Dodaj do ulubionych

bi, homo, hetero...

26.03.03, 19:12
Uwazam, ze na pierwszym miejscu jest zdecydowanie homo - nikt tak nie
zrozumie pragnien i potrzeb kobiety, chocby najbardziej wycwiczony i
doedukowany facet, jak druga kobieta, potem długo, długo nic, nastepnie bi -
za dychotomiczność doznań i doświadczeń, na końcu zaś typowy, klasyczny i
wiejący najczęściej nudą, w porównianiu z w/w, układ hetero
Obserwuj wątek
    • Gość: sushi Re: bi, homo, hetero... IP: *.ppp.tiscali.fr 26.03.03, 19:14
      Kiedy napisalas ten watek o pieknych kobietach, od razu wiedzialam, ze jestes
      homo:-) A co na to twoj maz?
      Pozdr,
      • elodie26 Re: bi, homo, hetero... 26.03.03, 19:17
        Jesli pojsc dalej Twoim tokiem rozumowania- nie ma to jak pedofilia, a jeszcze
        lepiej- kazirodztwo... Kto lepiej zrozumie dziecko od jego wlasnej matki?
        • melinek Re: bi, homo, hetero... 26.03.03, 19:45
          elodie26 napisała:

> Jesli pojsc dalej Twoim tokiem rozumowania- nie ma to jak pedofilia, a
          jeszcze
          > lepiej- kazirodztwo... Kto lepiej zrozumie dziecko od jego wlasnej matki?

Nie popadajmy w przesade. Dziecko nie ma potrzeb seksualnych.
          • elodie26 Re: bi, homo, hetero... 26.03.03, 19:50
            Wg Freuda-tak.
        • negra28 elodie! 27.03.03, 15:54
          sofizmatyczna analogia...
      • negra28 Moja ulubiona przystawko! 26.03.03, 19:30
        nie homo, tylko bi
        maz wie i zdumiewa go to
        • Gość: Fiona Bi? Hetero? IP: *.acn.waw.pl 26.03.03, 21:02
          Jakoś jeszcze nie spotkałam kobiety, z ktorą chciałabym iśc do łóżka. Może
          jakby przejrzeć Playboye to by się jakaś znalazła, ale w rzeczywistości to
          nie. Może gdzieś tam mam zakodowane, że kobiety łączą seks z uczuciem i boję
          się, że pójście do łóżka byłoby zrozumiane nie tak jak powinno (jednorazowa
          zabawa). Zastanawiałam się nad trójkątem z dwoma facetami, ale mi przeszło,
          jak obejrzałam taką akcję w świerszczyku. Żałośni macho powpychali dziewczynie
          co tam mieli we wszystkie możliwe otwory, a po biuście głaskała się sama.
          Żenada.
          • pajdeczka Re: Bi? Hetero? 27.03.03, 15:14
            Gość portalu: Fiona napisał(a):

> Jakoś jeszcze nie spotkałam kobiety, z ktorą chciałabym iśc do łóżka.

Bo jeszcze mnie nie widziałaś!
    • Gość: ax Re: bi, homo, hetero... IP: *.proxy.aol.com 26.03.03, 23:08
      po przeczytaniu tego teksu nie pozostaje mi nic innego niz uderzyc Cie w twarz
      slowami okrutnymi, obrzucenie blotem szczerych
      wyznan nt. Twojej glupoty, braku mozdzku, zniwelowanego do zera ilorazu, itd. ,

to tzw. krytyka konstruktywna.

:)
      • negra28 ax! 27.03.03, 17:34
        skoro upubliczniasz pewne sprawy, to badz konsekwentny i napisz rowniez o tym,
        ze i jak bardzo mnie kochasz :-) Nie wstydz sie swego uczucia! N.
        • ax4 Re: ax! 28.03.03, 04:19
          csiiiiii, mam tu jeszcze kilka kochanek,
    • muszek0 co za głupoty 27.03.03, 10:46
      to tak jakby powiedzieć, że typowe, klasyczne i wiejące najczęściej nudą
      jedzenie jest najgorsze.
      żeby było ciekawiej należałoby sobie wpychać żarcie przez odbyt i srać uszami.
      • pajdeczka Re: co za głupoty 27.03.03, 11:15
        muszek0 napisał:

> to tak jakby powiedzieć, że typowe, klasyczne i wiejące najczęściej nudą
        > jedzenie jest najgorsze.
        > żeby było ciekawiej należałoby sobie wpychać żarcie przez odbyt i srać uszami.

A, to wczale nie byłoby takie głupie. Muszę w domu dzisiaj wypróbować. Przy
        obiedzie, a na obiad fasolówka, czyli, znaczy się, bąki też uszami będą
        wychodzić...?
      • negra28 muszko! 27.03.03, 17:37
        napisalam: "uwazam" - potrafi drosophila melanogaster, gdyz nazwanie Cie zwykla
        mucha domowa byloby nazbyt wielkim komplementem, uwaznie czytac? - to, co dla
        mnie jest nudne, nie oznacza, ze dla innych rowniez; np. ja uwazam seks analny
        za tak normalny, ze az nudny, natomiast dla sporej czesci moich kolezanek jest
        nie do zaakceptowania.
    • pajdeczka Re: bi, homo, hetero... 27.03.03, 11:13
      No i teraz wiemy na 100% , że nasza Negra28 to transwestyta.
      I po co było tak się tajniaczyć? Żyjemy w czasach, kiedy wszystko jest
      tolerowane, nawet głupota.
    • male.serduszko Re: bi, homo, hetero... 27.03.03, 11:53
      negra28 napisała:

> Uwazam, ze na pierwszym miejscu jest zdecydowanie homo - nikt tak nie
      > zrozumie pragnien i potrzeb kobiety, chocby najbardziej wycwiczony i
      > doedukowany facet, jak druga kobieta, potem długo, długo nic, nastepnie bi -
      > za dychotomiczność doznań i doświadczeń, na końcu zaś typowy, klasyczny i
      > wiejący najczęściej nudą, w porównianiu z w/w, układ hetero

Zupełnie się nie zgadzam. Myślę, że płeć nie ma tu nic do
      rzeczy :) Seks zaczyna się w mózgu. To, czy będzie nam
      dobrze w łóżku zależy od kreatywności, spontaniczności i
      umiejętności komunikowania swoich potrzeb :) Osoba
      heteroseksulana nie będzie czuła się dobrze w łóżku z
      osobą tej samej płci, ponieważ seks to nie tylko
      drażnienie łechtaczki i penisa, ale również pyschiczna
      (emocjonalna) satysfakcja. Tak samo z osobą homoseksulaną.
      Także... kochajmy się z wyobraźnią :)
    • Gość: małgosia Re: bi, homo, hetero... IP: *.katowice.sdi.tpnet.pl 27.03.03, 12:51
      Pytanie było, kto najlepiej rozumie kobietę? Myślę, ze nie ma reguły, tak samo
      jak nie ma reguły, kto najlepiej rozumie mężczyznę. Mnie najlepiej rozumie
      jednak kobieta i to hetero, ale myślę, że to nie ma znaczenia. Czasem to samego
      siebie ciężko zrozumieć, a co dopiero innych
      • pajdeczka A mnie rozumie tylko mój pies!. 27.03.03, 12:54
        Gość portalu: małgosia napisał(a):

> Pytanie było, kto najlepiej rozumie kobietę? Myślę, ze nie ma reguły, tak
        samo
        > jak nie ma reguły, kto najlepiej rozumie mężczyznę. Mnie najlepiej rozumie
        > jednak kobieta i to hetero, ale myślę, że to nie ma znaczenia. Czasem to
        samego
        >
        > siebie ciężko zrozumieć, a co dopiero innych
        • Gość: małgosia Re: A mnie rozumie tylko mój pies!. IP: *.katowice.sdi.tpnet.pl 27.03.03, 13:26
          a Twój pies jest homo, hetero, czy bi?
          • Gość: mia Re: A mnie rozumie tylko mój pies!. IP: *.acn.waw.pl 27.03.03, 14:46
            chyba wiekszosc kobiet jest bi, ja tez naleze do tej czesci...
          • pajdeczka Re: A mnie rozumie tylko mój pies!. 27.03.03, 15:08
            Gość portalu: małgosia napisał(a):

> a Twój pies jest homo, hetero, czy bi?

A jakie to ma znaczenie? Nie sypiam z nim.
    • Gość: Andrzej Re: bi, homo, hetero... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.03, 15:04
      Negra jaka Ty jestes pelna sprzecznosci. Po co Ci w takim razie ten osobisty
      asystent? Pogoń go w cholere i wez asystentke. Nie chce Ci nic sugerowac ,ale
      moj dziadek ma fajnego buhaja, nie mow z gory nie skoro nie probowalas:)
      • pajdeczka Re: bi, homo, hetero... 27.03.03, 15:09
        Gość portalu: Andrzej napisał(a):

> Negra jaka Ty jestes pelna sprzecznosci. Po co Ci w takim razie ten osobisty
        > asystent? Pogoń go w cholere i wez asystentke. Nie chce Ci nic sugerowac ,ale
        > moj dziadek ma fajnego buhaja, nie mow z gory nie skoro nie probowalas:)

Dasz namiary na dziadka, plisssssssssssssssssss!
        • Gość: Andrzej Re: bi, homo, hetero... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.03, 15:13
          Na dziadka czy na buhaja?:) Dziadek mieszka w domu ,a buhaj w stajni razem z
          koniem kasztankiem. Ups...ale sie wygadałem, teraz pewnie bedą zapytania
          rownież o kasztanka.
          • pajdeczka Re: bi, homo, hetero... 27.03.03, 15:24

> Na dziadka czy na buhaja?:) Dziadek mieszka w domu ,a buhaj w stajni razem z
            > koniem kasztankiem. Ups...ale sie wygadałem, teraz pewnie bedą zapytania
            > rownież o kasztanka.

A co mnie buhaj obchodzi, kasztanek i cała reszta inwentarza! Dziadkiem się
            zainteresowałam. Mówią: jaki wnuczek taki dziadek:)))
            • Gość: Andrzej Re: bi, homo, hetero... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.03, 15:26
              Ale dziadek juz ma półautomat. Dziadek go podnosi a on sam opada:)
              • pajdeczka Re: bi, homo, hetero... 27.03.03, 15:43

> Ale dziadek juz ma półautomat. Dziadek go podnosi a on sam opada:)

To on jeszcze nie oddał państwu spluwy od wojny? Pewnie kłusownik z niego. Ale
                nie słyszałam, żeby ktoś strzelał do zwierzyny z automatu.
          • Gość: Luke Kasztanek !!! IP: *.acn.waw.pl 27.03.03, 21:34
            Jasne, że kasztanek. Takie piękne tradycje - husaria, ułani no i wszystkim
            znane jest uczucie jakim swoją Kasztankę darzył Marszałek. Trzeba kultywować
            na nowo co nam komuchy zabrali !
      • negra28 Andrzeju! 27.03.03, 17:39
        Asystent byl po prostu najlepszy pod wzgledem intelektualnym - to praca,
        zauwaz, nie zas moj prywatny harem z odaliskami
        • Gość: Andrzej Re: Andrzeju! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.03, 14:36
          Kurcze nie spalem cala noc, wezcie mi powiedzcie co to takiego te "odaliski"?
        • pajdeczka Re: Andrzeju! 28.03.03, 14:39
          negra28 napisała:

> Asystent byl po prostu najlepszy pod wzgledem intelektualnym - to praca,
          > zauwaz, nie zas moj prywatny harem z odaliskami

O ile się orientuję harem to zbiór kobiet, a więc się nie pomyliłam - Negra to
          facio!
      • negra28 Andrzeju! 27.03.03, 17:41
        Aha - troche obycia, kolego, i wysubtelnienia jezyka, bo o klasie nie moze byc
        mowy, bardzo by Ci sie przydalo...
        • Gość: Andrzej Re: Andrzeju! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.03, 22:14
          A ja wlasnie pierdlem, beklem, naplulem i wyszlem. A wyszlem bo chamstwa nie
          znieslem. Klasy to ja mam nie troche tylko całe osiem, moj ty wulkanie
          intelektu. Siedze se teraz, kulke z nosa se tocze i mysle, kurde jak mi dobrze.
          Nazarlem sie wlasnie, zaraz pojde do lozka (kapal sie nie bede bo przeciez nie
          sobota), babe za cycka zlapie i bede spal. Jak mie chamowi malo trza do
          szczescia, ja kurde problemow zadnych prawie nie mam. Nie to co takie
          swiatowcy, mucha im wpadnie do zupy to juz nie zjedzo.
          • norma_jean Re: Andrzeju! 27.03.03, 22:17
            Qrde, Jedrula :))))) Kolacja sie zadlawilam, jeszcze mi bedziesz odszkodowanie
            placil :)))
            • pajdeczka Norma_Jeans! Nie masz wstydu! 28.03.03, 14:42
              norma_jean napisała:

> Qrde, Jedrula :))))) Kolacja sie zadlawilam, jeszcze mi bedziesz
              odszkodowanie
              > placil :)))

Tak późńo żresz kolację, a potem narzekasz, że tyłek Ci rośnie. O 18tej się je
              ostatni posiłek!
              • norma_jean Re: Norma_Jeans! Nie masz wstydu! 28.03.03, 17:04
                Te!!! Pierwszy posilek dnia to byl!!! A ze tylek rosnie to kwestia.....
                hmmmmmm..................piwa!
          • pajdeczka Mistrzuniu! 28.03.03, 14:41

> A ja wlasnie pierdlem, beklem, naplulem i wyszlem. A wyszlem bo chamstwa nie
            > znieslem. Klasy to ja mam nie troche tylko całe osiem, moj ty wulkanie
            > intelektu. Siedze se teraz, kulke z nosa se tocze i mysle, kurde jak mi
            dobrze.> Nazarlem sie wlasnie, zaraz pojde do lozka (kapal sie nie bede bo
            przeciez nie > sobota), babe za cycka zlapie i bede spal. Jak mie chamowi malo
            trza do > szczescia, ja kurde problemow zadnych prawie nie mam. Nie to co takie
            > swiatowcy, mucha im wpadnie do zupy to juz nie zjedzo.

O mój Ty niedościgniony Mistrzu słowa pisanego! Będę z Ciebie czerpała!
    • losiu4 Re: bi, homo, hetero... 28.03.03, 09:02
      negra28 napisała:

> Uwazam, ze na pierwszym miejscu jest zdecydowanie homo - nikt tak nie
      > zrozumie pragnien i potrzeb kobiety, chocby najbardziej wycwiczony i
      > doedukowany facet, jak druga kobieta, potem długo, długo nic, nastepnie bi -
      > za dychotomiczność doznań i doświadczeń, na końcu zaś typowy, klasyczny i
      > wiejący najczęściej nudą, w porównianiu z w/w, układ hetero

Zapomnial(a/e)s o jeszcze jednym stopniu. Najwyzszym przy Twojej gradacji. Otoz tak sie sklada ze w wiekszosci
      przypadkow najlepiej zna sie samego siebie. Wiec coz - zostaje Ci tylko odwiedzic sklep za rozowymi firankami i
      zakupic wibratorek albo z oszczednosci pozostac przy masturbacji.

Pozdrawiam

Losiu (zwolennik 'nudy')
      • pajdeczka Re: bi, homo, hetero... 28.03.03, 14:44
        losiu4 napisał:

>> przypadkow najlepiej zna sie samego siebie. Wiec coz - zostaje Ci tylko
        odwiedzic sklep za rozowymi firankami i zakupic wibratorek albo z oszczednosci
        pozostac przy masturbacji.
        >
        > Pozdrawiam
        >
        > Losiu (zwolennik 'nudy')

Chyba raczej śtuczną pochwę boć to facet!
    • Gość: Andrzej Re: bi, homo, hetero... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.03, 14:48
      Kurcze podciagnalem bo chcialem wiedziec co to "odaliski", a Wy co? Aby sie
      pomadrzyc? Tlumaczcie mi teraz prosze to slowo.
      • pajdeczka Re: bi, homo, hetero... 28.03.03, 14:49

> Kurcze podciagnalem bo chcialem wiedziec co to "odaliski", a Wy co? Aby sie
        > pomadrzyc? Tlumaczcie mi teraz prosze to slowo.

A co to my, kurna, takie kumate jak Negra? My tu od czarnej roboty, od
        wymądrzania się jest Negra.
        • Gość: Andrzej Re: bi, homo, hetero... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.03, 14:54
          Nie to nie, zobacze se w jakiejs ksiazce. Oczywiscie ze wiem..ksiażka to takie
          z papieru co ma kartki i czasem ma obrazki a czasem nie. Ale jak ma to lepiej
          bo sie szybciej czyta. I po ksiazkach nie mozna rysowac, znaczy sie mozna ale
          jest nieladnie. Ha ha ha..no i co zgleba? Wcale nie jestem taki glupi:)
    • Gość: mok-ka Re: bi, homo, hetero... IP: 195.245.213.* 28.03.03, 15:36
      myślę,że stwierdziłaś to dopiero niedawno.
      to ten wiek.
      ja mam trzydziechę na karku i też czasami myślę o kobiecie,mimo posiadania męża.
      • pajdeczka ŁOŁ!!! 28.03.03, 15:51
        Gość portalu: mok-ka napisał(a):

> myślę,że stwierdziłaś to dopiero niedawno.
        > to ten wiek.
        > ja mam trzydziechę na karku i też czasami myślę o kobiecie,mimo posiadania
        męża
        > .

Łoł!!!
        • Gość: J.S. Andrzejowi dedykuje IP: *.hemocleanse.com 28.03.03, 16:25
          srd.yahoo.com/S=2766679:WS1/R=3/K=odaliski/H=0/T=1048864999/F=b053e32d943ff1979cfed4b372fad05a/*http://www.uni.lodz.pl/puls/numery/28/laznie.html

Pozdrawiam,
          J.S.
          • Gość: Andrzej Re: Andrzejowi dedykuje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.03, 19:17
            Sziekuje bardzo:) I znow jestem troche madrzejszy:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka