Dodaj do ulubionych

czy wasi faceci wychodzą bez was na imprezy?

11.08.06, 20:46
hej, mam pytanie jak to jest w was w zwiazkach, czy wasi faceci wychodza bez
was na imprezy( kiedy na przykład jestescie daleko, wyjazd z pracy, albo cos
w tym stylu, i zostawiwcie ich samych na jakis czas). czy wychodza wtedy bez
was na dyskoteki? i jaki macie do tego sotosunek
Obserwuj wątek
    • makuszanka Re: czy wasi faceci wychodzą bez was na imprezy? 11.08.06, 20:48
      wychodza. ja sie noe obrazam. trzeba czasami smycz poluzowac inaczej zaczna
      warczec i dopiero bedzie pieklo, Jestem tolernacyjna w stosunku do jego
      znajomych. na dyski nie chodzi jedynie na koncerty, czasami jedzie na jakie s
      koncert kilaset km lub za granice. Nie puszczego wtedy samego, a i tak wiem,ze
      jakby nabroil to by sie przyznal:) Kiedys mi powiedzia,ze hetera jestem;/
    • juta50 Re: czy wasi faceci wychodzą bez was na imprezy? 11.08.06, 20:54
      A ja nie pozwalam. Mieszkamy od siebie 220 km- nie pozwalam mu chodzic samemu
      na dyski, a on mi tez nie pozwala i wszystko jest w równowadze. Na spotkania
      typu: libacje z kolegami jak najbardziej pozwalam. Uwazam ze ma gó.. do
      chodzenia po dyskotekac i oglądania sie tam na doopy..brutalne ale prawdziwe..
      • malenkajalenka Re: czy wasi faceci wychodzą bez was na imprezy? 11.08.06, 21:03
        moj wtedy nie chodzi bo za bardzo teskni, mnie tez nie pozwala bo sie o mnie
        boi :)))))) ale do przyjaciol na piwko, to jak najbardziej :)
        • candy24 poradźcie prosze :/ 11.08.06, 21:08
          a mój poszedł ostatnio ( wyjechałam na troche ), niby pytał czy może, i odezwał
          sie jak wrócił, ale tak mi jakos dziwnie:/, on nie ma nic przeciwko jak ja
          wychodze( mówi ze ufa mi), głupio mi mu zabronic, bo nie chce zeby czuł sie
          ograniczany czy osaczany, ale zła jestem jak idzie. co myslicxie, o tym?
          poradźcie prosze ;/
      • qw994 Re: czy wasi faceci wychodzą bez was na imprezy? 11.08.06, 21:30
        Nie pozwalasz? :)
        A jak go kontrolujesz? :)
        • juta50 Re: czy wasi faceci wychodzą bez was na imprezy? 11.08.06, 21:39
          zwyczajnie. każdy ma swoje sposoby...buehehehhehehe
          • qw994 Re: czy wasi faceci wychodzą bez was na imprezy? 11.08.06, 21:48
            No właśnie nie bardzo wiem, jakie. Powie ci, że idzie pić z kumplami i ma
            święty spokój. A tymczasem idzie sobie na disco :)
        • candy24 do qw994 11.08.06, 21:39
          jasne ze pozwalam, nic nie moge nikomu zabronic, nie kontroluje, tylko mnie
          trafia jak idzie na impreze, bo po co??? laski poogladac???? :/
          • juta50 do candy 11.08.06, 22:28
            wiem co czujesz....
    • spragnienie Re: czy wasi faceci wychodzą bez was na imprezy? 11.08.06, 21:08
      Na libacjach z kolegami moze byc wiele dziewczyn, jak to nazywa moja
      przedmowczyni doop. Znam rozne historie, dziwki, laski latwe albo znudzone.
      Impreza z kolegami moze skonczyc sie wszedzie, nawet w domu puiblicznym. Zatem
      nie widze zbyt wielkiej roznicy pomiedzy popijawa w meskim towarzystwie(tak sie
      zaczyna) a dyskoteka. Dla chcacego nic trudnego, a jak nie chce to sie moze
      napatoczyc okazja, ot co..
      W moim zwiazku jest spory luz. JA zmykam z kumpelami potanczyc, popic,
      poopalac sie nad morzem. Moj facet w tym czasie bawi sie ze swoimi znajomymi.
      Zaufanie to rzecz pierwsza. Druga - swiadomosc tego, ze jestesmy tylko ludzmi i
      ze pewnych granic nie powinno sie przekraczac. Bo pozniej jest juz tylko pod
      gorke. Sprawa trzecia to poluzowana smycz. Nic nie smakuje tak slodko jak
      zakazany owoc. Chocby byl kwasny jak cholera to i tak urpagniony sekret smakuje
      boskoooooooooo.
      MAm rade jedna. Zazdrosc rozne ma imie i w kazdym zwiazku wyglada inaczej.
      Jesli jednak zabronisz facetowi zyc = (kontakty ze znajomymi obu plci i flirt
      towarzyski) to predzej czy pozniej przekroczy zakazana granice albo jeszcze
      gorzej- bedzie Cie oszukiwal. Znajdz zloty srodek. Opinie innych nijak sie maja
      do Was dwojga. Ja doradzam rozwage i odrobine wyobrazni

• candy24 do spragnienie 11.08.06, 21:13
        ja mu nie bronie, ani jego hobby, ani nic, tylko wnerwia mnie jak idzie na
        dyskoteke z kolegami ( robi to jak ja wyjeżdzam do domu naprzykład) mówi ze mu
        sie nudzi, to idzie troche sie zrelaksowac, moze ja przesadzam??? :/
        • spragnienie Re: do spragnienie 11.08.06, 21:15
          Powinien siedziec w domu i patrzec z teskonta w oku w Twoje zdjecie???????
          zostaw mu odrobine swobody
          • candy24 Re: do spragnienie 11.08.06, 21:20
            wiem masz racje, ale ja nie potrafie spokojnie do tego podejsc, bo mi sie
            wydaje ze moze kogos poznac, do baru czy gdzie indziej to spoko, ale na
            dyskoteke po co?? :/ i tak zazwyczaj nie tanczy, moze Ci sie wydaje ze głupoty
            gadam :/, jestem po nieudanym zwiazku, gdzie rozstanie dosc ciezko przezyłam (
            miałam brac slub) i trudno mi zmienic tok myslenia, mimo tego ze bardzo sie
            staram.
      • juta50 Re: czy wasi faceci wychodzą bez was na imprezy? 11.08.06, 21:40
        była juz taka pani na forum która mężowi pozwalała na prawie wszystko (chodzi o
        tą własnie swobode) i co? i zdradził. co sie odwlecze....co ma byc to i tak
        bedzie. a ja mu nie pozwalam chodzic - i on rowniez mnie nie pozwala.
        • spragnienie Re: czy wasi faceci wychodzą bez was na imprezy? 11.08.06, 22:19
          A ja znam wiele pan, nie z forum, ktore zabranialy wiele... Zdrada w tle, i to
          wcale nie tylko jedna... Nie ma regul. Smycz, bez smyczy, wszystko zalezy od
          mnostwa czynnikow. Nikt nie znam zlotego srodka.
      • mercutio77 Re: czy wasi faceci wychodzą bez was na imprezy? 29.08.06, 17:45
        Jest takie przysłowie, kłamca nigdy nikomu nie uwierzy, złodziej nigdy nikomu
        nie zaufa. Może tak to dokładnie nie brzmi ale oddaje myśl.
    • broonek Re: czy wasi faceci wychodzą bez was na imprezy? 11.08.06, 21:11
      Ja wychodze bez dziewczyny i wcale nie w mysl zasady "do lasu drewna sie nie
      zabiera" A tak na powaznie to przeciez zwiazek polega na zaufaniu i zostawieniu
      drugiej stronie troche swobody a nie na ciaglej kontroli.
      • candy24 Re: czy wasi faceci wychodzą bez was na imprezy? 11.08.06, 21:16
        ja sie stresuje ze kogos pozna, bo moze tam sa fajniejsze laski ode mnie :/
        albo cos....
        • malenkajalenka Re: czy wasi faceci wychodzą bez was na imprezy? 11.08.06, 21:20
          jak Cie kocha, to nie zrobi nic, o czym nie moglby Ci powiedziec
          mnie ez byloby ciezko w takiej sytuacji, bo tez bywam zazdrosna, ale staralabym
          sie jakos to przezyc:)) w koncu i on Tobie pozwala i ufacie sobie, nie stwarzaj
          wam problemow:)
          • candy24 Re: czy wasi faceci wychodzą bez was na imprezy? 11.08.06, 21:27
            bardzo sie staram, ale jakos sie denerwuje ze spotka, fajniejsza ładniejsza
            madrzejsza:/
        • broonek Re: czy wasi faceci wychodzą bez was na imprezy? 11.08.06, 21:29
          Przy takim rozumowaniu to powinnas go zamknac w pokoju i nie wypuszczac nigdzie.
          To, ze moze kogos poznac nie znaczy, ze cie zdradzi.
          • candy24 a może mu nie zalezy??:( 11.08.06, 21:50
            jesli tak mi pozwala wychodzic samej :/, nie wiem moze mam głupi tok myslenia :
            (. on uwaza ze jesli on jest zajety albo go nie ma to po co mam siedziec w domu
            zawsze moge sobie wyjsc gdzies ze znajomymi albo potanczyc :/
            • broonek Re: a może mu nie zalezy??:( 11.08.06, 21:58
              Pozwala bo ci ufa i chyba to jest najwazniejsze.
            • xtrania Re: a może mu nie zalezy??:( 30.08.06, 14:29
              candy24 napisała:

> jesli tak mi pozwala wychodzic samej :/, nie wiem moze mam głupi tok myslenia :
              > (. on uwaza ze jesli on jest zajety albo go nie ma to po co mam siedziec w domu
              >
              > zawsze moge sobie wyjsc gdzies ze znajomymi albo potanczyc :/

O rany!!! Królestwo za takiego faceta!!! Powiedz mi, skąd się bierze takich
              świetnych mężczyzn? :)
          • letnia_pogoda Re: czy wasi faceci wychodzą bez was na imprezy? 11.08.06, 21:58
            Imprezy = alkohol + puszczja hamulce + mnostwo atrakcyjnych i latwych panienek.
            Lepiej nie puszczac chlopa samego.Malo to sie dzieje na takich
            imprezach.Sama juz niejeden raz bylam swiadkiem.Facet na imprezce z
            kolezkami,mieszane towarzystwo ,za miwsiac slub a on podrywany przez panienke
            oczywiscie ulegl pokusie zdradzy.Faceci mimo,ze maja dziewczyny i zony,chodzac
            bez swojej drugiej polowy czesto ulegaja pokusie lub chociazby zawieraja "nowe
            przyjaznie" z dziewczynami.Chociazby poznaja kolezanki kolegow itp.
            Ja nie puszczam,ale takze on sam beze mnie nie chodzi.Mamy tak miedzy soba,ze
            chodzimy razem zlbo wcale.Po co kusic los.
            • candy24 Re: czy wasi faceci wychodzą bez was na imprezy? 11.08.06, 22:02
              to mam go zamknac w klatce, jak on mi mówi co ma robic jak mnie nie ma,
              siedziec przed kompem, albo tv ogladac:/, ja juz nic nie wiem :( ajjj...
              • malenkajalenka Re: czy wasi faceci wychodzą bez was na imprezy? 11.08.06, 22:16
                pozwol mu,
                jak Cie kocha, to bedzie ok, a jak Cie zdradzi, to przynajmniej bedziesz
                wiedziala co to za facet i na czym stoisz:)
                • letnia_pogoda Re: czy wasi faceci wychodzą bez was na imprezy? 11.08.06, 22:26
                  A nie mozecie pojsc na kompromis,ze na imprezy wychodzicie wspolnie.Niech Cie
                  zabierze ze soba skoro nie ma nic do ukrycia.Przeciez na imprezie nie musi
                  siedziec stale uczepiony do twego rekawa.Mozecie pojsc razem ale bawic sie
                  odzielnie.
                  • juta50 Re: czy wasi faceci wychodzą bez was na imprezy? 11.08.06, 22:31
                    No właśnie. po co kusić los.... chodzi mi o niego i o mnie (ja jemu zabraniam a
                    on mnie)...
                    • malenkajalenka Re: czy wasi faceci wychodzą bez was na imprezy? 11.08.06, 22:54
                      no albo powiedz mu co czujesz, przez wzglad na Ciebie moglby sobie odpuscic,
                      skoro Tobie nie jest z tym dobrze
                  • candy24 Re: czy wasi faceci wychodzą bez was na imprezy? 11.08.06, 23:02
                    nie ma mnie teraz z nim.jestem pareset km od niego
    • oliwka202 Re: czy wasi faceci wychodzą bez was na imprezy? 11.08.06, 23:09
      na poczatku naszego zwiazku (przez jakies 4-5 miesiecy) na kazdej imprezie
      bylismy razem. Jak jednemu cos wypadlo,to drugie tez nie jechalo. nie
      widzielismy po prostu sensu...
      ale teraz juz jest tak,ze chodzimy bez siebie.
      tzn. czasem razem. czasem bez siebie. mowimy sobie o tym i jest ok. po prostu
      czasm tak wypadnie,ze nie moge albo mi sie nie chce ( i wtedy czasem idzie po
      prostu z paczka). albo takie dni,ze po prostu wole isc gdzies sama niz z nim.
      jakos sie da:)
      najwazniejsze zaufanie. ja mu ufam. a on...hm..
      jak jestem gdzies bez niego to dzwoni co godzine:) az zasnie:)
    • oliwka202 Re: czy wasi faceci wychodzą bez was na imprezy? 11.08.06, 23:20
      poczytalam sobie jeszcze troche no i... Tobie chodzi glownie o dyskoteki...

pozwolilabym chyba tylko gdyby mi obiecal,ze nie bedzie NIC pic...
      alkohol+napalone laski... nie nie...
      jak sie wypije 10 (czy ileś piw) to nie jest sie w stanie juz nawet kontrolowac...
      chociaz ja pare razy bylam sama na dyskotece...i nic zlego nie zrobilam:)
      chociaz mialam wypite niemało:) jakos udalo mi sie uciec od osobnikow plci
      przeciwnej,ktorzy sie krecili wokol mojej osoby.

zalezy tez od tego jak dlugo jestescie razem... czy jest godny zaufania itd
    • ewenementka1987 Re: czy wasi faceci wychodzą bez was na imprezy? 11.08.06, 23:48
      a ja mojemu nie pozwalam nigdzie chodzic i on mi tez :) mieszkamy niedaleko
      siebie, jak on jest zajety to ja czekam na niego az skonczy albo ide do
      kolezanki dom obok :) wieczorami zawsze jestesmy razem. mamy ze sobą darmowe
      rozmowy 24 h wiec srednio co dwie godziny ze sobą w dzien gadamy. on nie pije
      wogole i ja tez, wiec o to sie tez nie boje, a pozatym na pocztaku naszego
      zwiazku jak go sprawdzala, zaprzyjazilam sie z jego siostrą i jak on jechal
      odemnie do domu, to ja za jakąś godzinke pozniej dzwonilam do niej ( oczywiscie
      nie codzieniie) i sie pytalam czy jest w domu. zawsze byl przez kilka miesiecy
      wiec pozniej nie sprawdzalam. a pozatym zawsze jak gdzies wychodzi to jego
      siora mi zaraz melduje wiec jest oki. zresztą mamy tak ze jak ja ide do
      kolezanki albo on do kolegi to dzwonimy i mowimy sobie ze gdzies idziemy, tylk
      zdarza sie to w dzien zawsze . i powiem wam ze od kad chodzimy ze sobą ( 16
      mies.) to nie widzielismy sie dokladnie : 15 dni :) albo jak on pracowal albo
      jak ja sie uczylam do prezentacji z matury a takto codziennie :) heh i dobrze
      nam tak, ja nie czuje zadnej smyczy na sobie ani on tez.
      • penelopa.pitstop Re: czy wasi faceci wychodzą bez was na imprezy? 12.08.06, 00:36
        "zaprzyjazilam sie z jego siostrą i jak on jechal
        > odemnie do domu, to ja za jakąś godzinke pozniej dzwonilam do niej ( oczywiscie
        >
        > nie codzieniie) i sie pytalam czy jest w domu. zawsze byl przez kilka miesiecy
        > wiec pozniej nie sprawdzalam. a pozatym zawsze jak gdzies wychodzi to jego "

Hahahaha

A jakbys zadzwonila do siostry i by go nie bylo jeszcze w domu to co? Znaczy, ze
        juz Cie zdradza? Chyba sobie nie ufacie nawzajem, skoro sie tak spowiadacie ze
        wszystkiego. A jak idzie do toalety albo na zakupy to tez sie melduje?
      • souhlaska Re: czy wasi faceci wychodzą bez was na imprezy? 12.08.06, 10:38
        dla mnie to patologia..
        szczegolnie to dzwonienie do siostry :/
        • ewenementka1987 Re: czy wasi faceci wychodzą bez was na imprezy? 12.08.06, 11:09
          no ale to bylo na poczatku. chcialam sprawdzic czy mowi prawde mowiąc ze do
          domu jedzie. chyba lepsze to niz sie pozniej dowiedziec ze mnie oklamywal i
          jezdzil byle gdzie!! teraz juz nie sprawdzam bo wiem ze nie mam takiej
          potzreby...
          • tracer81 Re: czy wasi faceci wychodzą bez was na imprezy? 29.08.06, 17:51
            >zwiazku jak go sprawdzala, zaprzyjazilam sie z jego siostrą i jak on jechal
            >odemnie do domu, to ja za jakąś godzinke pozniej dzwonilam do niej >oczywiscie
            >nie codzieniie) i sie pytalam czy jest w domu

Jakie to szczęście, że w życiu nie trafiłem na taki "typ" kobiety.
            Do bani.
    • methinks Re: czy wasi faceci wychodzą bez was na imprezy? 29.08.06, 17:58
      My na szczescie nie mamy z tym problemow. Ja pozwalam mojej dziewczynie chodzic
      samej na imprezy i ona nie ma nic przeciwko temu, zebym ja chodzil bez niej.
      Oczywiscie jak mozemy, to chodzimy razem. Ona mi ufa i ja jej tez ufam.

Nie rozumiem tych zakazow, ktore tu sie pojawiaja. Skoro sobie nie ufacie, to
      zastanowilbym sie powaznie nad waszym zwiazkiem...
    • zielony.motylek Re: czy wasi faceci wychodzą bez was na imprezy? 29.08.06, 18:41
      A mój były robił wszystko żebyśmy się pokłócili kilka dni przed imprezą na
      którą został zaproszony żeby iść samemu, a pod koniec związku już się nie krył
      i na pytanie czemu chce iść sam mówił "bo chcę bawić się bez ograniczeń i
      korzystac z życia" <
    • anika73 Re: czy wasi faceci wychodzą bez was na imprezy? 29.08.06, 18:44
      Uważam, że na imprezy powinno się chodzić razem. Mój mąż nieraz idzie z
      kolegami na piwo i kończy się to w dyskotece, zawsze jest kłotnia i łzy.
      Nie zgadzam się z tym ale też niewiele mogę zroić - fakt, że nie dzieje się to
      często, ale właśnie przez takie rzeczy mamy teraz poważny kryzys.... :-(((
      • methinks Re: czy wasi faceci wychodzą bez was na imprezy? 29.08.06, 18:56
        Zawsze jest klotnia, piszesz. A kto sie z nim kloci?

Z tego co piszesz wynika, ze to Ty masz jakis problem. Jesli wyjscie na impreze
        jest powodem powaznego kryzysu... Wspolczuje.
    • kobietka4444 Re: czy wasi faceci wychodzą bez was na imprezy? 29.08.06, 18:48
      Powiem tak: im dłuższy łańcuch tym mniejsze prawdopodobieństwo,że Cię zdradzi...
      • cala_w_kwiatkach Re: czy wasi faceci wychodzą bez was na imprezy? 29.08.06, 20:35
        tak, wlasnie poszedl na urodzinowa imprezke kolegi a ja mam swiety spokoj:)
    • lilarose Re: czy wasi faceci wychodzą bez was na imprezy? 30.08.06, 14:19
      Tak, mój facet czasem chodzi beze mnie na imprezy. Ja bez niego też czasem
      chodzę. Mamy do siebie zaufanie. Najczęściej jednak chodzimy razem.
    • xtrania Re: czy wasi faceci wychodzą bez was na imprezy? 30.08.06, 14:25
      Ja wychodzę sama na imprezy :) Facet, który zabroniłby mi czegokolwiek jest od
      razu skreślony. Muszę mieć swoje życie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka