Dodaj do ulubionych

mąż koleżanki proponuje mi sex

26.09.06, 22:24
bez zobowiązań.
mam wybór - albo to przemilczeć i patrzeć jak on będzie ją zdradzał z innymi
po mojej odmowie albo powiedzieć jej o wszystkim i patrzeć jak rozpada się
ich małżeństwo.
jestem chyba w kiepskim położeniu...
Obserwuj wątek
    • ania1022 Re: mąż koleżanki proponuje mi sex 26.09.06, 22:27
      Poczekaj jak zacznie ja zdradzac z innymi i sama sie o tym dowie od kogos
      innego. Jak jej powiesz teraz ona ci nie uwierzy. Powie, ze to Ty masz ochote
      na jej meza i go prowokujesz.
      • dwudziestatrzecia Re: mąż koleżanki proponuje mi sex 26.09.06, 22:29
        tylko , że ja mam na to dowody - pełno smsów od jej męża.
        • ania1022 Re: mąż koleżanki proponuje mi sex 26.09.06, 22:31
          Uwierz mi, dla niej to nie beda dowody. Winna bedziesz Ty.
          • wytrwala Re: mąż koleżanki proponuje mi sex 26.09.06, 22:32
            nagraj z nim rozmowe na jakis dyktafonik, tylko nie daj sie przylapac :-)
          • dwudziestatrzecia Re: mąż koleżanki proponuje mi sex 26.09.06, 22:33
            w sumie to jej mąż nie jest w moim typie , a poza tym mam swojego.
            nic jej jednak nie mówie narazie bo szkoda mi przekreślić kilkanaście lat
            znajomości ale nie mogę patrzeć na to jak on puszcza ją kantem
            • wytrwala Re: mąż koleżanki proponuje mi sex 26.09.06, 22:35
              ale jestes pewna na 10000% ze rypie sie po bokach? powiedz jej pol zartem pol
              serio, zeby miala oko na swojego ogiera.
              • dwudziestatrzecia Re: mąż koleżanki proponuje mi sex 26.09.06, 22:49
                ona ciągle ma go na oku ale jakoś ostatnio jej nie wychodzi.
                wiem na 100% że nie ma do niego zaufania.
            • brak.polskich.liter Re: mąż koleżanki proponuje mi sex 26.09.06, 22:41
              Ja bym nie mowila.
              Mowiac - ladujesz sie w bardzo kiepska sytuacje. Ide o zaklad, ze facet pojdzie
              w zaparte albo zacznie wymyslac bzdury o tym, ze to Ty na niego lecisz, ze
              prowokujesz itp. W rezultacie to Ty bedziesz miec etykietke czarnej owcy - i po
              co Ci to?
              Co innego, jesli kolezanka zorientuje sie, ze jej rogi rosna i zapyta Cie, czy
              moze cos zauwazylas. Wtedy, rzecz jasna, kawa na lawe. Ale wyrywanie sie z takim
              info to IMO pchanie reki miedzy drzwi a futryne.
          • nutopia Re: mąż koleżanki proponuje mi sex 27.09.06, 15:21
            ania1022 napisała:

> Uwierz mi, dla niej to nie beda dowody. Winna bedziesz Ty.

dokładnie
            a na forum pojawi się wątek: moja najlesza przyjaciółka rozbiła moje malżeństwo
    • arranjuez Re: mąż koleżanki proponuje mi sex 26.09.06, 22:38

Czyli to prawie norma się staje, że ludzie w związkach proponują seks innym.
      Zaraz Ci napiszą, że prowokujesz go. Tak jak mnie napisali. A to,że facet w
      związku proponuje seks to wina kobiety "kusicielki".
      To mój wątek.

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=16&w=49038936
      • dwudziestatrzecia Re: mąż koleżanki proponuje mi sex 26.09.06, 22:52
        czasem spotyka się takie kobiety które prowokują ale w większości to nagle
        faceci mają chętkę na skoki w bok, a na dodatek myślą że to nic takiego.
        jak jemu mogło przyjść wogóle coś takiego do głowy - on ma żone a ja męża i
        dziecko
    • osa_00 Re: mąż koleżanki proponuje mi sex 26.09.06, 23:52
      nie wtrącaj się , nic jej nie mów ...niech ona sie sama dowie... a jak się
      dowie i później sie pogodzą a Ty będziesz najgorsza bo chciałaś rozdzielic
      ich małżeństwo...to tak zawsze jest jak ktos się wtrąca :/
    • cosmogirl3 Re: mąż koleżanki proponuje mi sex 27.09.06, 11:50
      Ja wolalabym sie dowiedziec o czyms takim....mialam podobna sytuacje koles
      umawial sie ze mna mimo ze mial dziewczyne. Nie wiedzialam o jej istnieniu.
      Trwalo to kilka miesiecy az moja kolezanka zobaczyla go z nia i mi o tym
      powiedziala. Uwierzylam jej bo tak jak twoja kolezanka nie mialam do niego
      pelnego zaufania. A on wiadomo wykrecal sie ze to nie prawda, ze "mam zlych
      informatorow".... zalosny byl.
      Jesli to jest twoja dobra kolezanka na ktorej ci zalezy to powiedz jej to. Ja
      dziekuje ze moja mi o tym fakcie powiedziala inaczej mialabym do niej zal.
      • tracerxxx Zdrada kontrolowana 27.09.06, 13:10
        A może jest tak że ona wie o tym co robi jej mąż... Znam przypadek gdzie mąż
        proponował koleżance żony sex w trójkącie bo żona nie miała odwagi jej o tym
        powiedzieć. Ludzie mają różne upodobania...
        • wytrwala Re: Zdrada kontrolowana 27.09.06, 13:14
          sama piszesz, ze ona do niego zaufania NIE MA, ze go PODEJRZEWA, wiec moze
          niech sama wezmie sprawy w swoje rece, no chyba ze zamierza go tak podejrzewac
          do usranej smierci.
      • miauka Re: mąż koleżanki proponuje mi sex 27.09.06, 14:01
        cosmogirl3 napisała:

> Jesli to jest twoja dobra kolezanka na ktorej ci zalezy to powiedz jej to. Ja
        > dziekuje ze moja mi o tym fakcie powiedziala inaczej mialabym do niej zal.

Zgadzam się, też bym była wdzięczna, gdyby mi koleżanka o czymś takim
        powiedziała. Natomiast miałabym wielki żal i chyba nie chciałabym się kolegować
        z kimś, kto wiedział i nie powiedział - czułabym się podwójnie zdradzona.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka