szara.myszka3 Re: polećcie dobrą restaurację w Waw 24.08.06, 15:56 Skoro nie pytasz o cenę, zakładam, że nie gra roli :-) Bardzo mi się ostatnio spodobała Taqueria Mexicana, www.taqueriamexicana.pl/, można zaszyć się w miłym, nastrojowym kąciku. To było z tych tańszych. A z droższych gorąco polecam AleGlorię www.alegloria.pl/main.php. Bardzo romantycznie :)) Odpowiedz Link Zgłoś
szara.myszka3 poprawne linki 24.08.06, 16:00 www.taqueriamexicana.pl/ www.alegloria.pl/main.php Poprzednie wkleiły się z "," i ".". Na wszelki wypadek wklejam poprawne. Koniecznie obejrzyj zdjęcia z sal AleGlorii. Cudo www.alegloria.pl/index.php?module=articles&action=view&id=55 Odpowiedz Link Zgłoś
adzik22 Re: poprawne linki 24.08.06, 19:11 alegloria rzeczywiscie wyglada imponujaco a ja szukam miejsca na kolacje dla rodzicow na 25 lecie slubu. wiesz cos o cenach bo na stronie jest piekne menu ale bez cen. i czy mozna u nich kupic takie zaproszenie ktore potem wrecze rodzicom a oni do okreslonej kwoty moga sobie zamawiac? Odpowiedz Link Zgłoś
szara.myszka3 Re: poprawne linki 25.08.06, 08:03 Na 25 rocznicę jedna z tych sal na pewno się nada :) Nie wiem nic o zaproszeniu do konkretnej kwoty, po prostu do nich zadzwoń, nie sądzę, żeby robili problemy. A ceny za np. kawę i desery dość standardowe, główne dania dość drogie, ale niestety nie pamiętam dokładnie. My za soki ze świeżych owoców, kawę, przystawki, drugie dania (dość wymyślne) zapłaciliśmy coś ok 200 zł (dla 2 osób) Odpowiedz Link Zgłoś
margie Re: polećcie dobrą restaurację w Waw 24.08.06, 20:56 Sense, chianti, grand kredens, meltemi, gingers, quchnia artystyczna Odpowiedz Link Zgłoś
siuil_a_run Re: polećcie dobrą restaurację w Waw 24.08.06, 22:04 Flik, Vis a vis, El Popo, Karpielowka :) Odpowiedz Link Zgłoś
methinks Re: polećcie dobrą restaurację w Waw 24.08.06, 22:55 Banja Luka na Pulawskiej - swietne zarcie balkanskie, niedrogo, tylko rezerwowac trzeba z wyprzedzeniem. Odpowiedz Link Zgłoś
krwawabestia Re: polećcie dobrą restaurację w Waw 24.08.06, 23:36 a w łeb chcesz? nie zdradza sie takich fajnych miejsc :) polecam papryke nadziewana miesem -miodzio :) a jezeli chodzi o rezerwacje to ja nigdy nie rezerwowałem dla 2 osob Odpowiedz Link Zgłoś
maialina1 Re: polećcie dobrą restaurację w Waw 25.08.06, 09:13 Ja bardzo lubie Oberze, na Chmielnej, ale wlasnie doczytalam ze to na rocznice slubu, to chyba nie... bo tam tak swojsko :) Na rocznice slubu to moze restauracja Rabarbar? Bylam tam raz na kolacji z pracy i bylo super: restauracja z klasa, ladny wystroj, przemila obsluga i pyszne jedzenie (ja tam jadlam tatar z lososia, byl wysmienity). Nie znam tylko adresu... to jest gdzies kolo placu Teatralnego, ale na pewno znajdziesz dokladny adres w necie. Odpowiedz Link Zgłoś