IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 29.10.01, 19:14
                                            A fe, przecież wtedy spadną, i jak będziesz wyglądała :))

A tak w ogóle przecież jesteś kobietą ? Jesteś ?:)))))
                                            • Gość: Mina Re: MINA IP: *.turboline.skynet.be 29.10.01, 19:18
                                              no przeca mowie wyraznie, ze te zylakokreatury to dla psa. pies jest samcem.
                                              • Gość: ON Re: MINA IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 29.10.01, 19:37
                                                NO tak, jesteś niedobra ...:))

169cm to zdecydowanie za duzo na kobietę !!!!!!!
    • ano Re: 169 28.10.01, 21:13
      Ja mam 188, ty 169 i nie jest to wcale aż tak dużo. Moja dziewczyna ma chyba
      172 i pasujemy do siebie wzrostem jak ulał. A wysokich facetów jest coraz
      więcej (jak stoję przed uczelnią to jestem średniakiem - a szkoda).
      • Gość: królik Re: 174 IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 29.10.01, 08:11
        ja mam 174 i dwie przyjemności wynikające ze wzrostu: miło jest górować
        wzrostem nad wrednym docentem z uczelni :)) i dzięki temu mam dłuuugie nogi.
        • ano Re: królik 30.10.01, 16:35
          a ładne? bo że długie to jeszcze o niczym nie świadczy
    • bukowski27 nie. to nie jest bardzo duzo. 29.10.01, 13:44
      ja bym powiedział ze to taka "srednia wyzsza":))) moja znajoma ma 1,79... to
      jest (moim zdnaiem) jak na kobiete bardzo duzo... w sumie jak załozy sobie
      obcasy... to tak jakos dziwnie sie czuje... nieprzyzwyczajonym do tego.
    • Gość: aaron Re: 169 IP: *.*.*.* 29.10.01, 16:59
      Gość portalu: 169 napisał(a):

> Czy 169 cm wzrostu do duzo (jak na kobiete)? Spotkalam sie ze stwierdzeniem, ze
      >
      > to BARDZO duzo...
      > Panowie, jak sadzicie?

pamietam podczas stodiow mialismy zajecia ze statystyki i tak sobie policzylismy
      srednia w grupie, oraz srednia dla chlopakow i dziewczyn. babce malo szczeka nie
      opadla jak sie okazalo ze najnizsza dziewczyna miala 168 (asystentka miala gdzies
      160).
    • zaholec Re: 169 29.10.01, 18:59
      Nie liczy się aż tak bardzo wzrost, rozmiar, liczy się kultura, jakość i
      technika.......
      • Gość: Zorro 21 cm IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 29.10.01, 22:16
        Tyle mam w zwisie i nie wiem - to duzo czy malo(!)
        • Gość: ON Re: 21 cm IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 29.10.01, 22:40
          Ty Zorro, a nie pomyliło sie Ci, i przez pomyłke nie zmierzyłes długości
          szpady .
          • Gość: Zorro Re: 21 cm IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 30.10.01, 08:26
            Szpada sie staje kiedy staje!
            • Gość: ON Do Zorro IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 30.10.01, 14:56
              Ty, to masz problem z kobitatkami - taki cienki jak szpada :))))))))))

cześć
              • Gość: Zorro Re: Do Zorro IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 30.10.01, 16:09
                Pomimo pierwszego szoku, One pozniej twierdza, ze taki jest najlepszy...
                • Gość: ON Re: Do Zorro IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 30.10.01, 17:03
                  Ty, a może ty nie zorro, tylko marsjanin - jak tam jest :))))))))
                  • Gość: Zorro Re: Do Zorro IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 30.10.01, 17:42
                    Gość portalu: ON napisał(a):

> Ty, a może ty nie zorro, tylko marsjanin - jak tam jest :))))))))

Kurde ja tu na powaznie wybebeszam sie, a Ty co jajecznice sobie robisz cy co.
                    Toc to bardzo powazne forum i najpowazniejszy dzial "Kobita", a Ty powinienes
                    znalesc sie i to szybko w dziale "Blazny". Nie rob nam powaznym facetom obciachu
                    w oczach tych nimf cudownych co nawiedzaja to forum plasajac i pomykajac i
                    sluszne radzac, tym boginia slowa, kraglym o slodkich piersiach, pachnacych
                    fumbach i slusznym wzroscie!
                    Podejdz do lustra, pewnie jeszcze nie zauwazyles ale masz znak "Z" wyciety w
                    okolicach piety.

