sumitka 06.11.06, 11:25 wiadomosci.o2.pl/?s=512&t=7713 Nie wiem czemu ale odnoszę wrażenie, że niektórym kobietom taki układ odpowiada bo lubią być poniżane... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
blueska3 Re: Sex za 4 kąty 06.11.06, 14:30 Nigdy w życiu bym się nie zgodziła na taki układ! To nawet nie chodzi o poniżenie, tylko o sprzedawanie własnego ciała. Jasne, są sytuacje, kiedy dziewczyny naprawdę nie mają kasy i chcą coś zrobić z własnym życiem..ale nie za taką cenę. Odpowiedz Link Zgłoś
cala_w_kwiatkach Re: Sex za 4 kąty 06.11.06, 14:38 balabym sie takich typow, balabym sie zamieszkac w cudzym mieszkaniu, gdzie nic nie jest moje, do niczego nie mam prawa o wszytskim decyduje jakis facet i w kazdej minucie moze mnie wyrzucic na bruk...to nie mialo by zadnego sensu, tylko stres stres stres Odpowiedz Link Zgłoś
blueska3 Re: Sex za 4 kąty 06.11.06, 15:09 heh.. i jakbys się tak zestresowała to byś musiała MBE zakupić heheh Odpowiedz Link Zgłoś
skp110 Re: Sex za 4 kąty 07.11.06, 23:12 > Nigdy w życiu bym się nie zgodziła na taki układ! To nawet nie chodzi o > poniżenie, tylko o sprzedawanie własnego ciała. Jasne, są sytuacje, kiedy > dziewczyny naprawdę nie mają kasy i chcą coś zrobić z własnym życiem..ale nie z > a > taką cenę Zadziwiające jak często dziewczyny tłumaczą to chęcią nauki. Dla szkoły są prostytutkami, dla szkoły zabijają swoje dzieci. Bo ktoś im wmówił że dyplom da im bilet do raju Odpowiedz Link Zgłoś
grogreg Re: Sex za 4 kąty 06.11.06, 14:42 Prostytucja nie zawsze jest zwiazana z gotowka. Odpowiedz Link Zgłoś
baba67 Re: Sex za 4 kąty 06.11.06, 21:56 jak to nie jest to sponsoring czyli prostytucja? Moze nie wyzywajmy nikogo od dziwek,ale nazywajmy rzeczy po imieniu. To jest rodzaj prostytucji i to bardziej upokarzajacej od call girl, ktora o ile interes dobrze idzie, jest osoba niezalezna.Jesli jej klient nie odpowiada, to z nim nie spi.Pozatym przynajmniej jest uczciwa wobec siebie- nie wmawia sobie ze nie jest prostytutka ani nie probuje nikogo przekonywac ze to jakis sympatyczny uklad. A tu to cos w rodzaju seksualnego polniewolnictwa. Odpowiedz Link Zgłoś