Gość: Mina IP: *.turboline.skynet.be 30.10.01, 12:16 Dla mnie to byl dzsiejszy poranek - obudzilam sie, i juz nie mialam tego obrzydliwego kaca po imprezie u tesciow. Zycie jest piekne!!! A moj tesc to Hagi za dzialalnosc zbrodnicza! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
suzume Re: Najpiekniejsze doznanie w tym tygodniu 30.10.01, 13:01 dla mnie to będzie dopiero jutro - wieczorkiem zacznę długi weekend (ale będziecie tęsknili...) a teścia to bym do hagi nie ciągnęła - szkoda kasy - na drzewo go i już (chociaż drzewa też szkoda) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mina Re: Najpiekniejsze doznanie w tym tygodniu IP: *.turboline.skynet.be 30.10.01, 13:06 Kurcze, suzume - na smierc zapomnialam - przeciez dla nmnie najpiekniejszy w tym tygodniu bedzie piatek, kiedy nozia moja stanie na ojczystej ziemi!!! JEZU!!! Jak sie ciesze!!!!!!!!! lece sie pakowac! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michael Re: Najpiekniejsze doznanie w tym tygodniu IP: 157.25.121.* 30.10.01, 13:11 Gość portalu: Mina napisał(a): > Kurcze, suzume - na smierc zapomnialam - przeciez dla nmnie najpiekniejszy w > tym tygodniu bedzie piatek, kiedy nozia moja stanie na ojczystej ziemi!!! > JEZU!!! Jak sie ciesze!!!!!!!!! lece sie pakowac! A tak w ogóle to w skynet robili Terminatory. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mina Re: Najpiekniejsze doznanie w tym tygodniu IP: *.turboline.skynet.be 30.10.01, 13:13 a w Brukseli sa prawdziwe Robocopy! Odpowiedz Link Zgłoś
bukowski27 aja jak byłem mały to chciałem byc markiem z zało 30.10.01, 13:18 i jankeim z czterech pancernych. Odpowiedz Link Zgłoś
bukowski27 no oczywiscie ze na zmiane. 30.10.01, 13:48 suzume. no za kogo ty mnie masz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: onlyania Re: Najpiekniejsze doznanie w tym tygodniu IP: 193.227.223.* 30.10.01, 13:50 A ty przylatujesz z Brukseli do Warszawy? Jeżeli tak to którym? Może się miniemy bo ja będe czekała w piątek na Brukselę..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mina Re: Najpiekniejsze doznanie w tym tygodniu IP: *.turboline.skynet.be 30.10.01, 13:55 no niestety - ja po ziemi, i nie do Wawy. Ale moze w przyszlosci Bozia da sie spiknac? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: onlyania Re: Najpiekniejsze doznanie w tym tygodniu IP: 193.227.223.* 30.10.01, 14:34 no szkoda, a co do spiknięcia to może też i sparlencia lub sprekencia...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mina Re: Najpiekniejsze doznanie w tym tygodniu IP: *.turboline.skynet.be 30.10.01, 14:45 predziej sprekencia, w sparlencja sie nie wybieram Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: onlyania Re: Najpiekniejsze doznanie w tym tygodniu IP: 193.227.223.* 30.10.01, 15:42 no to skąd przybywasz, jeśli to nie tajemnica.... Konkretnie z Brukseli? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michael Re: Najpiekniejsze doznanie w tym tygodniu IP: 157.25.121.* 30.10.01, 13:50 Kim to ja nie chciałem być. Policjantem z Maiami, Brudnym Harym, twardym i zimnym mordercom jakich grał Delon... No niestety nie zostałem. Odpowiedz Link Zgłoś
suzume Re: Najpiekniejsze doznanie w tym tygodniu 30.10.01, 13:54 mogłeś jeszcze być siedmioma wspaniałymi, albo siedmioma samurajami, albo (a co, jak szaleć, to szaleć) 49 roninami :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michael Re: Najpiekniejsze doznanie w tym tygodniu IP: 157.25.121.* 30.10.01, 14:02 suzume napisał(a): > mogłeś jeszcze być siedmioma wspaniałymi, albo siedmioma samurajami, albo (a > co, jak szaleć, to szaleć) 49 roninami > :) 49 w jednym. Fajnie by było. #:-)3 Odpowiedz Link Zgłoś
suzume Re: Najpiekniejsze doznanie w tym tygodniu 30.10.01, 14:14 Gość portalu: Michael napisał(a): > suzume napisał(a): > > > mogłeś jeszcze być siedmioma wspaniałymi, albo siedmioma samurajami, albo > (a > > co, jak szaleć, to szaleć) 49 roninami > > :) > > 49 w jednym. Fajnie by było. #:-)3 > no masz! tylko do taksówki byś(cie?) się nie mieścił(li?) :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mina Re: Najpiekniejsze doznanie w tym tygodniu IP: *.turboline.skynet.be 30.10.01, 14:06 to sie bodaj nazywa muliplied personality syndrom... Odpowiedz Link Zgłoś
suzume Re: Najpiekniejsze doznanie w tym tygodniu 30.10.01, 14:13 Gość portalu: Mina napisał(a): > to sie bodaj nazywa muliplied personality syndrom... ale za to z rozmachem... w końcu nie każdego byłoby stać na przekształcenie się w 49 roninów... a swoją drogą to ludzie mają wymagania: janek, brudny harry... a reksiem nikt nie chciał być? albo colargolem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mina Re: Najpiekniejsze doznanie w tym tygodniu IP: *.turboline.skynet.be 30.10.01, 14:24 ja chcialam byc makowa panienka, a potem narzeczona Kojaka Odpowiedz Link Zgłoś
suzume Re: Najpiekniejsze doznanie w tym tygodniu 30.10.01, 14:26 Gość portalu: Mina napisał(a): > ja chcialam byc makowa panienka, a potem narzeczona Kojaka no co ty? lizaki by ci wyżerał... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mina Re: Najpiekniejsze doznanie w tym tygodniu IP: *.turboline.skynet.be 30.10.01, 14:27 jemu to bym jeszcze do sklepu po nowe latala! Odpowiedz Link Zgłoś
suzume Re: Najpiekniejsze doznanie w tym tygodniu 30.10.01, 14:30 a, no chyba że tak :) a taki colombo? pali cygara i lizaków nie wyżera... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mina Re: Najpiekniejsze doznanie w tym tygodniu IP: *.turboline.skynet.be 30.10.01, 14:36 a jakby strzelali na ulicy? zanim Columbo by sie zorientowal, co sie dzieje, to juz bym dawno martwa lezala. A Kojak zdazylby w tym czasie trzy razy mnie oslonic swoim boskim cialkiem:))) Odpowiedz Link Zgłoś
suzume Re: Najpiekniejsze doznanie w tym tygodniu 30.10.01, 14:47 albo by się zakrztusił tym nieszczęsnym lizakiem... chociaż, gdyby mu lizaka odstrzlili, to mógłby to być czynnik mobilizujący. rzeczywiście ten kojak cóś w sobie ma... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fantomas Re: Najpiekniejsze doznanie w tym tygodniu IP: 194.181.183.* 30.10.01, 14:47 a ja bym wam wszystkie lizaki pozzeral tak, ze colombo by sie nakryl plaszczem an kojakowi by ze strachu wlosy deba stanely. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mina Re: Najpiekniejsze doznanie w tym tygodniu IP: *.turboline.skynet.be 30.10.01, 14:49 fantomas, Ty nieudana podrobo Boskiego Kojaka! Ciebie to by Kojak jednym spojrzeniem zabil, i te Twoje gwozdzie by Ci tu nic nie pomogly! Odpowiedz Link Zgłoś
suzume Re: Najpiekniejsze doznanie w tym tygodniu 30.10.01, 14:54 Gość portalu: Mina napisał(a): > fantomas, Ty nieudana podrobo Boskiego Kojaka! Ciebie to by Kojak jednym > spojrzeniem zabil, i te Twoje gwozdzie by Ci tu nic nie pomogly! nie da się ukryć, że kojak był one and only... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mina Re: Najpiekniejsze doznanie w tym tygodniu IP: *.turboline.skynet.be 30.10.01, 14:57 suzume - zalozylam watek, na ktorym mozemy sobie dogodzic:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fantomas Re: Najpiekniejsze doznanie w tym tygodniu IP: 194.181.183.* 30.10.01, 14:58 dziecko, co ty wiesz o zabijaniu... kojak to by mi mogl na pukel naskoczyc. taki tluscioch - na pewno cierpi na nadcisnienie i impotencje. Gość portalu: Mina napisał(a): > fantomas, Ty nieudana podrobo Boskiego Kojaka! Ciebie to by Kojak jednym > spojrzeniem zabil, i te Twoje gwozdzie by Ci tu nic nie pomogly! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mina Re: Najpiekniejsze doznanie w tym tygodniu IP: *.turboline.skynet.be 30.10.01, 15:01 Kojak, moj drogi, to byl zbudowany jak atleta, i to bez zadnych sterydow i hektolitrow potu wylewanych na silowni. Tak mu dala Bozia, tylko zapomniala go umiescic troche blizej mnie. Jak on by ci skoczyl na pukel, to by ci ten pukel zgniotl na maczke kostna, rachityczny fantomasie. A potem nie mialbys gdzie tej maczki sprzedac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fantomas Re: Najpiekniejsze doznanie w tym tygodniu IP: 194.181.183.* 30.10.01, 15:10 kurde, ales ty niedouczona, jako i ten twoj kojak (przecietny nowojorski glina, bez polotu, i jeszcze sie slini do lizakow). nawet nie wiesz, ze pukla sie nie da zgniesc na maczke. Gość portalu: Mina napisał(a): > Kojak, moj drogi, to byl zbudowany jak atleta, i to bez zadnych sterydow i > hektolitrow potu wylewanych na silowni. Tak mu dala Bozia, tylko zapomniala go > umiescic troche blizej mnie. Jak on by ci skoczyl na pukel, to by ci ten pukel > zgniotl na maczke kostna, rachityczny fantomasie. A potem nie mialbys gdzie tej > > maczki sprzedac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mina Re: Najpiekniejsze doznanie w tym tygodniu IP: *.turboline.skynet.be 30.10.01, 15:13 Kojak potrafi wszystko - a poza tym pukel sie uwypukla na przerosnietej tkance kostnej, to tym latwiej. Przecietny??????? Juz cie moj sklonowany Kojak dorwie i ci pokaze, co to znaczy przecietnosc!!! Bez polotu???? ooooo - policzone sa godziny twoje, fantomasie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fantomas Re: Najpiekniejsze doznanie w tym tygodniu IP: 194.181.183.