• Gość: ON Do Zorro IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 30.10.01, 18:40
                      O.K> spróbuję, tylko na wszelki wypadek podaj adres "Błaznów" :)))
                      A w ogóle troche wzrok mnie męczy, chodzą Tobie po głowie nimfy, czy nmfetki
                      świntuchu :))))
                      Lecę szukac tych Błaznów .........
                      • Gość: Zorro Re: Do Zorro IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 30.10.01, 19:17
                        Musisz napisac do "GW" prosbe o stworzenie takiego dzialu, w zalaczniku zamiesc
                        swoje fote (szt.13), probowke ze sperma wojka, i dwa litry krwii miesiecznej
                        czarownicy, no i oczywiscie resztki niedopalonej fai. Rasta rzadza. Legia
                        dziady.
                        • Gość: ON Re: Do Zorro IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 30.10.01, 19:36
                          To lecę po te składniki - a nie zapomniałeś o krwi dziewicy-nimfetki zorro na
                          bujanym koniku
                          • Gość: Zorro Niezapomnialem IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 30.10.01, 19:49
    • Gość: 169 Re: 169 IP: *.pac.pl 31.10.01, 22:04
      Jezu, niektore wypowiedzi mnie przerazaja... :-)
      • Gość: Mina Re: 169 IP: *.turboline.skynet.be 31.10.01, 22:05
        to jeszcze powiedz, ktore :)
        • Gość: 169 Re: 169 IP: *.pac.pl 01.11.01, 11:04
          Naturalnie, te sugerujace, ze to zdecydowanie za duzo. To chyba oczywiste, ze
          taki poglad nie jest mi na reke :-)
    • Gość: szybki Re: 169 IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 01.11.01, 14:19
      Moim zdaniem jest OK, taka wysoka dziewczyna to jak mahon w zwyklym lesie,
      zawsze zwraca uwage ( ja przynajmniej tak to widze i mnie sie to podoba ),
      oczywiscie jezeli umiesz to wyakcentowac, pozostale elementy Twojej budowy
      musza przy tym tez byc harmonijne ( nie mozesz byc ani patyczakiem, ani miec
      tych kilka deko za duzo .. bo przy tym wzroscie to widac, tak jak Twoja
      sprawnosc, elastycznosc itd ).

Mam nadzieje tylko ze nie biegasz na 15 cm zelazkach.

szybki pozdrawia
      • Gość: 169 Re: 169 IP: *.pac.pl 01.11.01, 14:45
        Nie biegam na zelazkach ani 15-, ani nawet 5-centymetrowych :-).
        Szczecin pozdrawia Szczecin :-)
        • Gość: szybki Re: 169 IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 01.11.01, 15:14
          Gość portalu: 169 napisał(a):

> Nie biegam na zelazkach ani 15-, ani nawet 5-centymetrowych :-).
          > Szczecin pozdrawia Szczecin :-)

tak myslalem, u nas sa tylko same wysokie !!!!!
          • Gość: pomerank Re: 169 IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 01.11.01, 17:12
            Czy to oznacza, że moje 164 cm i miłość do niewysokich obcasów jest katastrofą?
            Jestem kurduplem i koniec?
            No bo chyba mi nie powiecie, że Napoleon też był mały...
            • Gość: szybki Re: 169 IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 01.11.01, 18:17
              Gość portalu: pomerank napisał(a):

> Czy to oznacza, że moje 164 cm i miłość do niewysokich obcasów jest katastrofą?
              > Jestem kurduplem i koniec?
              > No bo chyba mi nie powiecie, że Napoleon też był mały...

co Ty, 64 jest tez calkiem, ale co z reszta, pelna harmonia?
              szybki pozdrawia
              PS : Napoleon to facet, a Ciebie rozpoznaje jako kobiete, skad takie skojarzenie,
              masz takie ekspansywane cechy przywodcze w sobie ?

• pomeranka Re: 169 02.11.01, 16:25
                Reszta jest wprost proporcjonalna do całości i na odwrót. Coś namieszałam... a
                niech to. Trudno, nie będę kasować:)
                Co do Napoleona, to niewiele z nim mnie łączy, a przywódcy we mnie jak na
                lekarstwo. Odwołałam się jedynie do wzrostu onego.
                A co do wzrostu, to od wielu mężczyzn słyszałam, że lubią małe kobietki. Powiem
                też, że wiele kobiet lubi być "taka mala" przy dryblasach ponad 185cm:)))
                Pozdrówka.
                • pomeranka Re: 169 02.11.01, 16:28
                  O rany.... napisałam tragicznie gramatycznie:( Przepraszam!!!!!
                  • Gość: szybki Re: 169 IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 02.11.01, 17:31
                    pomeranka napisał(a):

> O rany.... napisałam tragicznie gramatycznie:( Przepraszam!!!!!

hihi, nie przejmuj sie , my SZYBCY FACECI jestesmy wyrozumiali.
                    A co do wzrostu to nie wazne czy 150 czy 200 czy wprost czy odwrtonie
                    proporcjonalne, wazne by sie nam podobalo !!!! Czyli jak wiesz ze jestes
                    fajna i ladna to juz Cie lubie, co ja gadam po prostu Cie lubie :)))
                    Hej szybki pozdrawia i milego weekendu.
                    • pomeranka Re: 169 03.11.01, 16:29
                      Jaki miły pościk:))) Już dawno mi nikt nie mówił, że mnie lubi:))) Nie, żebym
                      była taka wredna, tylko po prostu tak dawno nikt nie powiedział i już:)))
                      Szybki, dzięki Tobie micha mi się uśmiechnęła po raz pierwszy w tym dniu:)))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka