Dodaj do ulubionych

Diane 35 - pytanie

IP: 80.48.253.* 09.02.03, 00:38
Slyszałam ze istnieja 3 rozne rodzaje tabletek diane 35 o roznym stezeniu
hormonow czy to prawda?????
Obserwuj wątek
    • Gość: suri Re: Diane 35 - pytanie IP: *.acn.pl 09.02.03, 00:52
      nie. to nie prawda :)
    • Gość: renia Re: Diane 35 - pytanie IP: *.athens.access.acn.gr 09.02.03, 01:16
      Na dwoje babka wrozyla - albo to prawda, albo nieprawda :)
      • Gość: suri Re: Diane 35 - pytanie IP: *.acn.pl 09.02.03, 01:17
        lepsze pigulki niz niespodzianka :)
        • Gość: renia Re: Diane 35 - pytanie IP: *.athens.access.acn.gr 09.02.03, 01:21
          Lepsze tiramisu co sie da kroic niz takie co sie nie zastyglo i jest ciapa.
          Mnie zwykle wychodzi ciapkowate. Sorki, ze tak off topic, ale w temacie pigulek
          nie mam zadnej praktycznej wiedzy do podzielenia sie, zazylam w zyciu swym
          niekrotkim suma sumarum 2 (slownie :dwie) pigulki. Tak ze ja bym proponowala
          podeskuntowac nad metodami powodowania, zeby tiramisu mialo jaką taką
          konsystencje ;)
          • Gość: suri Re: Diane 35 - pytanie IP: *.acn.pl 09.02.03, 01:23
            ja robie switetne tiramisu, wiesz, co to znaczy? podnies mnie na duchu :))
            • Gość: renia Re: Diane 35 - pytanie IP: *.athens.access.acn.gr 09.02.03, 01:24
              Podnosze Cie!!!!

To jak to robisz, ze ci sie zastyga? Ja postanowilam, ze jutro jak bede robic
              to dodam moze zelatyny, alboco??
              • Gość: suri Re: Diane 35 - pytanie IP: *.acn.pl 09.02.03, 01:27
                zelatyna niepotrzebana!!!
                jesli uzywasz mascarpone. nie ma bata zeby nie wyszlo :))
                a przepis jest na forum kuchennym... moje wychodzi perfekcyjne:)
                • Gość: renia Re: Diane 35 - pytanie IP: *.athens.access.acn.gr 09.02.03, 01:29
                  Alez oczywiscie, e mascarpone. A dodajesz bialka czy bez bielek? bo ja mam
                  wrazenie, ze przez te białka ta masa jest puszysta to fakt, ale qrka sie nie
                  zastyga.
    • soczewica kiedy nie wiem, to nic nie mówię 09.02.03, 14:28
      nie ma to jak zupełnie zlekceważyć czyjeś pytanie, prawda? z tiramisu
      wyniosłybyście się do kuchni albo na osobny wątek. ewentualnie na priv, na irca
      albo gadugadu.

żenujące.

soczew.
      • Gość: renia Re: kiedy nie wiem, to nic nie mówię IP: *.athens.access.acn.gr 09.02.03, 15:30
        Wiedzialam, ze to nastąpi, ale mialam nadzieje, ze dopiero w poniedzialek.
        (znaczy reprymenda) Wez pod uwage, ze wczoraj byla upojna (w kazdym znaczeniu)
        noc i nie wszyscy mieli calkoiwta swiadomosc tego co mowia, dlatego nawet na
        (samo)sądzie odpowiedzialnosc za czyn powinnam miec mocno ograniczona. Nie badz
        taka zasadnicza, a do tematu zawsze mozna wrocic. Oby tylko ktos mial cos do
        powiedzeni:)

Pozdrawiam, r
        • soczewica Re: kiedy nie wiem, to nic nie mówię 10.02.03, 13:26
          a, kurde, też mnie poniosło.
          ząb boli, i w ogóle, cała szcęka puchnie. a wszystko przez opóźnione zęby
          mądrości. wykluwają sie w bólach, a mądrości jako takiej nie przybywa. i
          człowiek uszczypliwy. w zasadniczosci przeganiam innych.

soczew. (cierpi)
    • Gość: lu Re: Diane 35 - pytanie IP: 213.17.246.* 09.02.03, 16:44
      www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=211&w=4155059
      tu babki rozmawiały o Diane - może się czegoś dowiesz

Pozdro

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka