insomnia4 16.09.06, 22:23 ile czasu średnio spedzacie w solarium? Ile wystarczy aby sobie przedłuzyc letnia opalenizne ? Troche booje sie takiego opalania Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czosnek-power Re: ile w solarium? 16.09.06, 22:33 pytasz-odpowiadam- nie bywam w solarium, za to balsamy opalające są teraz świetne na prawdę warto ! Odpowiedz Link Zgłoś
lupus48 Re: ile w solarium? 16.09.06, 23:10 solarium wbrew temu co niektórzy mowia jest niedobre dla cery,wiec skorzystaj z balsamow np. holiday skin firmy Johnson & Johnson ,cena przynajmniej w moim mieście 13 zł Odpowiedz Link Zgłoś
feminasapiens Re: ile w solarium? 17.09.06, 13:19 Zależy jak silne lampy, zależy jak mocną opaleniznę chcesz utrzymać (wiesz że "na murzyna" jest niezdrowo), zapytaj panienkę z obsługi solarium, ona Ci doradzi. Ja chodzę tylko do solarium (nie opalam się na słońcu bo nie lubię) i mogę Ci powiedzieć, że na delikane zezłocenie skóry wystarczy raz w tygodniu 10 minut na słabych lampach. Odpowiedz Link Zgłoś
yagiennka Re: ile w solarium? 17.09.06, 13:32 Ja od dawna nie chodzę już, zastępuje sobie solarium balsamem brązującym i jest ok :) Na solarium chodziłam tylko po to aby nie być trupioblada zima, mocna opalenizna mi się nie podoba. Nigdy nie spędzałam na solarium więcej niż 10 min dziennie, jak chciałam się ładnie opalić na lekką brzoskwinkę to wystarczyło iść 3-4 razy co drugi dzień po 10 minut. Dla podtrzymania raz w tyg tez na 10. Podobno taki czas w sol. odpowiada cełemu dniu na słońcu więc chyba wystarczy. Odpowiedz Link Zgłoś
wielo-kropek Re: ile w solarium? 18.09.06, 02:09 Solarium nigdy nie zastapi slonca. Ja widze doskonale ktora dziewczyna wrocila z plazy, a ktora wyszla spod lampy. Te spod lampy zazwyczaj szpeca same siebie. Osobiscie uwazam ze te ktore chodza do solarium sa w pewnym stppniu idiotkami. Przepraszam oczywiscie, ale wolno mi bylo wydac opinie co naprawde o tym mysle. Czy nie lepiej byloby kupic bilet w zimie na "slonce", chociazby z raz, niz biegac do solarium? A balsamy? O tym nie wiem. Jednak jestem tego zdania ze one sa nakladane na skore, skora wsiaka te toksyki, ktore w ten sposob wlaza czesciowo do organizmu. Efekt tego jest najprawdopodobniej taki, ze skora brazowieje, ale uboczny wplyw tego na organizm czlowieka zapewne ogolnie jest niekorzystny lub niezdrowy. Odpowiedz Link Zgłoś