Gość: piękny roman IP: *.acn.pl 28.02.03, 00:07 Hciałbym ciem mydlic mydełkiem Fa byłoby fajnie sialalalala jeśli siem zgadzasz na to spotkanie pomachaj renkom mi na ekranie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: piękny roman Re: Do Reni IP: *.acn.pl 28.02.03, 00:21 Helka żarówka nie pamientam, znam jeszcze Majteczki w kropeczki. Znasz? Przy tym mydleniu to morzemy nie warzne czego słuchać, tylko żebyś nago była. ps krzysztof to głupie imie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piękny roman Re: Do Reni IP: *.acn.pl 28.02.03, 00:35 reniatoja napisała: > > Odpowiedz Link Zgłoś
vika411 Re: Do Reni 28.02.03, 02:29 Gość portalu: piękny roman napisał(a): > > A renia to niby jak brzmi... Zupelnie sympatycznie! zastanawiałas siem kiedyś, że troche wiejsko? "siem"zastanawiam z jakiego zadupia pochodzisz Romku -matolku? idz > juz spac, bo pewnie rano musisz krowy wydoic i swinie oporzondzic. myc siem tez > > nie musisz, w koncu z brudu nikt nie umarł. Tego typu rady moze dawac tylko wytrawny oborowy z wlasnego doswiadczenia.Jak sie kto chamem urodzil to chamem zdechnie. Odpowiedz Link Zgłoś
vika411 Sory Renia-ten tekst kieruje do romka oczywiscie. 28.02.03, 02:33 vika411 napisała: > Gość portalu: piękny roman napisał(a): > > > > > > A renia to niby jak brzmi... > Zupelnie sympatycznie! > zastanawiałas siem kiedyś, że troche wiejsko? > "siem"zastanawiam z jakiego zadupia pochodzisz Romku -matolku? > > idz > > juz spac, bo pewnie rano musisz krowy wydoic i swinie oporzondzic. myc sie > m > tez > > > > nie musisz, w koncu z brudu nikt nie umarł. > > Tego typu rady moze dawac tylko wytrawny oborowy z wlasnego doswiadczenia.Jak > sie kto chamem urodzil to chamem zdechnie. > Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Renia, pozwolisz? 28.02.03, 05:08 ze przeprowadze na forum publiczna zbiorke pieniedzy na prezent dla twojego "wielbiciela"? Wiesz chlopak pewnie duzo chorowal w dziecinstwie i stad jego braki w ortografii. Widzialam niedawno na gieldzie taki program do nauki tejze. Myslalam zeby kupic dla znajomego 10-latka, ale jak kupie 2 to moze sprzedawca da mi jakis upust? pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
vika411 Anahella! 28.02.03, 05:13 anahella napisała: > ze przeprowadze na forum publiczna zbiorke pieniedzy na prezent dla > twojego "wielbiciela"? Wiesz chlopak pewnie duzo chorowal w dziecinstwie i stad > > jego braki w ortografii. Widzialam niedawno na gieldzie taki program do nauki > tejze. Myslalam zeby kupic dla znajomego 10-latka, ale jak kupie 2 to moze > sprzedawca da mi jakis upust? pozdro Twoje i nasze dobre checi psu na bude sie zdadza.Nawret jak zrobimy zrzute to bedzie rzucanie pieniedzy w bloto.Jeszcze zaden rudy debil nie nauczyl sie niczego-jak swiat swiatem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piękny roman Re: Anahella! IP: *.acn.pl 28.02.03, 11:37 I kto to pisze... hahahaha, ty "AustrYjaczko" jak to piszesz, sama walisz błąd na błędzie i nawet nie umiesz zauważyć jak ktoś robi to specjalnie. Gratuluję tak poza tym ciekawego życia, musisz mieć wielu znajomych i wiele zainteresowań, skoro tyyyyle czasu spędzasz na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Piekny Romanie 01.03.03, 17:21 Nie wiem czy to twoja uroda przeszkadza ci w uwaznym czytaniu postow, ale ja nigdzie nie uzylam slowa, cytuje "austyjaczka". Nie nazywaj mnie ani austiaczka ani austyaczka ani jakkimkolwiek innym poprawnym lub nie przymiotnikiem pochodzacym od nazwy wlasnej Austria. Nie czuje zadnych zwiazkow z Austria oprocz tych estetycznych, znanych mi jedynie ze zdjec i filmow. W Austrii nigdy nie bylam, a moje miasto w czasach rozbiorow nigdy nie bylo na terenach podleglych jakiemukolwiek cesarzowi austriackiemu, bo wladza cesarska tak daleko nie siegnela (choc nie watpie ze ambicje takie mogly byc, ale coz ambicje naprzeciwko bliskosci geograficznej cara i cesarza niemieckiego). Zatem jedyne co w moim miescie jest austriackie to ambasada tego kraju i osrodek kultury (podobno za komuny najlepszy osrodek nauczania jezyka niemieckiego). a caly ten twoj post to austriackie gadanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piękny roman Re: Piekny Romanie IP: *.acn.pl 01.03.03, 17:36 Hehehe... coż za inteligencja się ujawniła. Jakbyś nie zauważyła post nie jest skierowany do Ciebie. Buahahahaha... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renia Re: Piekny Romanie IP: *.athens.access.acn.gr 01.03.03, 17:41 W ogole to ciesze sie ze Cie widze - mozesz mi wyjasnic co sie nagle taki nieprzyjemny zrobiles? raz zapodajesz niby pokojowe teksty, a potem nagle ni z gruszki ni z pietruszki rzucasz sie jak wsza po kolnierzu? jakies problemy z emocjami? Co do tych krow -nie sądx, ze wszyscy zaczynaja dzien tak samo jak Ty, ostatni raz doilam krowe i cioci na wsi, tak z 20 lat temu, niestety, nigdy nie stac mnie bylo na domek na wsi i inwentarz, posiadam tylko psa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piękny roman Re: Piekny Romanie IP: *.acn.pl 01.03.03, 17:43 Czyli jednak masz rodzinę na wsi... szczerze mówiąc to Twoje wiejskie pochodzenie widać z daleka. A może się przyznasz w jakim to miasteczku ostatnio gościłaś w Polsce? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renia Re: Piekny Romanie IP: *.athens.access.acn.gr 01.03.03, 17:52 Oczywiscie, ze mam rodzine na wsi. Pierwsze lata zycia tez mieszkalam zna wsi, ale nie rozumiem o czym niby to swiadczy. Jestes strasznie uprzedzony jakis, albo sie zgrywasz. Goscilam w miasteczku rodzinnym, niestety nie mam ochoty podawac jego nazwy, chyba, e jest ci do czegos potrzebna ta informacja. P.S. Po czym tak wyraznie widac moje wiejskie pochodzenie? P.P.S. ktos ci zrobil jakas krzywde na wsi, czy co? Biedaku. Poza tym nie podoba Ci sie juz Twoj stary nick czy to jest tak, ze tamtego uzywasz wtedy, gdy przybierasz poze milego sympatycznego inteligentnego meżczyzny z klasa, a "piekny romek" sluzy do wylewania swoich frustracji w niewyszukany chamski sposob? P.P.P.S. Czyms Ci zalazlam za skore i nie pamietam, czy po prostu tak postanowiles sobie robic z siebie idiote za pomoca pogawedek ze mna? Wydaje Ci sie, ze mi ublizysz, czy sprawisz przykrosc w ten sposob? No coz, powodzenia, ale nie wiem ile wody musialoby uplynac nim Ci sie to uda. Buziaki, Renia. Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Vika 28.02.03, 15:19 No co ty? bedziemy mu robic dyktanda. A za kazdego "gola" godzina kleczenia na grochu i bynajmniej nie chodzi mi o zielony groszek z puszki;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zeta Re: Do Reni IP: *.proxy.aol.com 28.02.03, 15:48 ... eeeee, tam! Dajcie spokoj tym ortograficznym i savoir-vivreowym przkaomarzaniom. Poniewaz jestem tu nowa, wiec bardziej interesuje mnie uroda pieknego Romka. Opisz ja, moze wpadne w zachwyt i zostane twoja wielbicielka:))))))) Zeta Odpowiedz Link Zgłoś