alexles 05.11.06, 22:02 i jest mi baaardzo przykro. Patrząc mi prosto w oczy skłamał kilka razy. Jestem bardzo uczulona na kłamstwo. Jak dalej mu ufać? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alexles Re: okłamał mnie 05.11.06, 22:08 w sprawie jakis dziewczyn, z ktorymi spedzil wieczór. twierdzil, ze byl z kim innym.potem okazalo sie, ze jednak z nimi. Twierdzil,ze byl fair, potem sie okazalo,ze jednak nie calkiem.mowil,ze je zna od dawna, potem sie okazalo,ze poznali sie tamtego wieczoru.tlumaczyl,ze nie chcial sie z nimi wiecej spotykac, a wyszlo na jaw, ze pisal smsy do zobaczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
jakub_234 Re: okłamał mnie 05.11.06, 22:11 klamczuch ma w natrzue klamanie... morderca bedzie dalej zabijal... zdradzajacy facet zdradzi ponownie... a klamac w zywe oczy? 0 szacunku i chyba nic do ciebie nie czuje...ja bym rzucil w cholere i poszukal naprwade wartosciowego partnera. Odpowiedz Link Zgłoś
wytrwala Re: okłamał mnie 05.11.06, 22:13 acha, taka sprawa.... no to juz zalezy od ciebie czy przeszkadza ci bycie zdradzana, czy nie. Bo zdradzil na pewno (nawet jesli nie wsadzil nie tam gdzie trzeba). Odpowiedz Link Zgłoś
malopowazna Re: okłamał mnie 05.11.06, 22:21 Oj, ściemka... Kłamał kilka razy a Ty piszesz, że jest Ci przykro? jak dalej mu ufać? Wogóle!!! Odpowiedz Link Zgłoś
blueska3 Re: okłamał mnie 05.11.06, 22:24 Więc jeśli Twoje przypuszczenia okazały się słuszne to.. daruj go sobie! Nie ma sensu się męczyć! Odpowiedz Link Zgłoś
qw994 Re: okłamał mnie 05.11.06, 22:56 Nie ufać. Oczywiście. Chyba wystarczająco udowodnił, że potrafi kłamać? Odpowiedz Link Zgłoś