12.09.06, 14:00
Drogie Forumowiczki!!!
Czy Wy się kiedyś gdzieś spotykałyście??? Bardzo mnie to interesuje, bo w
zeszły weekend odbywało się w Warszawie spotkanie ludzi wysokich z klubu
wysokich. Fajna zabawa zwłaszcza dla tej grupy, która spotyka się ze sobą od
dłuższego czasu. Ja byłam z koleżanką, poznałyśmy wysokie kolezanki i kolegów
było fajnie gdzy można się razem przejść i pogadac o problemach, które nas
dręczą.Niestey trudno było sie przedostać do tej grupki :)
Pozdrawiam i miłego dnia życzę!!
Obserwuj wątek
    • kawa_mielona Re: Spotkanie 13.09.06, 08:09
      Z tego co wiem to nie było spotkań forumek z 'wysokich kobietek' a szkoda bo
      napewno takie spotkanie byoby bardzo udane. Jesteśmy chyba bardzo rozrzucone po
      Polsce i nie tylko i trudno byłoby zebrać się w jednym terminie "do kupy" :))
      • ladnapanna tak tak tak...! 16.09.06, 11:56
        kochane dla wysokich kobiet nie ma rzeczy nie mozliwych!:)) spotkanie to świetny
        pomysł, musimy go zrealizowac:)) wiem, ze duzy rozstrzał lokalizacyjny jest
        problemem, ale od czego mamy nasze piekne główki - trzeba cos wymyslić :))
        zarezerwowac jaką miła knajpkę, pogadać, wymienic doświadczeia, chyba za bardzo
        sie rozpędzilam, ale czekam na wasze REALNE propozycje:)) ja jako dead line
        podaję przyszłe wakacje i wspólne plazowanie np.w Sopocie, a potem impezka do
        białego rana:))
        • kajkakajka1 Re: tak tak tak...! 24.09.06, 14:41
          ja jestem jak najbardziej za:)
          • karolina26 Re: tak tak tak...! 25.09.06, 20:40
            Ja też uważam że to fajny pomysł ale chyba raczej trudno nas wszystkie będzie
            zebrac w jedno miejsce. Dlatego uważam że powinnyśmy podzielic się miastami i
            te co blisko siebie mieszkają mogą sie spotkac i zdac tu na forum relacje. A
            wiec ja jestem z Lublina i chetnie sie z wami zobaczę.
            Pozdrawiam!
            • kajkakajka1 Re: tak tak tak...! 25.09.06, 22:01
              ja mieszkam pod wawa 40 km w kierunku Poznania, ktoras z Was dziewczyny jest z
              moich okolic? pozdrawiam
              • doma791 spotkanie 26.09.06, 12:56
                a ja bym proponowaa jakies centralne miasto Polski,co by wszystkim bylo
                sprawiedliwie,np Lodz.Choc z tego co pamietam to chyba zadna z nas stamtad nie
                jest,wiec bylby problem z organizacja.
                wiec moze uzgodnijmy jakies wspolne miasto?
                • kajkakajka1 Re: spotkanie 26.09.06, 18:53
                  czesc urodzilam sie pod Łodzią, tam studiowałam, a od przyszlego tygodnia w
                  związku ze szkoleniem (przez dłuuuuugi czas) bede tam jezdzic raz w tygodniu.
                  troche znam to w sumie ładne miasto.. gdyby padlo na Łódz to deklaruje pomoc
                  organizacyjna:)
    • ulcia03 Re: Spotkanie 27.09.06, 09:11
      Domcia! To spotkanie to właśnie najlepiej by było w Bydgoszczy, żebyś Ty też
      mogła przyjść z maleństwem :) A ja zawsze chciałam sobie zrobić wycieczkę
      Bydgoszcz- Toruń :) Moja Basia na wiosnę będzie już chodzić, a póki co wcina
      namiętnie paluszki u nóg :)
      • doma791 Re: Spotkanie 27.09.06, 11:34
        Ulcia-ja mysle ze spotkanie to moglo by byc jeszcze przed moim porodem hihihi,w
        koncu to jeszcze niecale 3 m-ce.Przyczlapalabym sie w kazde miejsce Polski,tyle
        co ja sie napodrozowalam we wrzesniu to juz nic nie jest mi straszne.Co nie
        znaczy Ulciu ze nie moglabys zrobic sobie wycieczki Lublin -Bydgoszcz,zapraszam
        serdecznie.Mam tylko nadzieje ze mamy tu wrsod wysokich doskonala organizatorke
        ktora podejmie sie wyzwania.
    • ulcia03 Re: Spotkanie 27.09.06, 17:11
      Tylko, że ja teraz mało mobilna jestem :( ze względu na Basię :) Myślę, że na
      wiosnę byłoby mi łatwiej gdzieś się ruszyć. Myślę, że spotkanie to tylko kwestia
      czasu. Ja już się nad tym zastanawiam na poważnie. Widzę Domciu, że dobrze
      znosisz ciążę - oby tak do końca! Jakbyś miała jakieś pytania "dzidziusiowe" to
      polecam się, bo jestem bardzo w temacie :)))
      • doma791 Re: Spotkanie 27.09.06, 17:31
        Dzieki Ulciu za chec pomocy-przyznam szczerze ze bardzo mi sie przyda.W tej
        chwili mam tylko jedna bliska przyjaciolke ktora niedawno rodzila, wiec Twa
        pomoc bedzie zbawienna.Oczywiscie u mnie na topie beda teraz pytania o
        wyprawke,wozki,foteliki itp.Dzieki:)
        • kawa_mielona Re: Spotkanie 27.09.06, 20:22
          Domciu! Ja też chętnie posłużę radą jakby co, choć moje dziecko
          juz "podstarzałe" w porównaniu z Ulciową Basieńką..hihihi:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka