Dodaj do ulubionych

Do wielonickowców

09.03.03, 17:27
Jeśli nie macie na tyle odwagi by znaleźć sobie jednego stałego nicka nie
myślcie że mnogość Waszych wypowiedzi pod kilkunastoma różnymi nickami zmyli
nas. Możecie mnożyć się przez pączkowanie i tak Wasz prymitywny styl
zostanie tu odebrany w ten sam sposób.
Czy myślicie że ja lub któraś z moich przyjaciółek i przyjaciół nie
możemy "natworzyć" sobie nicków i rozmawiać np. samymi ze sobą, przyznawać
samemu sobie rację itp?
Poza tym Forum tym różni się od czata, że my się tu znamy od lat. Logujemy
się lub nie ale zawsze podpisujemy się pod swoimi poglądami, na co Wam jak
widać brakuje cywinej odwagi.

Chylę czoła, w tym miejscu przed Pajdeczką, która nie wstydzi podpisać się
pod tym co myśli ( co nie znaczy że z nią rozmawiam)
Obserwuj wątek
    • Gość: Luki Re: Do wielonickowców IP: *.acn.waw.pl 09.03.03, 17:41
      nie zauwazylem zeby Pajdeczka specjalnie myslala nad tym co pisze. Fakt, faktem
      podpisuje sie.
    • soczewica barany... 09.03.03, 17:43
      lyche1 napisała:

obstawiam że to Pndzelek sie sklonował. wszyscy jak jeden mąż wyzywają od
      dziwek i wytykają błędy ortograficzne...
      założyłam sobie wątek do opluwania takich :)

soczew.
      • lyche1 Re: A gdzie Socz ? 09.03.03, 18:10
        Chociaż i tak nie mam czasu w tej chwili :) Możesz mi go podciągnąć ?
        Zazwyczaj nie biorę udziału w forumowych wojnach; nie sądzę by udowadnianie
        takim ludziom czegokolwiek miałoby jakikolwiek sens. Stąd moja wypowiedź - nie
        mam najmniejszego zamiaru, brania pod uwagę opinii pisanych przez
        wielonickowców. Co najwyżej mogę szepnąć Adminowi słówko.
        • soczewica nazywa się: mam ochotę kogoś zwyzywać :P 09.03.03, 21:50

• Gość: totem Re: Do wielonickowców IP: *.acn.pl 09.03.03, 17:50
      Czy mogłabyś określić do których "nicków" kierujesz swą wypowiedź? Bo chyba
      znowu chciałaś błysnąć, ale coś znowu nie wyszło. Prawda pewnie mocno Cię w
      oczy kole.
      • tralalumpek Re: Do wielonickowców 09.03.03, 17:52
        a ktoś ty totem i co się tak na dziewcze (lyche) uparłeś...
    • pajdeczka Re: Do wielonickowców 11.03.03, 10:01
      lyche1 napisała:

> Chylę czoła, w tym miejscu przed Pajdeczką, która nie wstydzi podpisać się
      > pod tym co myśli ( co nie znaczy że z nią rozmawiam)

Na tym właśnie polega dojrzałość: umieć odpowiadać za własne slowa i czyny.
      Gownażeria forum opanowała, ot i cała tajemnica wielonikowców.
      Z łezką w oku wspominam Gucia, Grogrega, nawet Tulipana. Gdzie oni są?
    • wiktoria21 Re: Do wielonickowców 11.03.03, 10:15
      lyche1 napisała:

> Poza tym Forum tym różni się od czata, że my się tu znamy od lat. Logujemy
      > się lub nie ale zawsze podpisujemy się pod swoimi poglądami, na co Wam jak
      > widać brakuje cywinej odwagi.

Może napisz po prostu o kogo Ci chodzi,wymień nicki,które wg Ciebie należą do
      tej samej osoby.
      • Gość: Lena Do wiktorii IP: 80.48.96.* 11.03.03, 10:43
        wiktoria21 napisała:

> Może napisz po prostu o kogo Ci chodzi,wymień nicki,które wg Ciebie należą do
        > tej samej osoby.

Oburzasz się na Pajdeczkę,że traktuje Cię protekcjonalnie i z góry i wypomina
        Twój młody wiek a potem takim pytanie ustawiasz się w rzędzie uczniaków. W
        szkole za plecami nauczyciela mozna robić różne rzeczy a potem mówić "nie ja"
        i "niech udowodni kto".
        • wiktoria21 Re: Do Leny 11.03.03, 10:52
          Gość portalu: Lena napisał(a):

> wiktoria21 napisała:
          >
          > > Może napisz po prostu o kogo Ci chodzi,wymień nicki,które wg Ciebie należą
          > do
          > > tej samej osoby.
          >
          > Oburzasz się na Pajdeczkę,że traktuje Cię protekcjonalnie i z góry i wypomina
          > Twój młody wiek a potem takim pytanie ustawiasz się w rzędzie uczniaków. W
          > szkole za plecami nauczyciela mozna robić różne rzeczy a potem mówić "nie ja"
          > i "niech udowodni kto".

Ale ja się po prostu chcę dowiedzieć co to za osoby,była mowa o odwadze
          cywilnej,wiec ten kto założył ten wątek mógłby odważnie napisać,które to
          osoby,ale widocznie nie chce.
          • Gość: Lena Re: Do Leny IP: 80.48.96.* 11.03.03, 11:08
            wiktoria21 napisała:

> Gość portalu: Lena napisał(a):
            >
            > > wiktoria21 napisała:
            > >
            > > > Może napisz po prostu o kogo Ci chodzi,wymień nicki,które wg Ciebie n
            > ależą
            > > do
            > > > tej samej osoby.
            > >
            > > Oburzasz się na Pajdeczkę,że traktuje Cię protekcjonalnie i z góry i wypom
            > ina
            > > Twój młody wiek a potem takim pytanie ustawiasz się w rzędzie uczniaków. W
            >
            > > szkole za plecami nauczyciela mozna robić różne rzeczy a potem mówić "nie
            > ja"
            > > i "niech udowodni kto".

> Ale ja się po prostu chcę dowiedzieć co to za osoby,była mowa o odwadze
            > cywilnej,wiec ten kto założył ten wątek mógłby odważnie napisać,które to
            > osoby,ale widocznie nie chce.

W "Filozofii po góralsku" ks.Tischnera jest takie zdanie "nie bede duzo godoł
            bo i ni ma do kogo". Powinnam na tym zakończyć ale ja mam cierpliwość.
            Zachowujesz się jak moja córka-uczennica. I znów tłumaczysz mi,że jeśli ktoś
            mówi o cywilnej odwadze to on ją powinien wykazać. Tak jakby nauczyciel miał
            wykazać cywilną odwagę i wymienić uczniaków podejrzanych o niewłaściwie
            zachowanie. Po czym oni powiedzieliby "to nie my", "niech nam udowodni".
            Niezłapany to niewinny. Masz 21 lat, szkołę średnia pewnie skończyłaś i pora
            wydorośleć, takie myślenie już zostaw tym z podstawówki. Wiesz, wiktorio nawet
            nie musisz podawać swojego wieku w niku, po Twoim podejściu do pewnych rzeczy
            widać Twój wiek. Oczywiście znam dojrzałe 20-latki i gówniarskie 40-tki też.
            • pajdeczka Re: Do Leny 11.03.03, 12:20
              Gość portalu: Lena napisał(a):

> W "Filozofii po góralsku" ks.Tischnera jest takie zdanie "nie bede duzo godoł
              > bo i ni ma do kogo". Powinnam na tym zakończyć ale ja mam cierpliwość.
              > Zachowujesz się jak moja córka-uczennica. I znów tłumaczysz mi,że jeśli ktoś
              > mówi o cywilnej odwadze to on ją powinien wykazać. Tak jakby nauczyciel miał
              > wykazać cywilną odwagę i wymienić uczniaków podejrzanych o niewłaściwie
              > zachowanie. Po czym oni powiedzieliby "to nie my", "niech nam udowodni".
              > Niezłapany to niewinny. Masz 21 lat, szkołę średnia pewnie skończyłaś i pora
              > wydorośleć, takie myślenie już zostaw tym z podstawówki. Wiesz, wiktorio
              nawet nie musisz podawać swojego wieku w niku, po Twoim podejściu do pewnych
              rzeczy widać Twój wiek. Oczywiście znam dojrzałe 20-latki i gówniarskie 40-tki
              też.

Ładnie Leno napisałaś, tylko obawiam się, że nasza forumowa dzidzia niewiele z
              tego zrozumiała. Znam takie, którym nawet zdanie matury nie przysporzyło
              intelektu. W każdym razie skutecznie zakneblowałaś jej powabne, niewątpliwie,
              usteczka.
      • lyche1 Re: Chyba się naoglądałaś za dużo telewizji 11.03.03, 12:07
        Myślisz że odwalę tu spektakl pt. Afera Rywina?

Widzisz tu działa stara zasada : udeż w stół a nożyce się same odezwą
        • pajdeczka Re: Chyba się naoglądałaś za dużo telewizji 11.03.03, 12:22
          lyche1 napisała:

> Myślisz że odwalę tu spektakl pt. Afera Rywina?
          >
          > Widzisz tu działa stara zasada : udeż w stół a nożyce się same odezwą

Lyche, a czegóż wymagać od dzisiejszych nastolatków? Toż to młodzież wychowana
          na kanapie, przed telewizorem, z przerwami w sobotnie wieczory na dyskotekę.
          Wątpię czy nasza dzidzia zaliczyła kiedykolwiek jakikolwiek obóz. Ale nic
          starconego. Możemy jej tu zrobić "szkołę przetrwania".
          • wiktoria21 Re: do Pajdeczki 11.03.03, 12:51
            pajdeczka napisała:

> lyche1 napisała:
            >
            > > Myślisz że odwalę tu spektakl pt. Afera Rywina?
            > >
            > > Widzisz tu działa stara zasada : udeż w stół a nożyce się same odezwą
            >
            > Lyche, a czegóż wymagać od dzisiejszych nastolatków? Toż to młodzież
            wychowana
            > na kanapie, przed telewizorem, z przerwami w sobotnie wieczory na dyskotekę.
            > Wątpię czy nasza dzidzia zaliczyła kiedykolwiek jakikolwiek obóz. Ale nic
            > starconego. Możemy jej tu zrobić "szkołę przetrwania".

Nie jestem osobą wychowaną na kanapie przed telewizorem,od najmłodszych lat
            miałam zajęcia na które uczęszczałam i rzadko oglądałam telewizję.Na dyskoteki
            też codziennie nie chodzę - Pajdeczko:zajmij się pracą a nie odwiedzaniem
            forum,widać,ze Ty nie masz zajęcia.
    • Gość: anE Re: Do wielonickowców IP: *.acn.waw.pl 15.03.03, 16:42
      pajda tez juz kilka razy nick zmieniala..
    • psycholog.w ODEZWA: Do wielobigamowców! (neu-cosmeticue) 15.03.03, 18:23
      "Wasz Styl" 2003.03.15 http.www.femme-fatality.pl ( pradwopodobna awaria
      serwera )

Kinga Duleninka

Jeśli nie macie na tyle odwagi by znaleźć sobie jednego stałego partnera nie
      myślcie że mnogość Waszych marzeń pod kilkunastoma różnymi partnerami zmyli
      "nas"(żony?:-)). Możecie mnożyć się przez pączkowanie i tak Wasz prymitywny
      styl zostanie tu w domu odebrany w ten sam sposób.
      Czy myślicie że ja lub któraś z moich przyjaciółek(żon) i przyjaciół nie
      możemy "natworzyć" sobie nicków i rozmawiać np. samymi ze sobą, przyznawać
      samemu sobie rację itp?
      Poza tym Świat tym różni się od forum, że my się tu znamy od laaaat. Logujemy
      się lub nie ale zawsze podpisujemy się pod NASZYMI poglądami, na co Wam jak
      widać brakuje cywinej odwagi do niebycia.

Wspólnota Anty-bigamistyczna RP

POPIERAM!! ( ile mam już pkt? )
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka