lyche1 30.03.03, 19:10 Już teraz wiem, że wiosna przyszła :) Nie ma nic piękniejszego na świecie niż klucz żurawi na niebie. No może tylko moje żółte krokusy w ogródku. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: seledynowa Re: Lecą żurawie :) IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 30.03.03, 19:17 lyche1 napisała: > Już teraz wiem, że wiosna przyszła :) > Nie ma nic piękniejszego na świecie niż klucz żurawi na niebie. No może > tylko moje żółte krokusy w ogródku. no i jeszcze: skowronki dzwoniące w pelnym słońcu, wysoko na niebie, bazie na wierzbie, zapach grilowanych przysmaków, i ...krótkie spodnie u panów :-) sel Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: Lecą żurawie :) 30.03.03, 19:24 I saczaca sie z glosnika muzyka Mozarta. Odpowiedz Link Zgłoś
seledynowa Re: Lecą żurawie :) 30.03.03, 19:54 anahella napisała: > I saczaca sie z glosnika muzyka Mozarta. > A w zimie, czy jesienią to się nie sączy...? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
koaa Re: Lecą żurawie :) 30.03.03, 20:19 A ja dwa tygodnie temu pojechałem na wyprawe do Kampinosu (aby zobaczyć żurawie- rezerwat sieraków) - i nic żadnego ptaka a podobno miał być okres lęgowy. Ps Jak możesz napisz mi gdzie je dokładnie widziałaś ? Odpowiedz Link Zgłoś