allsweatness 27.09.06, 20:24 kasie sa: - ladne - mile - cieple - zadbane - wredne i czsami zdzirowate mam z nimi same db doswiadczenia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bitch.with.a.brain Re: Kasie ,Katarzyny , Kasiunie 27.09.06, 20:32 ładne miłe i w ogóle naj:) Odpowiedz Link Zgłoś
amikeo Re: Kasie ,Katarzyny , Kasiunie 27.09.06, 20:36 Ambitne są, milutkie, ładne też, mają poczucie humoru, inteligentne, skromne, kochliwe... Kasieńka:) Odpowiedz Link Zgłoś
baler_inca Re: Kasie ,Katarzyny , Kasiunie 27.09.06, 22:23 Kaśka, którą ja znam, jest: -dziewczyną mojego znajomego -prostą dziewucha ze wsi -pyskatą -wulgarną -zdzirowatą -wiecznie naburmuszoną -brzydką, ale udającą ładną Nie musze dodawać, że ja i TŻ śmiertlenie jej nie znosimy:) Odpowiedz Link Zgłoś
zeberdee24 Re: Kasie ,Katarzyny , Kasiunie 27.09.06, 20:39 No - Kaśki wymiatają:D Odpowiedz Link Zgłoś
virtuallady Re: Kasie ,Katarzyny , Kasiunie 27.09.06, 21:04 Mój były zdradził mnie z Kaśką, a potem odszedł do jeszcze innej Kasieńki, W dodatku jego była (ta przede mną tez była KACHNĄ) i strasznie mi życie uprzykrzała, próbując go odzyskać. w liceum przyjaźniłam się z jedną taką, dopóki nie wykręciła mi paskudnego numeru i nasza znajomość rozleciała się z hukiem Największym ku..szonem na osiedlu jest oczywiście: Kasia. Nie liczę Kasi z podstawówki, która była gabarytów Pudziana i nie dawała odpisywać prac domowych :) Jednym słowem: nie znam żadnej, absolutnie żadnej Kaśki, która bym lubiła. Tego imienia nie cierpię i jestem wręcz na nie uczulona. Odpowiedz Link Zgłoś
virtuallady Re: Kasie ,Katarzyny , Kasiunie 27.09.06, 21:07 Aha, Kaśki są więc dla mnie pokrętnymi, dwulicowymi, egoistycznymi glizdami. Odpowiedz Link Zgłoś
zeberdee24 Re: Kasie ,Katarzyny , Kasiunie 27.09.06, 21:17 No to już wiesz dlaczego faceci uwielbiają Katarzyny hehe:) Odpowiedz Link Zgłoś
azazela Re: Kasie ,Katarzyny , Kasiunie 27.09.06, 21:49 kiedys sie z taka jedna przyjaznilam dzis zero tematow bo ona jest w zakletym swiecie dziciecych kupek i najlepszych proszkow do prania a ja w lewituje w zupelnie innej galaktyce Odpowiedz Link Zgłoś
kaattee6 Re: Kasie ,Katarzyny , Kasiunie 28.09.06, 08:35 Osoba o imieniu KASIA godna jest podziwu, szacunku i uznania. Jest szlachetna, prostolinijna, stała w przekonaniach, pracowita, skrupulatna. Nie znosi osób dwulicowych, krętaczy i kłamców. Ma duże uzdolnienia artystyczne oraz dar opanowania wiedzy, dlatego może odegrać poważna rolę w życiu naukowym. Osoba kulturalna, oddana domowi, mężowi i kochająca dzieci całym swym dobrym sercem. Lubi przyrodę, podziwia sztuki teatralne, daje przykład jak zdobywać wiedzę. Ja właśnie taka jestem:)Podobnie jak wszystkie Kasie które znam:)Jeśli zgadzacie sie ze mna - piszcie drogir Kasie. Odpowiedz Link Zgłoś
