Dodaj do ulubionych

Kasie ,Katarzyny , Kasiunie

27.09.06, 20:24
kasie sa:
- ladne
- mile
- cieple
- zadbane
- wredne
i czsami zdzirowate
mam z nimi same db doswiadczenia
Obserwuj wątek
    • bitch.with.a.brain Re: Kasie ,Katarzyny , Kasiunie 27.09.06, 20:32
      ładne miłe i w ogóle naj:)
      • amikeo Re: Kasie ,Katarzyny , Kasiunie 27.09.06, 20:36
        Ambitne są, milutkie, ładne też, mają poczucie humoru, inteligentne, skromne,
        kochliwe...
        Kasieńka:)
        • baler_inca Re: Kasie ,Katarzyny , Kasiunie 27.09.06, 22:23
          Kaśka, którą ja znam, jest:
          -dziewczyną mojego znajomego
          -prostą dziewucha ze wsi
          -pyskatą
          -wulgarną
          -zdzirowatą
          -wiecznie naburmuszoną
          -brzydką, ale udającą ładną
          Nie musze dodawać, że ja i TŻ śmiertlenie jej nie znosimy:)
    • zeberdee24 Re: Kasie ,Katarzyny , Kasiunie 27.09.06, 20:39
      No - Kaśki wymiatają:D
    • virtuallady Re: Kasie ,Katarzyny , Kasiunie 27.09.06, 21:04
      Mój były zdradził mnie z Kaśką,
      a potem odszedł do jeszcze innej Kasieńki, W dodatku jego była (ta przede mną tez była KACHNĄ) i strasznie mi życie uprzykrzała, próbując go odzyskać.

w liceum przyjaźniłam się z jedną taką, dopóki nie wykręciła mi paskudnego numeru i nasza znajomość rozleciała się z hukiem

Największym ku..szonem na osiedlu jest oczywiście: Kasia.

Nie liczę Kasi z podstawówki, która była gabarytów Pudziana i nie dawała odpisywać prac domowych :)

Jednym słowem: nie znam żadnej, absolutnie żadnej Kaśki, która bym lubiła. Tego imienia nie cierpię i jestem wręcz na nie uczulona.
      • virtuallady Re: Kasie ,Katarzyny , Kasiunie 27.09.06, 21:07
        Aha, Kaśki są więc dla mnie pokrętnymi, dwulicowymi, egoistycznymi glizdami.
        • zeberdee24 Re: Kasie ,Katarzyny , Kasiunie 27.09.06, 21:17
          No to już wiesz dlaczego faceci uwielbiają Katarzyny hehe:)
    • azazela Re: Kasie ,Katarzyny , Kasiunie 27.09.06, 21:49
      kiedys sie z taka jedna przyjaznilam dzis zero tematow bo ona jest w zakletym
      swiecie dziciecych kupek i najlepszych proszkow do prania a ja w lewituje w
      zupelnie innej galaktyce
      • kaattee6 Re: Kasie ,Katarzyny , Kasiunie 28.09.06, 08:35
        Osoba o imieniu KASIA godna jest podziwu, szacunku i uznania. Jest szlachetna,
        prostolinijna, stała w przekonaniach, pracowita, skrupulatna. Nie znosi osób
        dwulicowych, krętaczy i kłamców. Ma duże uzdolnienia artystyczne oraz dar
        opanowania wiedzy, dlatego może odegrać poważna rolę w życiu naukowym. Osoba
        kulturalna, oddana domowi, mężowi i kochająca dzieci całym swym dobrym sercem.
        Lubi przyrodę, podziwia sztuki teatralne, daje przykład jak zdobywać wiedzę.
        Ja właśnie taka jestem:)Podobnie jak wszystkie Kasie które znam:)Jeśli
        zgadzacie sie ze mna - piszcie drogir Kasie.
        • sharleena Re: Kasie ,Katarzyny , Kasiunie 28.09.06, 08:56
          no to proszę, na K:
          Kamila - chciałaby, żeby ktoś ją w końcu wydupczył, ale ma małe szanse, bo jest
          bardzo brzydka, lubi przebierać się za facetów.
          Karina - daje się obmacywać w tańcu i w ogóle lubi być macana.
          Karolina - ma zadatki na dziwkę.
          Katarzyna - lubi pozycję na jeźdźca, nie nosi stanika, chociaż ma duży biust.
          Kinga - to ładna laska z jędrnymi cycuszkami i fajną dupeczką. Wszystko chce
          wiedzieć, a nie wie, z kim rypie się potajemnie jej facet.
          Klara - to poczciwa stara klempa, z olbrzymimi, obwisłymi cycami.
          Klaudia - to miła dziewczyna, ale nikt jej jeszcze porządnie nie wyruchał i
          chyba już nie wyrucha.
          Krystyna - jest wesoła i rozrywkowa, faceci ja lubią (zwłaszcza ru..).
        • zoofka Re: Kasie ,Katarzyny , Kasiunie 28.09.06, 09:38
          Zgadzam się - szczególnie jeśli chodzi o kłamczuchów i dwulicowców w
          szczególności :) Nie znoszę ich
          A cała reszta też o mnie :)))
          Pozdrawiam wszystkie Kasie.
        • kalina.tt Re: Kasie ,Katarzyny , Kasiunie 28.09.06, 13:02
          kaattee6 napisała:

> Osoba o imieniu KASIA godna jest podziwu, szacunku i uznania. Jest szlachetna,
          > prostolinijna, stała w przekonaniach, pracowita, skrupulatna. Nie znosi osób
          > dwulicowych, krętaczy i kłamców. Ma duże uzdolnienia artystyczne oraz dar
          > opanowania wiedzy, dlatego może odegrać poważna rolę w życiu naukowym. Osoba
          > kulturalna, oddana domowi, mężowi i kochająca dzieci całym swym dobrym sercem.
          > Lubi przyrodę, podziwia sztuki teatralne, daje przykład jak zdobywać wiedzę.
          > Ja właśnie taka jestem:)Podobnie jak wszystkie Kasie które znam:)Jeśli
          > zgadzacie sie ze mna - piszcie drogir Kasie.

Nie wszytsko pasuje, jestem leń, jestem kompletnym antytalenciem plastycznym,
          teatru nie lubię :)
          Poza tym pasuje :)
        • kasiaczernia Re: Kasie ,Katarzyny , Kasiunie 28.09.06, 15:05
          kaattee6 napisała:

> Osoba o imieniu KASIA godna jest podziwu, szacunku i uznania. Jest
          szlachetna,
          > prostolinijna, stała w przekonaniach, pracowita, skrupulatna. Nie znosi osób
          > dwulicowych, krętaczy i kłamców. Ma duże uzdolnienia artystyczne oraz dar
          > opanowania wiedzy, dlatego może odegrać poważna rolę w życiu naukowym. Osoba
          > kulturalna, oddana domowi, mężowi i kochająca dzieci całym swym dobrym
          sercem.
          > Lubi przyrodę, podziwia sztuki teatralne, daje przykład jak zdobywać wiedzę.

Ja jestem taką Kasią:-)))
          Pozdrawiam wszystkie KASIE:-))))
    • darunia21 Re: Kasie ,Katarzyny , Kasiunie 28.09.06, 09:57
      allsweatness napisała:

> kasie sa:
      > - ladne
      > - mile
      > - cieple
      > - zadbane
      > - wredne
      > i czsami zdzirowate
      > mam z nimi same db doswiadczenia

MO COŚ TY??? Wszystkie Kasie jakie znam to wieśniary pierwszej wody i do tego
      niesympatyczne i w ogóle...fuj...No sorry ale poprostu Kachny jakie znam
      naprawde takie sa!!!Ostatnio mi rodzice powiedzieli że też miałam mieć tak na
      imie, ale jednak zrezygnowali...i chwała im za to!!!:)))
    • echtom Czytam Wasze posty z rozbawieniem 28.09.06, 10:29
      bo mam w domu 14-letnią Kaśkę. Chyba rzeczywiście ma zadatki na wredną babę,
      ale może dzięki temu będzie jej łatwiej w życiu.
      • kasik_w11 Re: Czytam Wasze posty z rozbawieniem 28.09.06, 11:56
        Ja faktycznie jestem pyskata ale kocham naturę nie nawidzę dwulicowości nie nwaidzę agresji i jestem romantyczką. jestem uparta to fakt i gadatliwa to fakt drugi. ale ponoć jestem bardzo wesołą osobą i jak to koleżanka mnie opisała kiedyś oddała bym ostatnią rzecz żeby tylko uszczęśliwić drugą osobę.
        • echtom Re: Czytam Wasze posty z rozbawieniem 28.09.06, 12:51
          Moja wredna, pyskata Kaśka też jest w gruncie rzeczy fajną, koleżeńską
          dziewczyną. Widać Kaśki mają bogatą osobowość. A spod jakiego jesteś znaku?
          • kasia_nom Re: Czytam Wasze posty z rozbawieniem 28.09.06, 17:59
            pozdrawiam wszystkie Kasie!!!!
            tak się jakoś złożyło że od liceum do tej pory moja najlepsza przyjaciółka ma
            też jak ja na imię Kasia i super się dogadujemy, teraz na studiach moja
            najlepsza kumpela to też Kasia więc chyba coś w tym jest że jesteśmy takie
            super!!!
            Kaśki łączmy się!!!
            • vivis_cortez Re: Czytam Wasze posty z rozbawieniem 28.09.06, 18:56
              Katarzyny skacza pod pierzyny :-)
          • zoofka Zapewne Skorpion! 29.09.06, 09:58

• zbychooo Re: Kasie ,Katarzyny , Kasiunie 29.09.06, 10:09
      Jest taka jedna Kasia, Kasiunia, Katarzynka... spalam się przy niej bez reszty!
      Kiedy spojrzy na mnie spod okularów czuję jak przechodzą mi dreszcze po plecach,
      gdy uśmiechnie się i powie miłe słowo - dostaję takiego kopa, że mógłbym góry
      przenosić, kiedy jest smutna i nie zauważa mnie, wpadam w nastrój depresyjny i
      żyć mi się odechciewa... Widuję ją codziennie, beznadziejnie zadurzony,
      zafascynowany piorunującym połączeniem delikatnej kobiecości i dojrzałego
      seksapilu mogę tylko patrzeć i mieć nadzieję, że kiedyś spojrzy na mnie inaczej
      niż na kolegę z pracy.
      Katarzyna to jedank najpiękniejsze imię...
      • kasencja123 Re: Kasie ,Katarzyny , Kasiunie 29.09.06, 11:34
        masz pozdrowienia od Kasi..... co w burdelu światło gasi ;)
        moja kumpela zawsze tak mówi
        a Kasie są fajne ;) czasami trochę wredne i uparte. no i ja jestem Kasią
        bałaganiarą, roztrzepaną ale zawsze wesołą :)
        Kasie wszechświata łączmy się :)))
        • twitti Re: Kasie ,Katarzyny , Kasiunie 29.09.06, 18:20
          ps. ja tez jestem roztrzepana, zabiegana:)duzo sie smieje:) i takie glownie
          kasie spotkalam na swojej drodze:) ale kilka wrednych tez mi sie trafilo:)
          mysle ze to jeszcze od znaku zodiaku zalezy:) ja jestem wodnik:)
    • twitti Re: Kasie ,Katarzyny , Kasiunie 29.09.06, 18:15
      wredne rzadko:) ladne zawsze:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka