onalala 31.07.06, 10:53 Co to moze oznaczac, jezeli kochamy sie z moim partnerem ok. 45 min a on nadal nie moze osiagnac orgazmu ?? Gdy robimy to w jakichs nietypowych miejscach, jak plaza noca czy pociag dochodzi bardzo szybko ok. 5-10 min. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
extreme_honey Re: nie moze dojsc 31.07.06, 10:55 Może źle na niego działa łóżkowa monotonia i potrzebuje bardziej ekstremalnych bodźców. Odpowiedz Link Zgłoś
wefre Re: nie moze dojsc 31.07.06, 11:25 to nie za dobrze o nim swiadczy, w tym wieku nie powinno byc przeszkod zadnych Odpowiedz Link Zgłoś
pokrecona2 Re: nie moze dojsc 31.07.06, 11:29 a to znaczy że z wiekiem się pogarsza, pytam, bo ja też miałam faceta ktory miał z tym problem, i zastanawiałam się o co chodzi. A może to jakieś zaburzenia psychiczne. Odpowiedz Link Zgłoś
onalala Re: nie moze dojsc 31.07.06, 11:29 Na domiar zlego coraz czesciej w trakcie stosunku zanika erekcja :( Moze wplyw na to ma naduzywanie papierosow alkoholu oraz marihuany... Odpowiedz Link Zgłoś
wefre Re: nie moze dojsc 31.07.06, 11:31 oczywiscie ze ma, przeciez to trucizny. nie jest normalnym zjawiskiem zanikanie erekcji u mlodego chlopaka, no moze za 20 lat ale nie wiadomo czy wtedy, przy tym trybie zycia w ogole bedzoe jeszcze mowa o jakiejs erekcji, raczej juz tylko mieszadelko do herbaty...;-) Odpowiedz Link Zgłoś
pokrecona2 Re: nie moze dojsc 31.07.06, 11:33 ok, a jeżeli partner prowadził normalny tryb życia, to o co może chodzić (facet po 30-tce) Odpowiedz Link Zgłoś