sharleena Re: Kasie ,Katarzyny , Kasiunie 28.09.06, 08:56 no to proszę, na K: Kamila - chciałaby, żeby ktoś ją w końcu wydupczył, ale ma małe szanse, bo jest bardzo brzydka, lubi przebierać się za facetów. Karina - daje się obmacywać w tańcu i w ogóle lubi być macana. Karolina - ma zadatki na dziwkę. Katarzyna - lubi pozycję na jeźdźca, nie nosi stanika, chociaż ma duży biust. Kinga - to ładna laska z jędrnymi cycuszkami i fajną dupeczką. Wszystko chce wiedzieć, a nie wie, z kim rypie się potajemnie jej facet. Klara - to poczciwa stara klempa, z olbrzymimi, obwisłymi cycami. Klaudia - to miła dziewczyna, ale nikt jej jeszcze porządnie nie wyruchał i chyba już nie wyrucha. Krystyna - jest wesoła i rozrywkowa, faceci ja lubią (zwłaszcza ru..). Odpowiedz Link Zgłoś
zoofka Re: Kasie ,Katarzyny , Kasiunie 28.09.06, 09:38 Zgadzam się - szczególnie jeśli chodzi o kłamczuchów i dwulicowców w szczególności :) Nie znoszę ich A cała reszta też o mnie :))) Pozdrawiam wszystkie Kasie. Odpowiedz Link Zgłoś
kalina.tt Re: Kasie ,Katarzyny , Kasiunie 28.09.06, 13:02 kaattee6 napisała: > Osoba o imieniu KASIA godna jest podziwu, szacunku i uznania. Jest szlachetna, > prostolinijna, stała w przekonaniach, pracowita, skrupulatna. Nie znosi osób > dwulicowych, krętaczy i kłamców. Ma duże uzdolnienia artystyczne oraz dar > opanowania wiedzy, dlatego może odegrać poważna rolę w życiu naukowym. Osoba > kulturalna, oddana domowi, mężowi i kochająca dzieci całym swym dobrym sercem. > Lubi przyrodę, podziwia sztuki teatralne, daje przykład jak zdobywać wiedzę. > Ja właśnie taka jestem:)Podobnie jak wszystkie Kasie które znam:)Jeśli > zgadzacie sie ze mna - piszcie drogir Kasie. Nie wszytsko pasuje, jestem leń, jestem kompletnym antytalenciem plastycznym, teatru nie lubię :) Poza tym pasuje :) Odpowiedz Link Zgłoś
kasiaczernia Re: Kasie ,Katarzyny , Kasiunie 28.09.06, 15:05 kaattee6 napisała: > Osoba o imieniu KASIA godna jest podziwu, szacunku i uznania. Jest szlachetna, > prostolinijna, stała w przekonaniach, pracowita, skrupulatna. Nie znosi osób > dwulicowych, krętaczy i kłamców. Ma duże uzdolnienia artystyczne oraz dar > opanowania wiedzy, dlatego może odegrać poważna rolę w życiu naukowym. Osoba > kulturalna, oddana domowi, mężowi i kochająca dzieci całym swym dobrym sercem. > Lubi przyrodę, podziwia sztuki teatralne, daje przykład jak zdobywać wiedzę. Ja jestem taką Kasią:-))) Pozdrawiam wszystkie KASIE:-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
darunia21 Re: Kasie ,Katarzyny , Kasiunie 28.09.06, 09:57 allsweatness napisała: > kasie sa: > - ladne > - mile > - cieple > - zadbane > - wredne > i czsami zdzirowate > mam z nimi same db doswiadczenia MO COŚ TY??? Wszystkie Kasie jakie znam to wieśniary pierwszej wody i do tego niesympatyczne i w ogóle...fuj...No sorry ale poprostu Kachny jakie znam naprawde takie sa!!!Ostatnio mi rodzice powiedzieli że też miałam mieć tak na imie, ale jednak zrezygnowali...i chwała im za to!!!:))) Odpowiedz Link Zgłoś
echtom Czytam Wasze posty z rozbawieniem 28.09.06, 10:29 bo mam w domu 14-letnią Kaśkę. Chyba rzeczywiście ma zadatki na wredną babę, ale może dzięki temu będzie jej łatwiej w życiu. Odpowiedz Link Zgłoś
kasik_w11 Re: Czytam Wasze posty z rozbawieniem 28.09.06, 11:56 Ja faktycznie jestem pyskata ale kocham naturę nie nawidzę dwulicowości nie nwaidzę agresji i jestem romantyczką. jestem uparta to fakt i gadatliwa to fakt drugi. ale ponoć jestem bardzo wesołą osobą i jak to koleżanka mnie opisała kiedyś oddała bym ostatnią rzecz żeby tylko uszczęśliwić drugą osobę. Odpowiedz Link Zgłoś
echtom Re: Czytam Wasze posty z rozbawieniem 28.09.06, 12:51 Moja wredna, pyskata Kaśka też jest w gruncie rzeczy fajną, koleżeńską dziewczyną. Widać Kaśki mają bogatą osobowość. A spod jakiego jesteś znaku? Odpowiedz Link Zgłoś
kasia_nom Re: Czytam Wasze posty z rozbawieniem 28.09.06, 17:59 pozdrawiam wszystkie Kasie!!!! tak się jakoś złożyło że od liceum do tej pory moja najlepsza przyjaciółka ma też jak ja na imię Kasia i super się dogadujemy, teraz na studiach moja najlepsza kumpela to też Kasia więc chyba coś w tym jest że jesteśmy takie super!!! Kaśki łączmy się!!! Odpowiedz Link Zgłoś
vivis_cortez Re: Czytam Wasze posty z rozbawieniem 28.09.06, 18:56 Katarzyny skacza pod pierzyny :-) Odpowiedz Link Zgłoś
zbychooo Re: Kasie ,Katarzyny , Kasiunie 29.09.06, 10:09 Jest taka jedna Kasia, Kasiunia, Katarzynka... spalam się przy niej bez reszty! Kiedy spojrzy na mnie spod okularów czuję jak przechodzą mi dreszcze po plecach, gdy uśmiechnie się i powie miłe słowo - dostaję takiego kopa, że mógłbym góry przenosić, kiedy jest smutna i nie zauważa mnie, wpadam w nastrój depresyjny i żyć mi się odechciewa... Widuję ją codziennie, beznadziejnie zadurzony, zafascynowany piorunującym połączeniem delikatnej kobiecości i dojrzałego seksapilu mogę tylko patrzeć i mieć nadzieję, że kiedyś spojrzy na mnie inaczej niż na kolegę z pracy. Katarzyna to jedank najpiękniejsze imię... Odpowiedz Link Zgłoś
kasencja123 Re: Kasie ,Katarzyny , Kasiunie 29.09.06, 11:34 masz pozdrowienia od Kasi..... co w burdelu światło gasi ;) moja kumpela zawsze tak mówi a Kasie są fajne ;) czasami trochę wredne i uparte. no i ja jestem Kasią bałaganiarą, roztrzepaną ale zawsze wesołą :) Kasie wszechświata łączmy się :))) Odpowiedz Link Zgłoś
twitti Re: Kasie ,Katarzyny , Kasiunie 29.09.06, 18:20 ps. ja tez jestem roztrzepana, zabiegana:)duzo sie smieje:) i takie glownie kasie spotkalam na swojej drodze:) ale kilka wrednych tez mi sie trafilo:) mysle ze to jeszcze od znaku zodiaku zalezy:) ja jestem wodnik:) Odpowiedz Link Zgłoś
twitti Re: Kasie ,Katarzyny , Kasiunie 29.09.06, 18:15 wredne rzadko:) ladne zawsze:) Odpowiedz Link Zgłoś