melinek 03.10.02, 21:35 To forum i tak jest pisane w całości przez dwie lub trzy osoby. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pajdeczka Re: Do wielo-nickowców 04.10.02, 09:33 melinek napisał: > To forum i tak jest pisane w całości przez dwie lub trzy osoby. Cześć Melinku, szkoda , że nie mogę pisać w tej porze, co Ty. Parę rzeczy bym Ci wyjaśniła:))) Odpowiedz Link Zgłoś
melinek Re: Do wielo-nickowców 04.10.02, 20:48 Pora nie gra roli, mogę sie dostosować. A wyjaśnień nie pragnę i tak wiem swoje. Niektóre osoby marnują na tym forum swój talent komedio lub dramatopisarski jako forumopisarze. Mimo, że publika tutaj spora, głównie anonimowa, bo czytająca a nie pisząca, docenia barwność wątków i komentarzy ironicznych, krytycznych i drwiących. Z tego choćby powodu warto dla niej pisać. Jednak większy pożytek społeczny przyniosłoby napisanie sztuki, słuchowiska lub felietonu. Więc zastanówcie sie, zamiast rozmieniać talent na drobne docinki, to lepiej by było oczarować polskich czytelników sztuką dobrego teatru. Odpowiedz Link Zgłoś
liloom melinek hm... 04.10.02, 21:08 no to wychodzi ze wszystkich znam, bo znam osobiscie pare osob...hehehe rany goscia, pekne z dumy :)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika liloom!A idzis...chwolum nos.......-) IP: *.ewave.at 04.10.02, 22:24 liloom napisała: > no to wychodzi ze wszystkich znam, bo znam osobiscie pare osob...hehehe > rany goscia, pekne z dumy :)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 0194 Re: Do wielo-nickowców IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.10.02, 03:08 Melinek ma manię. Twierdzi, że podsłuchują. Kiedy mówi o ważnych i supertajnych sprawach. Ale o tym sza! Teraz też mogą nadsłuchiwać. Żeby nie było wątpliwości. Teraz też.. Wielonikowy Melinek ma z nimi na pieńku. Ale zna sposoby... [Ociera pot z czoła. Czuje, że pot spływa mu po całym ciele.] Narrator podkreślił ten fargment trzy razy. Na czerwono. Co sugeruje sprawę najwyższej wagi. Czekać na ciąg dalszy! I sza! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edek Re: Do wielo-nickowców IP: *.pl 06.10.02, 03:11 i w dodatku sra po gaciach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 0194 Re: Do wielo-nickowców IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.10.02, 03:28 fe! przelało się i teraz śmierdzi... te chodniczki takie wsiąkliwe Odpowiedz Link Zgłoś