Dodaj do ulubionych

Musze uciekac !!

28.07.06, 07:12
Jak pozbyc sie namolnego i natrętnego faceta. W skrócie dodam że znamy sie
bardzo długo, kiedys coś nas łączyło , ale jak to w życiu bywa On wybrał
inną. Ożenił sie , ma dziecki i ok. Pogodziłam sie z tym , do jakiegoś czasu
gdy nie nachodzi mnie namolnoie, chce wracać do tego co było, a mnie to wcale
nie intersuje,spotkac sie, parenaście smsów dziennie czy sie spotkamy, tel,
do pracy, mam tego serdecznie dosyć, na nic nie zdają sie moje tłumaczenia.
Ja nie wiem czy ten facet jest normlany?
Obserwuj wątek
    • nglka Re: Musze uciekac !! 28.07.06, 07:38
      Doświadczenie nakazuje mi powiedzieć OLAĆ.
      Dokłądnie.
      Nie odpowiadać na smsy, unikać rozmów, rozmowy szybko ucinać pod jakimkolwiek pozorem w stylu "cholera, zostawiłam zupę na gazie", nie spotykać się "bo nie mam czasu" a w skrajnych przypadkach "bo nie mam ochoty".
      Jeśli to nie zadziała - zmienić nr telefonu.
      • nglka Re: Musze uciekac !! 28.07.06, 07:40
        Zapomniałam napisać - takich ludzi nakręca fakt, że reagujesz na Jego zaczepki co jeszcze bardziej zachęca go do działania. Taki typ to przylepa, musi mieć kogoś do kogo się przyczepi. Jak już zobaczy, że zupełnie na niego kichasz to znajdzie sobie nowy obiekt do męczenia.
    • chicarica Re: Musze uciekac !! 28.07.06, 08:01
      Donieś jego żonie. Facet zajmie się problemami w domu, a od ciebie się odczepi.
      • alpepe Re: Musze uciekac !! 28.07.06, 08:10
        a jak żona jest jeszcze bardziej zwariowana?
        • nglka Re: Musze uciekac !! 28.07.06, 08:13
          że coś jak "urodzeni mordercy"? :)
          • mada478 Re: Musze uciekac !! 28.07.06, 08:24
            dziewczyny maja racje...olac takiego oszoloma,powiadomic zone,zmienic nr
            telef,totalnie ignorowac.....
    • lady284 Re: Musze uciekac !! 28.07.06, 08:41
      powiedz zonie, z miejsca przestanie
      • sabinka023 Re: Musze uciekac !! 28.07.06, 09:17
        ja byłam z pewnym facetem kiedy miałam 16-17 lat-przez 1,5 roku- dawno temu,
        młodzieńcza milość choć pierwsza i bardzo intensywna, do tego w innym mieście i
        juz dawno zapomniana ale tylko przeze mnie ;-)choć było to ponad 7 lat temu
        każde moje wakacje, wyjazd 1-dniowy w tamte okolice do mojej Rodziny i gdzie
        właśnie mieszka On ale już z żoną od ponad 2 lat. nie przeszkadza mu to jednak
        kontaktować sie ze mną i wmawiać ze to tylko przyjaźń i wspominanie dawnych
        czasów. OK-jeszcze bym to znosla choc nie mam potrzeby wspominania tego co było
        i to jeszcze z nim ;-), ale najgorsze jest to ze on chce żebym przyjechaa
        kiedyś sama żeby sie spotkać i porozmawiać tak szczerze sam na sam bez jego
        żony i mojego Mężczyzny-niezły pomysł. kiedyś wypisywał do mnie smsy w środku
        nocy przez co nie mogliśmy spać. Mój Luby chcial już do niego dzwonic ale
        powstrzymałam Go. w pewnym momencie zaczęlam nie odbierać telefonów, nie
        odpisywać na smsy itd. Oczywiście pisałże chyba ię obrazilam, czy czymś mnie
        uraził itp ale nie wdawalam się w dyskusje. myślę ze tradycyjnie w tym roku jak
        tylko odwiedzę Rodzinę w jakiś weekend znów dostane telefon od niego i mysle ze
        pewni ludzie być może nie potrafią pogodzić sie z jakimiś swoimi decyzjami, być
        może żałują i chcieliby cofnąc czas ale druga strona może tego nie chcieć i
        wtedy musi sie bronic w jakiś sposób przed takimi nachalnymi "uczuciami" itp
    • tofik991 Re: Musze uciekac !! 28.07.06, 09:16
      Jeśli nic nie skutkuje zgłoś doniesienie na policję, w najbliższym
      komisariacie. Oni zajmują się również takimi sprawami.
      Pozdrawiam!
    • twojahanus Powiedz żonie 28.07.06, 10:07
      Poinforuj jego zonę, co jej mężuś wyprawia i masz problem z głowy. A oni będa
      sobie sami już "uratować" swoje małżeństwo, albo się rozejść, bo coś z nimi
      nie OK
    • mozambique Re: Musze uciekac !! 28.07.06, 10:28
      sposób sparwdzonyw w 100% - TOTAL IGNOR , tylko i wyłacznie.

Nie odbierac telefonów , jesli odbizrezsz w pracy odkładac sluchawke bez
      wydanie z siebie jednego dzwieku , NIE CZYTAC SMSÓW ( tylko sie niepotzrebnie
      denerwujesz)i oczywiscie nie odpowaiadac na nie , nie zawuazac na ulicy, jesli
      juz podejdzie osobiscie - nie odpowiedac na żadne pytanie, nie słuchac co mówi,
      nie patrzec na niego , nie przyjmowac zadnych pism czy listów, przy jakims
      przypadkowym spotkaniu ni epatrzec na niego itp
      FAcet ma byc dla ciebie pzrezroczysty , bez smaku i zapachu i bez zadnego
      dzwieku.
      Wystarczą 2 tyg. i bedzie po sparwie.

Jezeli rzecywiscie chcesz to urwac a nie jest to tylko takie droczenei siie ,
      które tak naprawde cie kręci.
      • dj73 Re: Musze uciekac !! 01.08.06, 13:13
        1. z zona to bym akurat ostroznie.
        Jeszcze gotowa zrzucic wine na ciebie
        2. Ignorancja, lub policja w ostatecznosci gdyby okazał sie niebezpieczny
        3. lub Powiedz mu ze jestes w ciązy ( to definitywnie potwierdza trwałosc
        twojego zwiazku, bo obecnie jestes dla niego wolna, to ze on jest zajety( to
        dla niektórych męszczyzn jest nieistotne)
        zrobiłam tak( przypadek ) trzech kolegów/znajomych (inne miasto )okazało sie że
        nie maja momentalnie o czym ze mna rozmawiac - w sumie to sie nawet zdziwiłam
    • qw994 Re: Musze uciekac !! 01.08.06, 18:00
      A po co ty z nim w ogóle rozmawiasz?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka