hugolinka 12.09.06, 07:14 Pytalam o to juz na forum o komputerach, ale nie uzyskalam odpowiedzi. Czy można odzyskać historię (to na których stronach internetowych siedzialam itp.) komputera, po skasowaniu jej? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
osa00 Re: historia do odzyskania 12.09.06, 07:36 moza nawet poczytac co pisałas np. na czacie, niestety Odpowiedz Link Zgłoś
osa00 Re: historia do odzyskania 12.09.06, 08:01 nie wiem :/ moj facet kiedys mi przysłał to co pisałam na czcie na dowod ze kłame, , zatkalo mnie...(stad wiem ze mozna) Odpowiedz Link Zgłoś
hugolinka Re: historia do odzyskania 12.09.06, 08:03 no to szpiegowal cie platnym programem ktory wysylal mu na maila to co robisz.... a ja chce tylko zwykla historie:( Odpowiedz Link Zgłoś
osa00 Re: historia do odzyskania 12.09.06, 08:07 mysle ze nie, to było bardzo dawno, mysle ze nie miał tekiego programu. Co do tej histori mysle ze to nie jest skomplikowany "proces". dziwne ze na komputerowym Ci nie pomogli. Zapytaj jeszcze na jakims specjalistycznym :) Odpowiedz Link Zgłoś
hugolinka Re: historia do odzyskania 12.09.06, 08:08 dzieki:) musze to wiedziec jak najszybciej Odpowiedz Link Zgłoś