slft 24.10.06, 13:53 Co sądzicie o takiej zabawie w łóżku moje kochane Panie??? Pozdrawiam Was wszystkie bardzo serdecznie !!! :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
slft Re: On 1 one 2 ??? 24.10.06, 17:23 bri napisała: > Na początek spróbuj z jedną ;) > A byłabyś chętna ? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
walutka Re: On 1 one 2 ??? 24.10.06, 14:13 Czasem chciałabym tzn czasem mam takie fantazje, kiedys poważniej myślałam o tym jak miałam lepszy kontakt zmoją przyjaciółką :-) a ona sama mi powiedziała,że mogłaby podzielić się ze mną facetem. Eh ale to tylko w teorii wszytsko się działo, w naszych głowach bo nic nie zrobiliśmy. Odpowiedz Link Zgłoś
popka5 Re: On 1 one 2 ??? 24.10.06, 14:22 jak trojkacik, to raczej moje fantazje siegaja z dwoma facetami :) chociaz moze i z kobietka tez by bylo warto hehe juz mi jedn aproponowala ;) takie gadanie tylko, wiem ze i tak tego nie zrobie ;) chociaz, nigdy nie mow nigdy haha Odpowiedz Link Zgłoś
asqe Re: On 1 one 2 ??? 24.10.06, 17:43 wole z dwoma facetami albo czworakat z dwoma chlopakami i dziewczyna taki trojat(on 1 one 2) jakos mnie nie kreci Odpowiedz Link Zgłoś
mahadeva Re: On 1 one 2 ??? 24.10.06, 17:46 mi wyszlo tak sobie chyba trzeba wiecej prob Odpowiedz Link Zgłoś