Dodaj do ulubionych

Długie spodnie

03.10.06, 19:17
Na allegro zanlazłam dosć długie spodnie, nogawki maja po wew. szwie nawet 92
cm. wklejam link, przejrzyjcie wogóle oferte tej allegrowiczki, bo ma wiecej
dłuższych spodni :)

www.allegro.pl/item130465655_esprit_nowe_oryginalne_spodnie_marszczone_34_36.html
Obserwuj wątek
    • eter-ka Re: Długie spodnie 03.10.06, 22:24
      No ale to sa spodnie męskie :(
      • tulcymea Re: Długie spodnie 04.10.06, 07:32
        hahaha. Też coś mi nie pasowało, długośc 92cm? Ja mam 90 od kroku do podłogi:o)
        • zosia711 Re: Długie spodnie 04.10.06, 08:49
          Przepraszam (burak) nie zauważyłam, a chciałam dobrze :(
          Zasugerowałam sie tym,że esprit ma damską linię spodni long. Przymierzałam
          kiedyś w sklepie. Tak teraz myślę, że raczej nie przymierzałam męskich, bo byłam
          zdecydowanie w damskim dziale :)))) Te w sklepie sa jednak dla mnie za drogie :(
          Moje najdłuższe spodnie jakie mam w domu mają 89 cm po wew. szwie, są z Zary.
          • kawa_mielona Re: Długie spodnie 04.10.06, 12:40
            Nie ma za co przepraszać Zosiu zaglądają tutaj także panowie (prawda chłopcy?)
            i może im się przyda namiar na te spodnie:)
            Pozdrawiam Kasia vel Kawa
            • tulcymea Re: Długie spodnie 04.10.06, 17:12
              a tam, ja swego czasu kupowałam męskie jeansy. A-ha. Przypomniało mi się. jak
              byłam w Irlandii na szkoleniu, kazali nam chodzić obowiązkowo w mundurkach. No
              i dla mnie spodni nie było, wzięłam najmniejsze męskie i powiem wam, że
              dziewczyny mi zazdrościły bo moje miały ładniejszy krój i nie poszerzały w
              pupie.
              • azazela Re: Długie spodnie 05.10.06, 14:14
                jesli mowa o dlugich spodniach to ostatnio kupilam w vero modzie, co prawda
                biodrowki ale wysokie i nawet nie byly drogie
                • misioczat Re: Długie spodnie 05.10.06, 14:30
                  A ja kupilam spodnie dresowe w New Yorkerze, rozmiar M i mi sie po ziemi
                  ciagna..
                  • tulcymea Re: Długie spodnie 05.10.06, 15:53
                    ano taka moda. Ino te biodrówki. nie lubię jak mi nerki widać, w dodatku w pracy
                    • doma791 Re: Długie spodnie 05.10.06, 21:16
                      a ja wam powiem dziewczynki ze wszystkie spodnie ciązowe z gumą na brzuchu
                      jakie mierzę i jakie kupiłam to wszystkie są długie hihihih.Wiec pocieszenie
                      dla pryszłych mamusiek ze wtedy w końcu spodnie nie będą na "wysokie wody":)Po
                      drugie przepraszam kochane ze tak rzadko piszę,ale niestety nie mam tu kompika
                      w domku, i dopiero jak mąz po pracy(czyli jak na waerszawskie warunki to ok 18)
                      wroci do domu to mi łaskawie uzycza laptopa,wiec nie mam tez za wiele czasu na
                      pisanie.
                      ale bede sie starac ile wlezie:)
                      • zosia711 Re: Długie spodnie 05.10.06, 21:42
                        Przypomniało mi się jeszcze,że długie spodnie mam z Big Stara. Robią długość 36.
                        choć w niekórych ta długość oznacza mniej cm w innych więce, warto mierzyć.
                        Natomiast długie rękawy mają ciuchy z firmy only (można kupić najczęściej w
                        vero modzie)
                        ja to wogóle przy wzroście 185 mam ogromy problem z długością nogawek i rękawów.
