wielo-kropek 23.10.06, 18:28 Jak okresic ktora kobieta jest bardziej prawdziwa. Czy im bardziej pragnie mezczyzne, tym bardziej jest prawdziwa? Jak widziecie prawdziwosc kobiety i w czym ona glownie sie zamyka. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mamba30 Re: Kobieta prawdziwa 23.10.06, 18:29 a myślisz, że to w ogóle da się określić/stwierdzić??? Ja, jako kobieta powątpiewam..... Odpowiedz Link Zgłoś
wietka Re: Kobieta prawdziwa 23.10.06, 18:31 Z całą pewnością miarą kobiecości nie jest chęć posiadania mężczyzny... Odpowiedz Link Zgłoś
kotbehemot6 Re: Kobieta prawdziwa 23.10.06, 18:31 czy prawdziwość kobiety opiera się na jej pragnieniu mężczyzny?-chyba tylko z męskiego punktu widzenia..Zresztą cóż to znaczy "kobieta prawdziwa"- z bilogicznego punktu widzenia jest to do określenia ale z innego ???????? Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Re: Kobieta prawdziwa 23.10.06, 18:34 kotbehemot6 napisała: >Zresztą cóż to znaczy "kobieta prawdziwa"- z bilogiczn > ego punktu widzenia jest to do określenia ale z innego ???????? ano własnie, to samo miałam na myśli... Odpowiedz Link Zgłoś
kotbehemot6 Re: Kobieta prawdziwa 23.10.06, 18:37 pewnie "kobieta prawdziwa" dla każdego faceta będzie równoznaczna z "kobietą idealną" -dla jednego będzie to matka polka dla innego ktoś w typie Dody...wedle gustu Odpowiedz Link Zgłoś
wielo-kropek Re: Kobieta prawdziwa 23.10.06, 18:37 Ja mysle ze to wlasnie mezczyzna glownie okresla ktora kobieta jest bardziej prawdziwa a ktora mniej. Jednak by moc ja tak okreslac, kobieta powinna okazac mu swoja kobiecosc. Nie okaze mu jej wtedy, kiedy go nie pragnie. Odpowiedz Link Zgłoś
kotbehemot6 Re: Kobieta prawdziwa 23.10.06, 18:39 no i znowu mamy pojęcie "kobiecość"-cóz to znowu czy głaskanie po główce spragninego ciepła faceta jest kobiece???ale czyż Agnieszka Rylik waląća pięścią nie jest kobieca-dla mnie bardzo..chyba kobiecość-to jest czego mężczyzna oczekuje od kobiety Odpowiedz Link Zgłoś
wielo-kropek Re: Kobieta prawdziwa 23.10.06, 18:43 kotbehemot6 napisała: chyba kobiecość-to jest czego mężczyzna oczekuje > od kobiety Ja bym sie pokusil raczej na inne stwierdzenie -jest to bardziej to, co ona moze mu zaoferowac idac. Odpowiedz Link Zgłoś
kotbehemot6 Re: Kobieta prawdziwa 23.10.06, 18:44 idąc dołózka???aaaa...świntuch.a ja tu bardziej ogólenie i psychologicznie chciałam:))) to najbardziej kobiece są prostytutki z duuuużym doświadczeniem :) Odpowiedz Link Zgłoś
wielo-kropek Re: Kobieta prawdziwa 23.10.06, 18:48 A gdzie ja o lozku mowie? Wszystkim jednak wiadomo ze lozko istnieje a przynajmniej powino w relacji mezczyzna- kobieta. Odpowiedz Link Zgłoś
kotbehemot6 Re: Kobieta prawdziwa 23.10.06, 18:51 Ja bym sie pokusil raczej na inne stwierdzenie -jest to bardziej to, co ona moze mu zaoferowac idac. ano wydawało mi się ze tutaj wspominasz o łózku Niezprzeczalenie wyrko ma swoją wagę ale nie wyłącznie się w związku liczy, chociaż nie przeczę,ze bardzo Odpowiedz Link Zgłoś
wielo-kropek Re: Kobieta prawdziwa 23.10.06, 18:55 Nic nie wspominam. Jak doskonale zauwazylas, lozko stanowi tez wazna czesc, ale nie jedyna. O nim nie trzeba nawet wspominac. Odpowiedz Link Zgłoś
wielo-kropek Re: Kobieta prawdziwa 23.10.06, 19:13 kotbehemot6 napisała: to najbardziej kobiece są prostytutki z duuuużym doświadczeniem :) Dlaczego tak uwazasz. Mysle ze prostytutki akurat nie powinne byc zaliczane do tych najprawdziwszych kobiet, bo jak sama wiesz one sa bardziej spragnione meskiego pieniadza a nie mezczyzny. Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Re: Kobieta prawdziwa 23.10.06, 18:39 wielo-kropek napisał: > Ja mysle ze to wlasnie mezczyzna glownie okresla ktora kobieta jest > bardziej prawdziwa a ktora mniej. Jednak by moc ja tak okreslac, kobieta > powinna okazac mu swoja kobiecosc. Nie okaze mu jej wtedy, kiedy go nie > pragnie. czyli generalnie wszystko do łóżka sprowadzasz? Odpowiedz Link Zgłoś
kotbehemot6 Re: Kobieta prawdziwa 23.10.06, 18:45 słuszna uwaga...a jaki jest męski mężczyzna według mężczyzny???? Odpowiedz Link Zgłoś
wielo-kropek Re: Kobieta prawdziwa 23.10.06, 18:51 Ja tu chce cos o prawdziwych kobietach od (mam nadzieje prawdziwych kobiet) cos uslyszec. O mezczyznach tu nie chce gadac. Odpowiedz Link Zgłoś
widokzmarsa Re: Kobieta prawdziwa 23.10.06, 18:54 chyba wciąż jest najbardziej popularna hybryda matki polki z geiszą. Niewielu facetów wytrzyma z intelektualnym wulkanem, który do tego więcej zarabia. Odpowiedz Link Zgłoś
wielo-kropek Re: Kobieta prawdziwa 23.10.06, 18:58 Zarobki wg. mnie nie ukobiecaja kobiety, bo tak naprawde nic nie maja wspolnego z jej natura. Odpowiedz Link Zgłoś
widokzmarsa Re: Kobieta prawdziwa 23.10.06, 19:20 zarobki mają wiele do powiedzenia, jeżeli kobieta zarabia dużo więcej od faceta. Niewielu ambitnych wytrzymuje taką sytuację. Faceci są dziwni i zapewne od takich bardziej wolą pustawe i poddane lale które są najszczęśliwsze gdy dostają do pełnej dyspozycji złotą kartę kredytową i samochód by łatwiej dojechać do lepszych sklepów. Odpowiedz Link Zgłoś
havana06 Re: Kobieta prawdziwa 23.10.06, 19:24 Mnie ukobieca to właśnie, że jestem kobietą. Mężczyzny akurat nie mam. Odpowiedz Link Zgłoś
wielo-kropek Re: Kobieta prawdziwa 23.10.06, 19:33 Skoro masz taka plec, to z pewnoscia nia jestes. Czy uwazasz siebie za mocno prawdziwa bedac wlasnie bez mezczyzny? Odpowiedz Link Zgłoś
widokzmarsa Re: Kobieta prawdziwa 23.10.06, 19:35 zapomniałaś powiedzieć żeby wygodnie się ułożyła na kozetce... Odpowiedz Link Zgłoś