* 30.10.01, 15:17 wiesz co ja robie z takimi chodzacymi hamburgerami? przerabiam je na pedigree pal! Gość portalu: Mina napisał(a): > Kojak potrafi wszystko - a poza tym pukel sie uwypukla na przerosnietej tkance > kostnej, to tym latwiej. Przecietny??????? Juz cie moj sklonowany Kojak dorwie > i ci pokaze, co to znaczy przecietnosc!!! Bez polotu???? ooooo - policzone sa > godziny twoje, fantomasie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mina Re: Najpiekniejsze doznanie w tym tygodniu IP: *.turboline.skynet.be 30.10.01, 15:24 nie zapominaj, ze to Grek! a musaki i fety psy nie jedza! Odpowiedz Link Zgłoś
suzume Re: Najpiekniejsze doznanie w tym tygodniu 30.10.01, 16:04 ja w kwestii formalnej, nie żebym chciała konwersację rozbijać... ale fantomas był chyba łysy jak, nie przymierzając, kojak. jak więc kojak miałby mu na pukel? chyba, ze wy tu o innych pukelach... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fantomas Re: Najpiekniejsze doznanie w tym tygodniu IP: 194.181.183.* 30.10.01, 16:07 my tu o innych pukelach suzume. poza tym fantomas nie byl lysy tylko wydepilowany. o! suzume napisał(a): > ja w kwestii formalnej, nie żebym chciała konwersację rozbijać... > ale fantomas był chyba łysy jak, nie przymierzając, kojak. jak więc kojak > miałby mu na pukel? chyba, ze wy tu o innych pukelach... Odpowiedz Link Zgłoś
suzume Re: Najpiekniejsze doznanie w tym tygodniu 30.10.01, 16:10 a kojak to se glacę golił. o! Gość portalu: fantomas napisał(a): > my tu o innych pukelach suzume. poza tym fantomas nie byl lysy tylko > wydepilowany. o! > > suzume napisał(a): > > > ja w kwestii formalnej, nie żebym chciała konwersację rozbijać... > > ale fantomas był chyba łysy jak, nie przymierzając, kojak. jak więc kojak > > miałby mu na pukel? chyba, ze wy tu o innych pukelach... > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XX do fantomasa IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 30.10.01, 18:49 Masz rację: kojak pokręcony ciągle z tym lizakiem w gebie, a fantomas w jakies głupawej masce ... Oj co nam sie z ta Mina dzieje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mina Kojak a fantomas IP: *.turboline.skynet.be 30.10.01, 18:34 fantomas nosil na glowie kondom, pod ktorym skrywal okrutnej urody podle oblicze, Kojak zas mial piekna czupryne, ktora sobie golil, zeby mu wredny fryzjer nie partolil fryzury. Ot i cala prawda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XX Re: Kojak a fantomas IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 30.10.01, 18:37 Kojakowi wypadły włosy ze starości, czy tam jeszcze od czaego innego ..)))) A Ty znowu rozrzucasz tego pseudolizaka tfu, kojaka po całym necie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mina Re: Kojak a fantomas IP: *.turboline.skynet.be 30.10.01, 18:53 to po tym wczorajszym odcinku (moj mi jednak zlazl z telewizora), gdzie Boski objawil sie topless. Kurde... tak sobie mysle... i mysle... cholera jakby ogolic leb jednemu mojemu bardzo serdecznemu koledze od wodki, to bylby caly Kojak!!! JADE!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XX Mina Kojak IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 30.10.01, 18:57 A dlaczego łeb, a nie głowe - sadystka :)) (ups) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mina Re: Mina Kojak IP: *.turboline.skynet.be 30.10.01, 18:59 ale to ladnie napisales - Mina Kojak... pasuje, no nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XX Re: Mina Kojak IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 30.10.01, 19:02 To miało Cie wyleczyć, a nie dobic :)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mina Re: Mina Kojak IP: *.turboline.skynet.be 30.10.01, 19:07 lekarzu - lecz sie sam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LEKARZ Re: Mina Kojak IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 30.10.01, 19:23 A nie wiesz,że my lekarze mamy największego pier... fioła :))))))) (udowodnione naukowo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mina Re: Mina Kojak IP: *.turboline.skynet.be 30.10.01, 19:30 postawic ci diagnoze? czy sam potrafisz? Odpowiedz Link Zgłoś