kocie-hafty 08.09.06, 14:30 Jak chce kupić jakiejś drinka na disce to nie chcom pić. Przecierz to nie ja ich przyrzondzam tylko pajac za barem ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kobieta_na_pasach Re: nie chcom pić 08.09.06, 14:30 kocie-hafty napisał: > Jak chce kupić jakiejś drinka na disce to nie chcom pić. > Przecierz to nie ja ich przyrzondzam tylko pajac za barem ? a slyszales o pigulce gwaltu? he he Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta_na_pasach Re: nie chcom pić 08.09.06, 14:33 kocie-hafty napisał: > żem nie słyszał o co chodzi ? boś ze wsi (nie mylic z wsią:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kocie-hafty Re: zmien nick bo mi sie rzygac chce 08.09.06, 14:33 Twój też nie kojarzy się najlepiej...... Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta_na_pasach Re: zmien nick bo mi sie rzygac chce 08.09.06, 14:34 kocie-hafty napisał: > Twój też nie kojarzy się najlepiej...... a mianowicie? "Współkochać przyszłam, nie współnienawidzić" Odpowiedz Link Zgłoś
kocie-hafty Re: zmien nick bo mi sie rzygac chce 08.09.06, 14:35 no bo co baba robi na pasach ? no co ? Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta_na_pasach Re: zmien nick bo mi sie rzygac chce 08.09.06, 14:36 kocie-hafty napisał: > no bo co baba robi na pasach ? no co ? idz sie bujac:) Odpowiedz Link Zgłoś
kocie-hafty Re: zmien nick bo mi sie rzygac chce 08.09.06, 14:40 prawda w oczy kuje co ? Odpowiedz Link Zgłoś
miauka Re: nie chcom pić 08.09.06, 17:22 Słuchaj, a odzywasz się przy tym? Bo może dlatego. Pewnie by wolały, żeby pajac za barem im kupił... Odpowiedz Link Zgłoś
jjjooo Re: nie chcom pić 08.09.06, 17:45 HA HA HA ! kocie-hafty, niezly z Ciebie hafcik, nadajesz sie do monty pythona ! Odpowiedz Link Zgłoś
mellody1 Re: nie chcom pić 08.09.06, 18:00 Synek, Ty weż lepiej idż ortografi się doucz, bo jak będziesz takie byki strzelał to Cię nigdy żadna nie zechce, a jeśli przy tym też tak mówisz to się nie dzwie ,że nie chcą mieć z Tobą nic do czynienia myślą ,że burak wiejski z Ciebie jest, nie na drinki się podrywa tylko na inteligencję, jak się douczysz trochę to może się kiedyś jakaś znajdzie :))) Odpowiedz Link Zgłoś