agateczka1987 30.10.06, 11:16 Witam. Czy któraś z Was robiła sobie trwałą na rozjaśniane włosy? I co wyszło? CZy bardzo się zniszczyły? Bardzo proszę o rady Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
khaki3 Re: Co sięstanie? 30.10.06, 11:19 Nie polecam takich zabiegow.Wlosy po rozjasnianiu i tak i tak sa zniszczone, a jeszcze trwala je dobije ostatecznie. po jakims czasie beda wygladaly jak prawdziwe siano. Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: Co sięstanie? 30.10.06, 11:24 khaki3 napisała: > Nie polecam takich zabiegow.Wlosy po rozjasnianiu i tak i tak sa zniszczone, a > jeszcze trwala je dobije ostatecznie. po jakims czasie beda wygladaly jak > prawdziwe siano. Zgadzam się. Odpowiedz Link Zgłoś
aserath Re: Co sięstanie? 30.10.06, 12:01 tyle razy się przymierzałam do trwalej i za każdym razem każdy, łacznie zróżnymi fryzjerami mi odradza. No to nie robie wcale/ Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: Co sięstanie? 30.10.06, 12:09 No właśnie. Moja mama chciała sobie rozjaśnić włosy (zawsze miała bardzo ciemne). Do jakiego salonu nie poszła to słyszała: "ma Pani takie piękne, grube, zdrowe włosy. Nie żal Pani???". No i nie rozjaśniła w końcu:) Odpowiedz Link Zgłoś
monica233 Re: Co sięstanie? 30.10.06, 12:54 no tez sama słyszałam od fryzjerek zebym tego niezrobila bo bede miala okropne włosy i zniszczone a najgorsze siano takze ze odradzam. Odpowiedz Link Zgłoś