anetaaaa5 06.10.06, 16:21 Witam:) Mam 18 lat i mam juz celulit ;( da się coś z tym zrobić? Dosc szybko urosłam i mam takze rozstepy co z nimi?! Mam z tego powodu kompleksy nie wiem co robic...:( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anetaaaa5 Re: Celulit :( 06.10.06, 16:30 Jego nie da sie pokochać:( Nie wiem co mam robić może jakieś maści, masaze nie wiem czy wogole da sie go przynajmniej zmniejszyc? Buuu...:( Odpowiedz Link Zgłoś
guciua Re: Celulit :( 06.10.06, 16:34 Zapomnij o celulicie, udawaj, że go nie ma - może i inni dadzą się nabrać ;-) Maści, masaże, kremy są mało skuteczne. Szkoda na to twojego czasu. Uprawiaj sporty, dobrze się odżywiaj. Zajmij się czymś rozwijającym. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
blueska3 Re: Celulit :( 06.10.06, 16:58 Używaj do kąpania takiej dość ostrej gabki. Działa na zasadzie pilingu i świetnie poprawia kondycję skóry! A po kąpaniu oczywiście jakiś balsamik. Po kilku razach zauważysz różnicę. Odpowiedz Link Zgłoś
anetaaaa5 Re: Celulit :( 06.10.06, 17:12 Dziękuje za porady:* Skorzystam :) Spróbuje wszystkiego oczywiście w granicach rozsądku:)Oj tak chyba wmówie sobie,że go nie ma :D :) Jednak on dalej mnie martwi.. co na to faceci(tzn facet:)) Narazie go nie mam, ale bede sie bala zbliżenia...:( Odpowiedz Link Zgłoś
blueska3 Re: Celulit :( 06.10.06, 17:14 Przestań! Przecież celulit to nie jest koniec świata! Wszystkie chyba go mamy w mniejszym lub większym stopniu (a jak jeszcze nie mamy to i tak mieć będziemy). Pomysł z gąbką działa. Więc naprawdę warto spróbować! Odpowiedz Link Zgłoś
souls_hunter Re: Celulit :( 06.10.06, 17:23 Czy celulit to nie jest zwykle sadlo? Odpowiedz Link Zgłoś
anetaaaa5 Re: Celulit :( 07.10.06, 12:10 Nie, przynajmniej u mnie nie. To sa takie doleczki jakby ;/ nierownosci Odpowiedz Link Zgłoś
stworzenje Re: Celulit :( 07.10.06, 12:15 faceci tez maja,juz niech tak sie kobiety nie martwia zed tylko one i co na to facet. Odpowiedz Link Zgłoś
souls_hunter Re: Celulit :( 07.10.06, 12:30 To wlasniejest sadlo czyli zbedny tluszczyk. Na miesniach czegos takiego nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
mar.lena Re: Celulit :( 07.10.06, 19:16 anetaaaa5 napisała: > Witam:) Mam 18 lat i mam juz celulit ;( da się coś z tym zrobić? Dosc szybko > urosłam i mam takze rozstepy co z nimi?! Mam z tego powodu kompleksy nie wiem > co robic...:( Basen! Skoro masz cellulit w tym wieku, a nie jestes gruba (o ile), to musisz miec do niego tendecje, wiec staraj sie z nim zaprzyjaznic troszke. :o) Nie tucz sie, chociaz wiem, ze cellulit nie musi byc zwiazany z otyloscia, jednak pewna dieta tzn. zjadanie odrobine mniej niz potrzeba, powoduje, ze organizm korzysta z wlasnych zapasow (sadelko) i je zzera. :o) To jest jasne dla Ciebie , mam nadzieje. Ale basen tez polecam, dziala na wiele rzeczy zbawiennie, na cellulit super - przetestowalam - cofnal mi sie calkowicie. Najgorzej jest pierwsze 3 razy, bo trzeba kupic kostium, rozebrac sie pod prysznicem, rozruszac miesnie w zimnej wodzie... No i ciagle myslisz, ze glupawo wygladasz w czepku i ze wszyscy sie na Ciebie gapia. Potem juz jest wszystko jedno kto sie gapi, kwestia przyzwyczajenia. Basen jest super.:o) Odpowiedz Link Zgłoś
lemoorka Re: Celulit :( 07.10.06, 19:18 rusz tyłeczek na rowerek, fitness. Celulitu sie nie pozbedziesz samymi masciami. Z rozstepami sie walczyc juz nie da... rozstepy mam i zyje;) najwazniejsza jest akceptacja;) Odpowiedz Link Zgłoś