Gość: DANUSIA IP: 217.153.45.* 11.03.03, 17:53 KAMIL DURCZOK ZYCZE PANU SZYBKIEGO POWROTU DO ZDROWIA I WIERZE ZE POKONA PAN TĄ STRASZNĄ CHOROBE CODZIENNIE OTO SIE MODLE Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
melinek Re: ZDROWIE KAMILA DURCZOKA 11.03.03, 18:17 Gość portalu: DANUSIA napisał(a): > CODZIENNIE OTO SIE MODLE Czy nie lepiej sie modlic poza forum? Odpowiedz Link Zgłoś
pieskuba Re: ZDROWIE KAMILA DURCZOKA - do Danusi 11.03.03, 18:37 Gość portalu: DANUSIA napisał(a): > KAMIL DURCZOK > ZYCZE PANU SZYBKIEGO POWROTU DO ZDROWIA I WIERZE ZE POKONA PAN TĄ STRASZNĄ > CHOROBE CODZIENNIE OTO SIE MODLE > A niechaj się dziewczyna modli i na forum, tylko dlaczego tak głośno? Danusiu, pisanie wyłącznie przy użyciu wielkich liter oznacza, że krzyczysz... Pieskuba Odpowiedz Link Zgłoś
melinek Re: ZDROWIE KAMILA DURCZOKA - do Danusi 11.03.03, 21:28 Wlasnie, wyglada to juz prawie jak epitafium. Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa Ludzie !!!!!!! dajcie spokój 11.03.03, 21:42 jak można na wszystkich forach o prywatnej (jakby nie było) sprawie (owszem, "publicznego") Człowieka pisać ?!? Więcej taktu !! Odpowiedz Link Zgłoś
pieskuba Re: Ludzie !!!!!!! dajcie spokój 11.03.03, 21:54 aankaa napisała: > jak można na wszystkich forach o prywatnej (jakby nie było) sprawie > (owszem, "publicznego") Człowieka pisać ?!? > Więcej taktu !! Toć on ją sam upublicznił... Bardziej niż w głównym wydaniu "Wiadomości" to się już chyba nie da? Niech mnie ktoś poprawi, jeśli się mylę? I proszę mi nie zarzucać braku taktu. Zwróciłam się do producentki wątku z prośbą o niekrzyczenie - czy to jakiś szczególny objaw chamstwa? Pieskuba z niezrozumieniem w oczach Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa Re: Ludzie !!!!!!! dajcie spokój 11.03.03, 21:58 Chyba najpierw pojawiły się niezdrowe plotki, a dopiero później wyjaśnienie. I to wyjaśnienie, wg mnie, powinno uciąć wszelkie dyskusje. Zwłaszcza te coraz bardziej histeryczne. O chorobie bliskich też wszyscy rozprawiacie na forum ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarek Re: Ludzie !!!!!!! dajcie spokój IP: www:* 11.03.03, 22:06 aankaa napisała: > O chorobie bliskich też wszyscy rozprawiacie na forum ?? Czlowiek to takie zwierze, ktore lubi zapach smierci. Dlaczego tak jalowo gledza o cudzym nieszczesciu? Moze z tego samego powodu, dla ktorego wokol wypadku zawsze zbieraja sie spragnieni mocnych wrazen gapie. jarek Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa Re: Ludzie !!!!!!! dajcie spokój 11.03.03, 22:00 pieskuba napisała: > Zwróciłam się do producentki wątku z prośbą o niekrzyczenie - czy to jakiś szczególny objaw chamstwa? > Pieskuba z niezrozumieniem w oczach akurat nie o to mi chodziło w tym "wołaniu na puszczy" Odpowiedz Link Zgłoś
pieskuba Re: Ludzie !!!!!!! dajcie spokój 11.03.03, 22:12 aankaa napisała: > > akurat nie o to mi chodziło w tym "wołaniu na puszczy" A mnie akurat wyłącznie o te nieszczęsne kapitaliki, bo jestem uważną czytelniczką forum a jak się tak pisze to się źle czyta... A dostałam po uszach... Pieskuba, bliski podtulenia ogona... Odpowiedz Link Zgłoś
pieskuba Re: Nie ma za co! 11.03.03, 22:21 Też uważam, że pewnych rzeczy nie ma co roztrząsać w nieskończoność. Będzie co ma być. Dobranoc, Pieskuba Odpowiedz Link Zgłoś