zimna_suka 30.10.06, 10:45 Moze macie jakies pomysły , co mam kupic idąc do znajomego na parapetówę? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aserath Re: Parapetówa... 30.10.06, 11:55 kwiata bonsai w doniczce komplet kieliszków do wódki/szampana jakąś pierdołę na półke (typu rzeźba kobiety) książkę kucharską dla leniwych ojej, a w ogole jak dobrze go znasz i za ile chcesz cos kupic Odpowiedz Link Zgłoś
dzikoozka Re: Parapetówa... 30.10.06, 12:02 Odradzam elementy wyposażenia wnetrz (mozesz nie trafić w gust) ale kieliszki, czy szklanki do piwa, ew. ładna filizanka, jeśli jest herbaciarzem/kawoszem, jak najbardziej Odpowiedz Link Zgłoś
zimna_suka Re: Parapetówa... 30.10.06, 12:04 Narazie to sie poznajemy , jest to etap kolega - koleżanka , z lekkim pociaglem do siebie... No tak do 30zł i chciałam zeby to nie było zbyt duże , bo musze przebyc trochę do niego...i to nie samochodem... Ta rzeźba kobiety mi sie spodobała...tylko czy sobie czegos nie pomysli...:) Odpowiedz Link Zgłoś
zimna_suka Re: Parapetówa... 30.10.06, 14:52 Ja bardzo lubie dobre wino , ale on jest abstynentem , wie i winko i kufel odpada , niestety... Odpowiedz Link Zgłoś
cala_w_kwiatkach Re: Parapetówa... 30.10.06, 14:53 kilogram cukru na slodkie zycie w nowym domu;) Odpowiedz Link Zgłoś
m_buziaczek Re: Parapetówa... 30.10.06, 17:00 termofor haha, albo wałek, mopa z wiadrem, kwiatka, stojak na płyty, lampke, takie koszyki wiklinowe wyłożone ładnym materiałem w środku, wieszaki na ubrania ;), pozytywke, skarbonke, obraz, ciekawą rzeźbę, komplet łazienkowy (pojemink na mydło itp.) - elegancki, dywanik, jak kogoś stać nowe drzwi do mieszkania haha, ubranka na poduszki :), świeczniki... ok, wystarczy.. może coś wybierzesz. Odpowiedz Link Zgłoś