14.09.06, 20:24
jestem wysoka mam 181cm wzrostu i kurcze chyba wzrost jest dla mnie
problemem...wypowiadacie sie na temat swoich centymetrów tak totalnie na
luzie ze az zazdroszcze takiego podejścia...ten kompleks wzbudzili chyba we
mnie moi znajomi albo raczej "znajome" ale jestem juz na drodze do
wyleczenia :)
Obserwuj wątek
    • rasgeea Re: problem? 15.09.06, 07:13
      Aliko!! Nie pzrejmuj się znajomymi. One są poprostu zazdrosne. Same chciałybb7y
      mieć pewnie te kilka cm więcej, ale nic na to poradzić nie mogą. Wysoki wzrost
      jest naparwdę super, podoba się wszystkim. Najwazniejsze zebys Ty sie dobzre
      czula, a wszystko inne jest niewazne. Nie moze byc dla Ciebie problemem to, ze
      innym sie ow wzrost nie podoba. Uwierz mi :)))))))) Witaj tak w ogóle w naszym
      gronie :))))))))))
    • kawa_mielona Re: problem? 15.09.06, 09:23
      Witaj wsród Wysokich!
      Prawda jest taka, że każdy człowiek ma jakies swoje kompleksy i nie ma kobiety,
      która nic by nie zmieniła w swoim wyglądzie. Warto jednak szukać w
      sobie 'pozytywów' dzięki którym łatwiej pogodzić się z własnymi
      niedoskonałościami. Wzrost 181 cm to akurat u kobiety żadna niedoskonałość - to
      atut, a że Twoje koleżanki tego atutu nie mają to tylko im współczuć:)
      Pozdrawiam Kasia
    • ladnapanna no problem...:)) 15.09.06, 14:22
      witaj aliko! nie wiem ile masz latek, ale wydaje mi sie, że twój problem
      przejdzie z wiekiem...pamietam siebie kilka lat temu, kiedy wszystko mi
      przeszkadzało w moim wyglądzie:)) głowa do góry - NA PEWNO nie jest tak źle,
      jak to sobie malujesz! moja rada - dobrze byłoby poznać jakąś wysoką osobę,
      (wiadomo najlepiej od razu faceta twoich marzeń, ale róznie z tym bywa hehe),
      np.koleżankę, która towarzyszylaby ci w wypadach na miasto, we wspólnym
      kupowaniu ciuchów, przy której nie czułabys sie skrępowana...a moze masz kogoś
      takiego tylko nie utrzymujesz bliskiego kontaktu? zastanów sie nad tym, ja
      zawsze starałam sie przebywać wśród wysokich ludzi, miałam wysoką przyjaciółke,
      równego wzrostem brata..może moje doświadczenia jakoś ci pomogą...
      pamiętaj o jednym - TO z wiekiem przechodzi, po prostu przestaje mieć
      znaczenie:))
    • takijeden1983 Re: problem? 15.09.06, 20:18
      no to jeszcze ja sie dotrzucę bo już wypowiedziały sie wszystkie "moderatorki"
      tego forum więc pora na szaraki ;) Jak ja chciałbym spotkać dziewczyne która
      oprócz swych niewątpliwych zalet wszelakich ma jeszcze ok 180 cm wzrostu. Ech...
      Absolutnie nic się nie przejmuj - niejedna osoba chciałaby sie z Toba
      zamienić.... choćby dlatego że wysokim w życiu łatwiej co dowiedziono naukowo.
      • miraculum Re: problem? 15.09.06, 20:39
        Echh jaki tam problem.. tylko 181 cm to nie tak duzo.. To nie Ty jesteś wysoka
        tylko inni sa za niscy :) ;) Pozdrawiam
    • alika1234 Re: problem? 16.09.06, 12:16
      dzięki!!! mam 20 lat i juz powoli się lecze z nie chęci do mojego wzrostu :)
      ale nie powiem podnieśc na duchu to potraficie!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka