Dodaj do ulubionych

Telefon+TV+Internet?

IP: 213.25.194.* 05.10.06, 16:22
Czesc. Czy jest mozliwosc korzystania z pakietu telefon, kablowka i lacze
internetowe z jednej firmy na terenie Zabrza? Co polecacie, kto jest
relatywnie niezawodny i nie za drogi? Jakie sa ceny?

pzdr
Obserwuj wątek
    • Gość: artur Re: Telefon+TV+Internet? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.06, 16:48
      www.stk.com.pl/
      • Gość: slawek Re: Telefon+TV+Internet? IP: 213.25.194.* 05.10.06, 16:58
        Niestety w mojej okolicy nie ma sieci STK.
        Inne mozliwosci?

pzdr
        • Gość: artur Re: Telefon+TV+Internet? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.06, 20:03
          www.chello.pl/
          • Gość: korek Re: Telefon+TV+Internet? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.06, 21:37
            W Zabrzu nieosiąglne. Pytałem, bo też chciałem zainstalować. Wydaje mi się, że
            jezeli nie STK to w Zabrzu nie ma innej firmy realizującej tego typu usługi.
            • Gość: cowboy Re: Telefon+TV+Internet? IP: *.zabrze.net.pl 05.10.06, 22:46
              www.upc.pl/
              • Gość: slawek Re: Telefon+TV+Internet? IP: 213.25.194.* 06.10.06, 11:11
                Do tych z kolei ciezko sie dodzwonic. Mam przez UPC kablowke, korzysta ktos z
                Was z 'wszystkiego' w UPC, czyli kabel+tel+net? Jak przedstawiaja sie
                miesieczne oplaty?
                • Gość: korek Re: Telefon+TV+Internet? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.06, 13:02
                  Tak jak wcześniej pisałem w Zabrzu nie ma możliwości podłączenia internetu
                  (chello) z UPC więc telefon też odpada. Rozeznałem temat i nie ma na razie
                  możliwości techncznych w Zabrzu. Podobno ma być niedługo, ale kiedy to jest
                  niedługo, to pani nie potrafiła odpowiedzieć. Koszt tego (np. w Katowicach)
                  wynosi 99zł na miesiąc.
                  • Gość: slawek Re: Telefon+TV+Internet? IP: 213.25.194.* 06.10.06, 13:24
                    dzieki korek, teraz mam jasnosc i uzbrajam sie w cierpliwosc.

pzdr
    • Gość: xxx Re: Telefon+TV+Internet? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.06, 00:48
      gdzie?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka