matyldakowalska 20.03.03, 21:48 kiedy mężczyzna kocha kobiete to.... to co? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
srootootoo Re: kiedy mężczyzna kocha kobietę...? 20.03.03, 22:49 matyldakowalska napisała: > kiedy mężczyzna kocha kobiete to.... > to co? To ma "przegwizdane." Odpowiedz Link Zgłoś
matrek Niestety 21.03.03, 00:38 srootootoo napisał: > matyldakowalska napisała: > > > kiedy mężczyzna kocha kobiete to.... > > to co? > > To ma "przegwizdane." > Lepiej nie kochac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Goska Re: kiedy mężczyzna kocha kobietę...? IP: *.gov.pl 21.03.03, 09:50 To... Ale to tylko piosenka... When a man loves a woman, Can't keep his mind on nothin' else, He'd trade the world for the good thing he's found. If she is bad, he can't see it, She can do no wrong, Turn his back on his best friend, if he put her down. When a man loves a woman, he'll spend his very last dime, Tryin' to hold on to what he needs. He'd give up all of his comforts, and sleep out in the rain, If she said that's the way, it ought to be. When a man loves a woman, I gave you everything I have, Tryin' to hold on, to your precious love Baby, please don't treat me bad. When a man loves a woman, down deep in his soul, She can bring him such misery. If she is playin' him for a fool, He's the last one to know, lovin' eyes can never see. When a man loves a woman, I'll give you everything I have Tryin' to hold on, to your precious love Baby, baby please don't treat me bad. When a man loves a woman, deep down in his soul, He can bring him such misery, if she's playing him for a fool He's the last one to know, loving eyes can never see When a man loves a woman, When a man loves a woman When a man loves a woman When a man, when a man loves a woman, Oooooh Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mdm do Goska IP: *.ols.vectranet.pl 21.03.03, 10:28 Dziewczyno jestes na polskim forum,więc pisz po polsku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xanatos Re: kiedy mężczyzna kocha kobietę...? IP: 213.17.170.* 21.03.03, 09:58 To go głowa boli... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suri Re: kiedy mężczyzna kocha kobietę...? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.03, 10:47 :)) Odpowiedz Link Zgłoś
ydorius Re: kiedy mężczyzna kocha kobietę...? 21.03.03, 10:50 Ty się śmiejesz, bo go nie widzisz w tej chwili :-D m, .y. ---------------------------------- What is home without Plumtree's Potted Meat? Incomplete. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xanatos Re: kiedy mężczyzna kocha kobietę...? IP: 213.17.170.* 21.03.03, 11:05 ydorius napisał: > > Ty się śmiejesz, bo go nie widzisz w tej chwili :-D Tiaa... - Mógłbym prosić o jeden pistolet? - Zapakować? - Nie. Zastrzelę się na miejscu... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
ydorius Re: kiedy mężczyzna kocha kobietę...? 21.03.03, 11:08 hehe... ale raczej nie w werji "try before you buy", co? :-P m, .y. ---------------------------------- What is home without Plumtree's Potted Meat? Incomplete. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xanatos Re: kiedy mężczyzna kocha kobietę...? IP: 213.17.170.* 21.03.03, 11:10 ydorius napisał: > > hehe... > ale raczej nie w werji "try before you buy", co? :-P Tej opcji sprzedawca nie chciał... Kurcze, dziwny człowiek :)) Odpowiedz Link Zgłoś
ydorius Re: kiedy mężczyzna kocha kobietę...? 21.03.03, 11:13 był. m, .y. ---------------------------------- What is home without Plumtree's Potted Meat? Incomplete. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xanatos Re: kiedy mężczyzna kocha kobietę...? IP: 213.17.170.* 21.03.03, 11:14 ydorius napisał: > > był. Ze mnie był... :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: warchlaczek Re: kiedy mężczyzna kocha kobietę...? IP: *.rgw 21.03.03, 11:14 to strasznie sie musi meczyc... nie wiem skad tyle pochwal dla tego uczucia, skoro tak naprawde jest ono oglupiajace i nie daje nic oprocz ciaglej udreki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xanatos Re: kiedy mężczyzna kocha kobietę...? IP: 213.17.170.* 21.03.03, 11:15 Gość portalu: warchlaczek napisał(a): > to strasznie sie musi meczyc... nie wiem skad tyle > pochwal dla tego uczucia, skoro tak naprawde jest ono > oglupiajace i > nie daje nic oprocz ciaglej udreki. > No i co z tego. Lepiej sobie przebimbać wszystko? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: warchlaczek Re: kiedy mężczyzna kocha kobietę...? IP: *.rgw 21.03.03, 12:21 co znaczy przebimbac? uwazam, ze to meczarnia, na ktora nie ma sie wplywu. z czasem pewnie mija, ale swoje przejsc trzeba... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mieszko Re: kiedy mężczyzna kocha kobietę...? IP: 213.76.135.* 21.03.03, 12:09 matyldakowalska napisała: > kiedy mężczyzna kocha kobiete to.... > to co? To ona, ta kobieta powinna robić mu loda co najmniej 5 razy dziennie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tak Re: kiedy mężczyzna kocha kobietę...? IP: *.nagraj.pl 21.03.03, 13:48 lato idzie - lody w cenie! Odpowiedz Link Zgłoś
matyldakowalska Re: kiedy mężczyzna kocha kobietę...? 21.03.03, 21:44 hihihi...... lody..... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mrufka. Re: kiedy mężczyzna kocha kobietę...? IP: *.abo.wanadoo.fr 21.03.03, 22:04 matyldakowalska napisała: > kiedy mężczyzna(naprawde)kocha kobiete to.... > to co? to jej nie zdradza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miregal ja juz nic nie wiem... IP: *.ifa.uni.wroc.pl 22.03.03, 14:17 mojego chlopaka kochalam bardzo i mowilam mu to, kiedy byl smutny to go zalowalam, kiedy mu sie cos udawalo to sie razem z nim cieszylam, nie bylo zadnych problemow zeby poszedl sam z chlopakami na "meskie spotkanie" i wrocil calkiem zapruty, zeby sie zobaczyl z jakas znajoma dziewczyna, zero ograniczen i zero zazdrosci z mojej strony, mielismy podobne poczucie humoru, zainteresowania i tematy do rozmowy, a on nagle stwierdzil ze skoro go nie rozumiem w 100% i wnerwia go to ze jestem zbyt wrazliwa (pozostalosc po niedawno wyleczonej depresji, niedlugo mi i ta nadwrazliwosc przejdzie), to nie mozemy byc razem. watek "kiedy kobieta kocha mezczyzne" to dopiero bylby ciekawy! :> Odpowiedz Link Zgłoś