                        Jakoś tak Bozia mnie wyjątkowo obdarzyła długimi kończynami :(
                      • misioczat Re: Długie spodnie 06.10.06, 14:41
                        Doma, ja bym bardzo chciala, zeby moj Michal wracal z pracy o 18.. Niestety,
                        wraca o 20-21 i w jego srodowisku to i tak jest wczesnie, bo "warszawskie
                        warunki" bywaja jeszcze gorsze, wiec ciesz sie Kochana, bo nie jest tak zle.. ;)
                        • doma791 Re: Długie spodnie 06.10.06, 22:47
                          Misio i jak ty to znosisz?czy juz moze sie przyzwyczaiłas do takiego wspolnego
                          zycia?mi jest nadal cięzko,ponadto po powrocie z pracy mąz jest czesto tak
                          skonany(bo teraz jeszcze zaczał dbac o linię i co 2 dzień biega po pracy na
                          siłownie,wiec wtedy tez wraca o 20-21 dopiero)ze ciezko z nim złapać kontakt,bo
                          momentalnie zapada w drzemkę- i taki mam z niego pozytek:(
                          • misioczat Re: Długie spodnie 07.10.06, 13:50
                            No jakos znosze :) Choc nie powiem, troche mi go brakuje w ciagu tygodnia, bo
                            jak wraca wieczorem, to nie zostaje czasu na np jakies wyjscie z domu.
                            Moj tez po pracy chodzi na silownie i basen i jak wraca, to nawet nie jest
                            specjalnie zmeczony :) Kwestia przyzwyczajenia moze, albo moj mlodszy od
                            Twojego? Ma ekhm ekhm 26 lat to i sil moc! :D
                            Buziaki :***
    • mama_marunia Re: Długie spodnie 14.12.06, 12:23
      a ja mimo 182 cm potrzebuję mieć 96 cm po wewnętrznej stronie nogawki (od kroku
      licząc) - mam dlugie końńczynki... I ze spoodniami ogromny problem ( a kocham
      spodnie). Kiedyś kupowałam w Orsayu - teraz już coraz rzadziej mi się uda tam
      coś kupić. Kupiłam sobie ostatnio Wranglery 30/36 - są długie, ale gdyby były
      ciut dłuższe, to czułabym się bardziej komfortowo. Jakieś 2 lata temu kupiłam
      sobie jeansy f. Reactive 31/36 i są dla mnie jeszcze za długie, ale teraz ta
      firma jakoś znikła z mojego pola widzenia. A wczoraj wpadłam do ciuchlandu, co
      się zowie TEATR ODZIEŻy i nabyłam sobie czarne dzinsy z elastanem f. EASY
      JEANS(długość 36) i są świetne - nie dość, że długie I NIE BIODRóWKI, to
      wyglądają jak nówki, a do tego po zważeniu okazało się, że kosztują jedyne 24.20
      - szok! Pozdrawiam!
      • ulcia03 Re: Długie spodnie 15.12.06, 10:41
        Gratulacje!!! Zauważyłam, że w ciuchlandach czasem łatwiej o długie spodnie niż
        w normalnych sklepach. No i ceny zachęcające... :) Ja sobie ostatnio uszyłam
        spodnie i jestem bardzo zadowolona. 30 zł materiał, 70 zł szycie i coś ok 5 zł
        guziki. Cena wyszła całkiem sklepowa, a spodenki leżą jak ulał i są zupełnie
        takie jak sobie wymyśliłam.
        • mama_marunia Re: Długie spodnie 15.12.06, 11:05
          Dzięki. A ja Tobie gratuluję dobrej krawcowej - szukam takiej już od dawna.
          Uszyłąm sobie w sumie 2 pary spodni i szczerze mówiąc z żadnych nei jestem
          zadowolona.... A skąd ta krawcowa?
          • ulcia03 Re: Długie spodnie 17.12.06, 10:15
            Krawcowa jest w Lublinie na miasteczku akademickim. Jestem bardzo zadowolona, bo
            wszystko jest zrobione solidnie i w terminie(co jest bardzo rzadkie u
            krawcowych) i przede wszystkim tak jak sobie wymyślę. :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka