arash6 12.09.06, 16:29 ja widzialam tylko fotki w necie i sa zajebiste po prostu !!! juz nie moge sie doczekac kiesy pojde na ten film :)a moze dzis ? mh uwielbiam takie muzyczne filmy z tancem a wy kobitki? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
korysia Re: oglądał ktoś :"Taniec zmysłów" 13.09.06, 08:16 Czesc! jA OGLĄDALAM I musze przyznac, ze film jest boski! Odpowiedz Link Zgłoś
cweka Re: oglądał ktoś :"Taniec zmysłów" 13.09.06, 08:23 Oglądałam w dniu premiery, film lekki i bardzo przyjemny dla oka i ucha, taniec i muzyka super, nogi same chodzą w takcie seansu:) Odpowiedz Link Zgłoś
agha4 Re: oglądał ktoś :"Taniec zmysłów" 13.09.06, 08:29 ja tez ogladalam w dniu premiery.....i bardzo mi sie podobal....fajnie tancza, fajna muzyka...mam juz cala sciezke dzwiekowa z tego filmu:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
osa00 Re: oglądał ktoś :"Taniec zmysłów" 13.09.06, 08:32 dajcie namiar na link ze zdjeciami z tego filmu!! :))) dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
lolitka24 Re: oglądał ktoś :"Taniec zmysłów" 13.09.06, 20:09 Super film, naprawde polecam.... Podaje tez fajny link... myspace.com/stepupmovie Odpowiedz Link Zgłoś
salsa.loca Re: oglądał ktoś :"Taniec zmysłów" 22.09.06, 21:17 obawiam sie, ze to bedzie dla mnie kolejny rozczarowujacy film... Odpowiedz Link Zgłoś