lykaena 20.09.06, 15:48 Ale nie wiem na co mam ochote.Ktos mnie zainspiruje? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dr.verte Re: Jeszcze nic dzisiaj nie jadlam 20.09.06, 15:50 bycze jądra podane na krwisto Odpowiedz Link Zgłoś
beautiful_joanna Re: Jeszcze nic dzisiaj nie jadlam 20.09.06, 15:52 Tez tak czasem mam, ide do sklepu i nie wiem co mam kupic, na co mam ochote... zwykle wtedy jak sie juz 'zmusze' to wybieram na poczatek jakies przekaski... typu chipsy ;) Wiem ze niezdrowe :P Czasami jakas salatke kupuje, typu z paluszkow krabowych, mniam mniam. Albo bulke serowa, albo... jogurt truskawkowy... albo chlebek i serek feta albo jakis plesniowy... Moze cos z tego...? Odpowiedz Link Zgłoś
dolce_bacio Re: Jeszcze nic dzisiaj nie jadlam 20.09.06, 16:01 salatka owocowa;) Odpowiedz Link Zgłoś
jorienka Re: Jeszcze nic dzisiaj nie jadlam 20.09.06, 16:03 jesli chodzi o poczatek dnia, to ja preferuje omleciki w różnych wariantach: na słodko: mozna dodać serek homogenizowany danio waniliowy + potem serek albo dżemik dobry, albo omlet na słono: jak już wylejesz na patelnie, to wrzucasz tak zeby sie zatopiło w cieście: np szynke i ser żółty pokrojone na paseczki, albo warzywka albo co chcesz... Odpowiedz Link Zgłoś
beautiful_joanna Re: Jeszcze nic dzisiaj nie jadlam 20.09.06, 16:07 Ja w tej chwili wlasciwie tez jem sniadanko: tosty z dzemikiem truskawkowym. Uwielbiam dzemik truskawkowy :D Odpowiedz Link Zgłoś
lykaena OMLET!!!!!!!! 20.09.06, 16:18 To jest to .Mam ochote na omlet.Dzieki wielkie,nie wpadlabym na to chyba.Lece smazyc omlet.Mniam Odpowiedz Link Zgłoś
jorienka Re: OMLET!!!!!!!! 20.09.06, 19:37 cieszę się, ze pomogłam, ja się ostatnio nauczyłam robić omleciki, bo do tej pory uwielbiałam, a nie potrafiłam zrobić :-) Odpowiedz Link Zgłoś
vivis_cortez Re: OMLET!!!!!!!! 20.09.06, 20:14 omlet to dobry pomysł na sniadanie, na obiad preferuję zupy Odpowiedz Link Zgłoś