korniz 20.09.06, 18:51 Co sądzicie o jakości produktów ,warto wydać pieniądze na nie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ania.downar Re: Używacie szamponów odżywek z Pantene Pro-V?-o 20.09.06, 18:52 Syf jakich malo :-) Odpowiedz Link Zgłoś
kotbehemot6 Re: Używacie szamponów odżywek z Pantene Pro-V?-o 20.09.06, 18:53 ile Ci płacą???? Odpowiedz Link Zgłoś
ania.downar Re: Używacie szamponów odżywek z Pantene Pro-V?-o 20.09.06, 19:01 Wolontariuszka jestem, a co? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
jorienka Re: Używacie szamponów odżywek z Pantene Pro-V?-o 20.09.06, 19:44 ja jestem baaardzo zadowolona... świetna jest ekspresowa maska do włosów "złota"... pantene to jedyne kosmeetyki, po których bez problemu moge rozczesać włosy (kręcone i b. gęste), a i miedzy myciami mniej się "kołtunią" Odpowiedz Link Zgłoś
cala_w_kwiatkach Re: Używacie szamponów odżywek z Pantene Pro-V?-o 20.09.06, 19:47 żadna rewelacja Odpowiedz Link Zgłoś
xtrania Re: Używacie szamponów odżywek z Pantene Pro-V?-o 20.09.06, 19:51 Zadowolonam. Płacą 5 zł za godzinę. :) Odpowiedz Link Zgłoś
kotbehemot6 Re: Używacie szamponów odżywek z Pantene Pro-V?-o 20.09.06, 19:56 no nie do Ciebie ,przecieć tylko to autorki postu :)) ale chwali się ,ze tak z własnej nieprymuszonej woli pantene na głowę- odwagi :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
ania.downar Re: Używacie szamponów odżywek z Pantene Pro-V?-o 21.09.06, 21:01 Hahaha, kiedys na wakacjach z braku laku :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
skorpionica11 Re: Używacie szamponów odżywek z Pantene Pro-V?-o 20.09.06, 19:55 Uzywalam szamponu i odzywki i polecam ta marke Odpowiedz Link Zgłoś
justa_m1 Re: Używacie szamponów odżywek z Pantene Pro-V?-o 21.09.06, 20:36 A ja używam nowej odzywki bez spłukiwania podkreślających skręt włosów i jestem bardzo zadowolona. Poza tym bardzo trudno ja dostać w sklepach, wszytskie inne są, ale do kreconych brakuje. To mówi samo za siebie... jeśli chodzi o te odżywki polecam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
maretina Re: Używacie szamponów odżywek z Pantene Pro-V?-o 21.09.06, 20:44 w sklepach trudno kupic cos dobrego do wlosow. dltego zkupy wrto robic u fryzjera i w sklepach z profesjonlnymi kosmetykami fryzjerskimi. sa o niebo lepsze. Odpowiedz Link Zgłoś