Gość: verte Re: Kto to taki? - łatwa zagadka. IP: 62.233.163.* 24.03.03, 01:36 reniatoja napisała: > > Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: Kto to taki? - łatwa zagadka. 24.03.03, 01:46 Podciagam pod ten opis paru moich kolegow:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ax Re: Kto to taki? - łatwa zagadka. IP: *.proxy.aol.com 24.03.03, 03:22 prosliem Cie Renio zebys nie zaczynala watku na moj temat, ale Ty swoje...moze napiszesz jeszcze o moich posiadloscich na calej planecie i wszytkich kontach....dzieki, naprawde dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lepian Re: Ale IP: *.dip.t-dialin.net 24.03.03, 06:39 lalka74 napisała: > tacy w przyrodzie nie wystepuja Szukaj wsód ludzi, lalunio, a nie wsród zwierzat. Moze kiedys trafisz na mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renia Re: Ale IP: *.athens.access.acn.gr 24.03.03, 14:41 lalka74 napisała: > tacy w przyrodzie nie wystepuja Lalka, w przyrodzie moze nie, ale w internecie wystepuja, wystepuja ;) Odpowiedz Link Zgłoś
matrek mario2 24.03.03, 09:33 To przecież oczywiste. Renia, szanuj naszą inteligencję. Nie masz dla niej szacunku, czy co ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renia niestety trafiles kula w plot ;) IP: *.athens.access.acn.gr 24.03.03, 09:41 Oj Matrek, w takim razie, zeby ostatecznie wykluczyc ewentualnych nieslusznie podejrzanych musze nadmienic, ze przy wszystkich wymienionych walorach, Bohater mojej zagadki jest przystojny mlody i wysoki. Czyli jak widzisz Mario to byc nie moze, chociaz niewykluczone, ze pare punktow z zagadki pasowaloby i do niego. Pozdrowionka, zgadujcie nadal :) Jak na razie prawidlowa odpowiedz nie padla, a z niejasnych powodow ci (czy raczej Te), ktorzy (ktore) ją znaja jakos nie chca rzucic prosto z mostu jego dwusylabowym nickiem. Ciekawe dlaczego... Odpowiedz Link Zgłoś
lastka Re: strazał w 10???? 24.03.03, 11:53 Gość portalu: renia napisał(a): > Oj Matrek, w takim razie, zeby ostatecznie wykluczyc ewentualnych nieslusznie > podejrzanych musze nadmienic, ze przy wszystkich wymienionych walorach, Bohater > > mojej zagadki jest przystojny mlody i wysoki. Czyli jak widzisz Mario to byc > nie moze, chociaz niewykluczone, ze pare punktow z zagadki pasowaloby i do > niego. Pozdrowionka, zgadujcie nadal :) Jak na razie prawidlowa odpowiedz nie > padla, a z niejasnych powodow ci (czy raczej Te), ktorzy (ktore) ją znaja jakos > > nie chca rzucic prosto z mostu jego dwusylabowym nickiem. Ciekawe dlaczego... Ma-trek Odpowiedz Link Zgłoś
lastka Re: ciiicho, Lastka !! ;)))) noł tekst, kurka 24.03.03, 12:01 eeeeeee, żartowałam :-I Odpowiedz Link Zgłoś
matrek renia 25.03.03, 00:21 Toż to chodzący ideał z niego. Czy on ma jakieś wady ? Piękny, młody, zdrowy bogaty, o bogatym wnętrzu i osobowości, inteligentny, wykształcony... Cholera, czy czegoś mu brakuje ? Tylko pozazdrościć ... Odpowiedz Link Zgłoś
matrek P.S. 25.03.03, 00:23 Jeśli jeszcze powiesz, że z klasą, to już nie uwierze że zdarzają się takie zjawiska w naturze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renia Re: renia IP: *.athens.access.acn.gr 25.03.03, 07:12 matrek napisał: > Toż to chodzący ideał z niego. Skoro tak twierdzisz...... >Czy on ma jakieś wady ? Napisalam przeciez, ze jakies tam ma. Ale co tam takie wady! Gina przy caloksztalcie > czy czegoś mu brakuje ? Drugiego sensownego łożka dla gosci. Co z kolei moze skonczyc sie odkrywaniem kolejnych jego atrybutów!! > Odpowiedz Link Zgłoś
matrek Re: renia 25.03.03, 10:38 To ja już nie wiem, poddaję się. Musi to być jakiś zupełnie wyjątkowy gość ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: helaraja Re:Przecież wiadomo! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 24.03.03, 12:22 Każdy facet będzie myślał, że to o nom i do ZADNEGO na świecie ten opis nie pasuje. Ale jest taki gatunek literacki, w którym tacy występują. Zaczyna się:Dawno,dawno temu, za górami, za lasami... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renia Re: Mam kilka pytań: IP: *.athens.access.acn.gr 24.03.03, 14:38 chateaux napisał: > > 1. Co to znaczy "z sensownym łóżkiem" ? "sensowne łóżko" to Jego własne słowa. Podejrzewam , ze chodzi o takie na ktorym łatwo sie spi we dwoje. I ze chyba sprężyny nie gniota w kręgoslup. > 2. jak wyglada "wysublimowana wrażliwość" ? Ona nie wyglada, a przeciez jest. Moj Boze, nie wiem jak Ci odpowiedziec. moze na zasadzie kontrastu. - jest ona calkowitym przeciwienstwem prostactwa i gruboskornosci. NIE jest to jednak tez cecha osoby nadwrazliwej ktora w kazdej pierdółce widzi tresc glębsza a z byle powodu (zabita mucha zwiedly kwiatek) placze i cierpi. > 3. Co to jest "lekkość spojrzenia na świat i kobiety" No wlasnie - co to jest. Jak sam mi wczoraj powiedzial, niektore rzeczy sie czuje a nie rozumie czy tlumaczy. A poza tym to wierze Ci ze nie wiesz - najciemniej jest podobno pod latarnia. Innymi slowy ludzie czasem maja pewne cechy zupelnie nie zdajac sobie z tego sprawy. Wtedy zreszta sa najbardziej autentyczne. > 4. Jeśli jest "charytatywnym psychoterapeutą", to czy jest naiwny ? Nie sadzę. Raczej lubi to co robi ;) > > Bez odpowiedzi na te pytania, nie potrafię powiedzieć, o kogo Ci chodzi :) Czy teraz - po udzieleniu przeze mnie odpowiedzi na te pytania - juz potrafisz? Odpowiedz Link Zgłoś
chateaux Re: Mam kilka pytań: 24.03.03, 20:53 Odpowiedź jest jedna - gość wykazuje typowe cechy rasowego playboya, potrafiącego świetnie grać przed kobietami, takiego, jakiego chcą widzieć. Rozkochać i porzucić :) Odpowiedz Link Zgłoś