soczewica soczewica też olana ;> 21.02.03, 19:53 też masz się czym martwić :) niewątpliwym plusem sytuacji jest to, że teraz możesz się z nią nie zgadzać, mówić co ci się żywnie podoba, a ona nic nie odpowie. sama sobie wyznaczyła karę. mnie chyba też to spotkało. cierpię podobnie jak ty ;) ale idę o zakład, że niedługo nie wytrzyma. zresztą zawsze możemy zmienić tożsamość, podrażnić ją trochę, i znowu się zacznie - uroki anonimowości internetu ;)) soczew. > Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa Miłe Panie 21.02.03, 20:11 Pajdeczka długo na zamkniętym forum nie wytrzyma, zjawi się niechybnie i to już niedługo :)) Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw Re: Miłe Panie 21.02.03, 20:16 bez awantur żyć nie może, a w krainie Pajdokracji (do której drzwi zamknięte, przynajmniej dla mnie) nikt wyżej Pajdy nie podskoczy, więc z kim tam się ma kłócić ? :)) wróci, wróci Odpowiedz Link Zgłoś
soczewica Szaanownaa aaaaankoo :) 21.02.03, 20:20 aankaa napisała: > Pajdeczka długo na zamkniętym forum nie wytrzyma, poprzedniego posta napisałam, zanim wniknęłam w jej reklamówkę nt forum prywatnego (nosz kurde, od razu skojarzenie: "Miasto prywatne"). no cóż, krzyżyk na drogę, kanapkę do łapy, i powodzenia na zakrętach w trudnym życiu przedsiębiorcy prywatnego ;) soczew. Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa Soczewico Droga 21.02.03, 20:30 wyobrażasz sobie "wpuszczonych" na Pajdo(k)rację ?? albo wszyscy będą bluźnić albo kadzić dzięki, wolę tutejsze "piekiełko", w którym bywa przeróżnie i ciekawie a odkąd powstała możliwość wyłączenia postów i wątków "wroga" - forum Kobieta schudło nieprawdopodobnie (przynajmniej na moim monitorze) :)) Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Zmiana tożsamości? 28.02.03, 13:12 soczewica napisała: > też masz się czym martwić :) niewątpliwym plusem sytuacji jest to, że teraz > możesz się z nią nie zgadzać, mówić co ci się żywnie podoba, a ona nic nie > odpowie. sama sobie wyznaczyła karę. > mnie chyba też to spotkało. cierpię podobnie jak ty ;) ale idę o zakład, że > niedługo nie wytrzyma. > zresztą zawsze możemy zmienić tożsamość, A zmieniaj sobie. Dla mnie dawno już nie jesteś partnerem do dyskusji. Nie lubię szczawiu. podrażnić ją trochę, i znowu się > zacznie - uroki anonimowości internetu ;)) > > soczew. > > > > > Odpowiedz Link Zgłoś
soczewica Re: Zmiana tożsamości? 28.02.03, 13:44 pajdeczka napisała: > Nie lubię szczawiu. słusznie - w pewnym wieku nadmierne spożywanie szczawiu grozi osteoporozą > > podrażnić ją trochę, i znowu się > > zacznie i wyszło na moje :> soczewica - nie partner do dyskusji Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Do Reni 28.02.03, 13:14 Tak Ci żal, że aż wątek musiałaś założyć? Plotkar nie potrzebuję na moim forum. To jest forum dla PORZĄDNYCH KOBIET, a nie rajfur. To ostatnie również tyczy się Soczewicy. Odpowiedz Link Zgłoś
reniatoja Re: Do Reni 28.02.03, 13:35 pajdeczka napisała: > Tak Ci żal, że aż wątek musiałaś założyć? No tak właśnie mi żal. czy to jakis grzech zalożyc wątek? > Plotkar nie potrzebuję na moim forum. To jest forum dla PORZĄDNYCH KOBIET, a > nie rajfur. To ostatnie również tyczy się Soczewicy. Co to jest rajfura? Tak nawiasem mowiac, jesli ktos uzna Cie za PORZĄDNĄ KOBIETE to to jest fajne. Natomiast okreslanie w ten sposob samej siebie jest jakies takie przyznasz.... niewiarygodne ;)))) Rownie dobrze moglabym powiedziec o sobie ze jestem porzadna kobieta, ale jaka to ma wartosc, jesli to tylko moje zdanie? Innymi slowy, sad ma wartosc i sens tylko wtedy, gdy wydadza go o nas inni. Mowienie o samym sobie w superlatywach to glupota, dziecinada, moze wyraz jakichs kompleksow? Piszesz, ze nie brakuje Ci forum Kobieta i ze to dziwne. Po pierwsze mnie to wcale nie dziwi - Przeciez uwazasz, ze to szambo, ze tutaj szerzy sie plotkarstwo i plewy, Ty jestes ZIARNEM, Ty jestes PORZADNA KOBIETA, Ty jestes PONAD - wiec jak moze brakowac Ci takiego dziadostwa? Ty masz klase, osoby z klasą nie mieszaja sie z pospolstwem. A na potwierdzenie tego, ze brakuje Ci szambiastego - w Twoim przekonaniu - F. Kobieta - wciaz na nim piszesz i to jakim tonem wznioslym, prawda? ;))))))) Oj Pajdeczko, wiecej luzu, mniej pychy zycze, Renia. Odpowiedz Link Zgłoś
goga.74 odnosze wrazenie 21.02.03, 20:38 ze Wam jednak brakuje i Pajdeczki i awantur... Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa to szok 21.02.03, 20:41 który przeżywamy nie mogąc odnaleźć "forumowej wichury" przejdzie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
soczewica Re: odnosze wrazenie 21.02.03, 20:46 goga.74 napisała: > ze Wam jednak brakuje i Pajdeczki i awantur... > pssst, psssssst, takie posty dadzą jej pretekst do powrotu w wielkiej chwale: brakowało wam mnie, więc wracam. zresztą nikt jej stąd nie wyrzucił siłą, sama demonstracyjnie zebrała zabwki i poszła w pierony. tylko że dzieciaczki wracają zwykle do ulubionej piaskownicy. a awanturę możemy przecież wywołać sami. kurwować nie umiemy niby? ;P soczew. Odpowiedz Link Zgłoś
tse-tse Re: odnosze wrazenie 21.02.03, 21:17 > > a awanturę możemy przecież wywołać sami. kurwować nie umiemy niby? ;P > > soczew. > Za malo kurwa- kurwa, bo to zla kobieta byla, kurwa! Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa a fe, Niewiasty 21.02.03, 21:29 takie słowa ? może w inny sposób da się "ten klimat" przywołać ?? Odpowiedz Link Zgłoś
vika411 Re: a fe, Niewiasty 21.02.03, 22:01 aankaa napisała: > takie słowa ? > > > może w inny sposób da się "ten klimat" przywołać ?? jej tez nieobce sa slowka obrelzywe i wulgarne.mnie sporo z nich nauczyla i cenie sobie te wiedze bo bym za porzadna umarla:-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Goga74 28.02.03, 13:15 goga.74 napisała: > ze Wam jednak brakuje i Pajdeczki i awantur... > Oj. masz rację. Dziwne, że mnie nie brakuje FK. Niektórzy błagają mnie w listach o zaproszenie. Odpowiedz Link Zgłoś
lastka Re: Goga74 28.02.03, 13:55 pajdeczka napisała: > goga.74 napisała: > > > ze Wam jednak brakuje i Pajdeczki i awantur... > > > Oj. masz rację. Dziwne, że mnie nie brakuje FK. > Niektórzy błagają mnie w listach o zaproszenie. I tu się uśmiałam... ;)))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
agick taaak... 28.02.03, 17:08 ciałem już nie ale duchem wciąż...? Życzę udanego weekendu..:) Odpowiedz Link Zgłoś